Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Tarkoittanet tämän näköistä liikettä Euroopan sulkeutumisen jälkeen.

Noksun jenkkikurssin liikehdintä on ollut tuon kaltaista niin kauan kuin olen kursseja tuijottanut päivittäin, eli ainakin nelisen vuotta.

Oma arvaus on, että kauppaa pidetään yllä esim. market makerin toimesta ja/tai muutama botti/algo skalppaa senttejä välistä.

6 tykkäystä

Siltä se vähän vaihdettu senttiosake jenkeissä näyttää, jos minuutti timeframella sitä seuraa. Mutta ei tuossa tosiaan Nokian osalta mitään omituista ole.

6 tykkäystä

Tuosta saa muuten vähän kuvaa kahden eri pörssin välillä. Suomessa Nokia on vaihdetuin osake, mutta kun se viedään NYSE:een, osakkeen vaihto on hyvin vähäistä vrt isompiin. Puhumattakaan sitten Suomen oikeasti vähän vaihdetuista pienien yhtiöiden lapuista. Jenkkimarkkinat on valtavat ja Suomi hiirulainen. Applea vaihdetaan rahallisesti muutaman minuutin aikana tyypillisesti sama määrä kuin Nokiaa koko päivänä.

13 tykkäystä

Kiitos kommenteista aina oppii jotain uutta.

Pakottava tarve laittaa tänne :smiling_face_with_tear: Sampo ATH 49,41 juuri äsken :rocket: Edellinen vuonna 2015. Kummat on ajat.

47 tykkäystä

image
Kalen haastattelu oli tosiaan kovin onnistunut. Selvä syy-yhteys.

12 tykkäystä

UPM:llä tasaisen varmaa nousua tällä hetkellä :star_struck:
Katsotaan kestääkö viikonlopun yli :face_with_monocle: :popcorn:

E. Typo

5 tykkäystä

Sampo maksoi vielä todella isot osingot aiemmin eli palautti pääomaa omistajille. Silti tuollaiset lukemat…ei huono.

2 tykkäystä

image

Ja siitä kunnolla 50 kruunua rikki taas. Katellaan mennäänkö heti takas alle vai pysytäänkö täällä :hugs:

16 tykkäystä

Zaptec on kyllä mielenkiintoinen lappu. Liiketoiminnalla ja kurssilla on täysin vastakkaiset suunnat, ja ja nyt kurssi ottanut taas askeleen alemmas. Fundamielessä (jo näillä hinnoilla 2023e-> PE:t alle 20) olisi suorastaan törkeää nähdä Zaptec 16Nok hinnoissa, mutta harvinaisen vähän tukitasoja ennen sitä jos tätä vielä alaspäin mennään, kun ainut aiempi kerta näissä hinnoissa 2020, oli pelkkää suoraa nousua Zaptecilla tuota Nordnetin "konkurssi"bugikynttilää lukuunottamatta.

13 tykkäystä

Trees GIFs | Tenor Eyes GIFs | Tenor
image
Tänään on niin mun päiväni.

23 tykkäystä

Mahtaisikohan tämänpäiväinen uutinen riittämään breikkaamaan tämän ylöspäin? @MoneyWalker ainakin piirteli tästä vastustustasoa IHS:lle joku kuukausi sitten TA ketjussa. Tekninen analyysi - #5561 käyttäjältä MoneyWalker

3 tykkäystä

Sijoittajilla hirveä fomo siitä kuka saa ostaa ensimmäisen vitosella alkavan osakkeen. :smiley:
Oliko uusia uutisia vai nouseeko turvasatama vain nimensä vuoksi?

Kuplaantuminen jatkuu…

3 tykkäystä

Miksi näin raju väite? Vain kurssia katsomalla?

3 tykkäystä

Tuloksen ei odoteta kasvavan lähivuosina, joten pe21x & pb 2,1 ovat varsin hapokkaita lukuja vaikka laadukas ja defensiivinen bisnes sinänsä onkin. Etenkin tässä korkoympäristössä.

7 tykkäystä


Wärtsilä se vaan jatkaa yllätyksiä :face_with_raised_eyebrow: Vatkannut viimeset pari viikkoa pari päivää ensin alas ja sitten useampi prosentti ylös…

8 tykkäystä

No huh huh. Nordealla 60 ekee targetti.

image

14 tykkäystä

Jep. Tuottavat Nordeat myytiin ja tilalle on toistaiseksi tullut ei niin tuottavaa Hastingsia. Vaikka itsekin tein äskettäin nopeat rahat Sammosta warranteilla, on vaikea ymmärtää kurssinousua, varsinkin kun muu markkina mataa.

Hä? Yksikään foorumin Voxturisteista ei ole täällä hehkuttelemassa, vaikka firman kurssi stondaa kuin viagrapillerin jäljiltä isolla vaihdolla.

No tässä:

GARY JIM JEE VOXTUR BLUEWATER TAX ATTORNEY OPINION LETTER VALUATION! VEROMYYNNIT LOPPU VAMOS BRRRRRRRRR!

48 tykkäystä