Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Mikäs tämmöisen piikin aiheutti?

1 tykkäys

Eilinen päätöshetken huutokauppa, jolloin laidoissa ei paljoa mitään kamaa. Tuo piikki on tehty n. 210euron ostoilla :D.

5 tykkäystä

Efectessä joku tuli ostamaan.

2 tykkäystä

Jollain on nyt mennyt kyllä toimeksianto hieman vihkoon… Mitään järkeä ostaa laidasta tollaista määrää noin pienivaihtoisessa lapussa, ellei kohta tule uutinen, että efecte ostetaan hintaan 20EUR/osake ja tieto vuotanut :smiley:

3 tykkäystä

Ostaa Sebin kautta jos Coeuksen ostoja haluaa yrittää arvioida välittäjien kautta.

2 tykkäystä

Mikäs Efecteä tänään nostaa hurjasti?

1 tykkäys

Ostalaidalla 30k lappua ja myyntilaidalla 3000 lappua. Vaihto 6000 lappua tänään. Siilissä tämmönen ongelma korjattiin printtaamalla HPJ:lle ja muille instikoille osakkeita ohi pörssin ale hintaan. Toivottavasti tuosta ei tule maan tapaa.

11 tykkäystä

Screen Shot 2022-06-08 at 15.52.21

PAN :money_mouth_face: R :money_mouth_face: !

Aiempi kurssin vastustaso murtuu ja nyt suunta on VÄKIVALTAISESTI ylöspäin.

5 tykkäystä

Kävipä klassiset oikeen Microvastin kanssa. Avasin maanantaina vielä työkoneen puoli viiden jälkeen, ja alapalkissa vilkahti osakeseurantalistaltani “MVST +14%”. Koska lisäilin sitä mukavan siivun tuossa pahimmassa kasvuromahduksessa, niin ajattelin että nyt on hyvä aika keventää noita lisäilyjä.

Noh, ei muuta kun pankkisovellus auki ja pahus, osake ehti sinä aikana jo laskea 5.74 → 5.70. No ei mitään, laitoin myyntitoimeksiannon 5.70. Noh, eipä mennyt läpi ja nythän hinta on taas turvallinen 3.50 :slight_smile:

12 tykkäystä

Inderes-efekti iski Capmaniin… Huomattava ostopiikki :grinning_face_with_smiling_eyes:

11 tykkäystä

Jokohan Alibabaa olisi lyöty tarpeeksi? Mukavat 11% tänään. Sentimentti taitaa olla siihen suuntaan, että Kiinassa regulaatiota ja koronarajoutuksia oltaisiin pikkaisen höllentämässä.

5 tykkäystä

Kempower jopa 9% nousussa tänään, mutta onko uutisia?

2 tykkäystä

Välittäjätilasto näyttää mielenkiintoiselta. Toisin kuin voisi kuvitella, inderes-efekti ei ole piensijoittajien aikaansamaa. Seuraakohan isommat pelurit oikeasti mallisalkun tapahtumia vai onko jokin tekninen indikaattori saanut ostot käyntiin.

8 tykkäystä

Kuinkahan moni näistäkin foorumilla ihmetellyistä muutoksista on vuosien varrella liittynyt tänään A-Studiossa käsiteltävään osinkoverojen kiertoo :rofl:

3 tykkäystä

Mitä tuon kanssa oikein tapahtuu? Joku isompi peluri vissiin pistää kaikki laput lihoiksi, kun vaihto on aikamoista tänään. Alun +10% muuttui melkoiseksi alamäeksi.

4 tykkäystä

No mutta eihän tässä nimenomaan osteta laidasta, vaan laitetaan rajahinnalla ostotarjous sisään. Jos ostaa laidasta, niin silloin ostetaan sieltä myyntilaidasta :slight_smile: Sori, oli pakko huomauttaa kun kovin usein näkee näitä “ostetaan laidasta” tai “myyn kaikki laitaan” juttuja, mutta ilmeisesti ei tiedetä mitä se oikeasti tarkoittaa…

1 tykkäys

Noh, myönnän väärän termin mutta lähinnä tarkoitettu sitä, että ostoa ei olla tehty jäävuoritoimeksiantona (eli piilottaa oikean ostomäärän ja näyttää vain esim 150kpl) tai blokkina.

Coala-Life saaga jatkuu. Palasi juuri salkkuun pienellä positiolla hetken poissaolon jälkeen, kun julkaisivat yritysoston, mikä vaikutti omaankin silmään hyvältä.

Red Eyen tekemät ennusteet varmaan positiivisesta päästä, mutta uskoisin niiden olevan sentään todennäköisempiä kuin Smart Eyen kohdalla :smiley:

2 tykkäystä

Itse otin kanssa pienen position. Otin vielä toista Tukholman toivoa. Sellainen tunne, että näpit varmaan palaa jossain vaiheessa näiden kanssa :sweat_smile:

1 tykkäys

Mitä tapahtuu? Stora ja Metsä Board reilussa pudotuksessa, UPM laskee myös.

Tietääkö joku, mistä on kysymys? En löytänyt mitään uutista.

1 tykkäys