Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

kuva

Porchin eilinen +40% taisi olla liikaa shorteille ja aika reippaasti IB:ssa lainassa ollutta tavaraa palautettu :slight_smile:

3 tykkäystä

Hyvä alku tänään sitten :wink:

1 tykkäys

Jos joku seuraa täällä lottolappu Porch Grouppia niin eilen otti +40 % ja tänään avauksesta +20 %… Tässähän saattaa päästä vielä näistä eroon kuivin jaloin, ei tarvitsisi enää paljoa nousta…

6 tykkäystä

Päivästä toiseen aina sama meno :sunglasses:

Instikat tankkaa ja tätä taitaa jatkua tovi…

7 tykkäystä

Haha joo hyvä fiilis! :ok_hand::facepunch: mut kunno tuuletus tulee ku rikotaan 1,6-1,7 :kissing_smiling_eyes::raised_hands::rocket::sunglasses:

18 tykkäystä

Nojooooo! :tada: Ilman uutisia!

No näyttäisi siltä että yksi ostaja on ruvennut isommin imuroimaan, mutta aika kuivaa näyttää olevan markkinalla.

:rocket: :rocket: :rocket: Jeejee!

ps.

9 tykkäystä

Faron on Helsingin pörssin tuuliviiriosake :smile:
Itse joskus tällä shorttailin ja välillä ihan osuikin. Nyt taas ihmetellään mitä tapahtuu…
edelleen itsellä suht iso (negatiivinen) määrä osakkeita.

En silti ihmettelisi vaikka loppuviikosta oltaisiin -80% tän osakkeen osalta. Reagoi niin herkästi uutisiin yrityksenä, jolla ei kassavirtaa.

2 tykkäystä

Joo sen takia nää tulee tänne hehkutteluketjuun. Tää on onneksi niitä foorumin vapaampia kulmia jossa saa kirmata kuin nuoret orit laitumella. Tuolla yhtiöketjussa viihtyvät tietävät että siellä on päällä liituraidat tiukasti fundapohjaisesti mennään.

Olen samaa mieltä että faron voisi olla mielenkiintoinen lyhyen ajan high risk high reward lappuja, mutta itselläni ei ole tapana tehdä sitä. Ongelmana toki että vaihto on niin surkeaa. Nytkin joku hikiset 50k lappua koko päivänä, normaalisti 10k lappua, koita sillä sit tehä mitään fiksua tiliä.

Joo hyvin mahdollista että palataan takas maahan hakemaan loputkin asemalta kun kerran ilman uutisia lähettiin kierroksille

5 tykkäystä

Kyllä se ampuu, kun luvat on lapasessa. Saisi vähän laskea, että vois tankata. Hätä pois.

3 tykkäystä

Omista kiinalapuista lähes eniten lytätty HUYA teki vain lievästi odotuksia paremman tuloksen missä ei nyt ollut kuitenkaan kauheasti juhlimista… markkinareaktio rapeat +37.39%.

Kuka myöntää että shortsit paloi? :shorts:

4 tykkäystä

BABA:kin+12, koska Joe ja Xi oli niin hyviä kamuja… nytkö se CITA muuttuu todeksi?

6 tykkäystä

Veikkaan, että ammattishorttaaja ei polta shortsejaan vielä pitkään aikaan. Päästiin syyskuun alkupuolen hintoihin tällä pompulla.

1 tykkäys


Treidaamisesta mitään ymmärtävä ei shorttaa pohjilta - kyllä tuossa on vielä aikaa rauhassa seurata tilannetta, jos vaikka vuoden alussa on ottanut kiinni.

3 tykkäystä

Boreo myyntilaita hävinnyt melkein kokonaan

8 tykkäystä

Spinnova kurssista häipynyt vartissa jo yli euro. Näin se pulkkamäki monesti alkaa jos Ilman mitään uutisia osake nousee kohtuuttoman paljon lyhyessä ajassa.

5 tykkäystä

Nexstim piristynyt viime päivinä kummasti. Vaihto on kylläkin edelleen aivan olematonta.

Onko Kuopion tutkimustulokset lipsahtaneet pöytälaatikon raosta vai haiseeko ilmassa Magnus Medicalin rahapussin löystyminen? :grin:

6 tykkäystä

Sitaatti

Saman huomasin. 30min kurssi vaihdellut +5% - -6% Opettakaas amatööriä. Mistä tällaisessa on kyse?

1 tykkäys

Varmaan siitä, että osake on A. Kohtuullisen epälikvidi. B. Noussut viikossa vajaa 100%. Yksikin edes 20 000euron position voittojenkotiuttaja saa kurssin tipahtamaan 5%.

14 tykkäystä

Aa että. Oon mä melkoinen sijoitusguru. 10min sen jälkeen, kun iskin tuohon Spinnovaan kiinni 8€n kappalehintaan, kurssi sukelsi -10% Mutta elää erittäin voimakkaasti. Tiedä vaikka olisi päivän päätteeksi vihreällä. Tokkopa nyt kuitenkaan.

14 tykkäystä

Sampoa täytyy kyllä kehua! Omistajana ollut koronakeväästä 2020 ja ilo omistaa edelleen :ok_hand: hyvää osinkoa ja vakautta omaan salkkuun. Kurssi lähentelee jo ATH lukemia. YTD +7% ei huono sekään tässä maailman tilanteessa :blush:

30 tykkäystä