Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Ennustaako marketeatch voxturin tulevaisuutta :scream:

2 tykkäystä

Ihme juttu tuo Revenio. Tulos oli umpisurkea odotuksiin nähden, joten odotin vähintään -10% eilen. Sulki vaatimattomaan -3% laskuun, mutta nyt sitten tänään vedetään -13% taulussa.

Melkein kaikki omat firmat vetäneet ihan huipputuloksia, mutta kurssit vain kyntää. Evo, Stocka, Nordea, Amazon; kaikilla aika lailla niin hyvä tulos kun vain ikinä saattoi toivoa. Jostain syystä konepajojen (mm. Valmet) tulokset kuitenkin kelpaa markkinalle.

Kertoo siitä, miten vähän merkitystä millään asiantuntijoiden kommenteilla on. Markkinalla on ihan eri odotukset ja toiveet, joiden mukaan kurssi määrittyy.

12 tykkäystä

image
Varmasti on shortsqueeze mahdollinen, mutta se voi lähteä taas uudelleen alaspäin. Välillä nämä paljon shortatut liikkuu molempiin suuntiin, kunnes shortit luovuttaa.

  • edit: @viljo laitoin sulle yhden linkin
1 tykkäys

Sulla tuossa short tien määrä näyttää vähäisemmältä.

Tuskin Funda vielä mikään timanttinen on mutta uwm on kyllä ottanut hienosti markkinaosuutta.

Tämähän on voxturin asiakas appraisal direct by the way, oon omistellut jo jonkin aikaa.

Shortit muistaakseni toimari joskus suututti ja kieltäytyi jostain kaupasta jolla olisi tullut lisää osakkeita markkinalle. Löytyisi varmaan jostain? Kurssi oli silloin kyllä ylempänä, mutta olisko jotain 8-9 dollaria voinut olla.

Kuinka ollakaan, Fedin veljet sai taas viikonlopuksi nostettua “pankkikriisiä” esille

14 tykkäystä

Enpä huomannut aiemmin, että Cloudflareni oli hieman vahvassa liikkeessä. :smiley:

image

Oli, oli, mutta kato tein pari myyntiä perjantaina niin kävin salkussa pariinkin kertaan. :smiley:

Ehkä Jenkkipörssi ei ollut silloin vielä kai auki… :thinking:

Onneksi on Cloudflaren ketju, jossa karhulainen kirjoittaa kiinnostavia ja hyviä viestejä kyseisestä yhtiöstä.

2 tykkäystä

Eikös sun salkkukatsaus ollut torstaisin… :thinking:

Ylipääanalyytikkopresidenttinä voit käydä kerran vuodessa katsomassa salkkuraportin

3 tykkäystä

Jokin tuollainen ratkaisu ei olisi iso yllätys. Enpä hoksannut tuota vaihtoehtoa. Jollain kepulikonsteilla pidetään hintaa korkealla siihen asti.? Sehän tästä vielä puuttuisi, että joku ostaisi Lehdon preemiolla. :smiley:

2 tykkäystä

Oliskohan kusetusmarkkinat ja pankkikriisit nyt vihdoin ohi? Tanska oli tänään auki, ja siellä Nordea päätyi vihreälle, samoin Danske.

image

17 tykkäystä

Kelataan viime viikon “iik pankkikriisi” -laskettelua hitusen takaisin päin. Aika pientä on vielä liike. Vähän vielä markkinoilla sellainen “noniin, kukas on seuraava pankkiruumis?” -fiilis…

5 tykkäystä

Pankkiluisu sen kuin jatkuu:

4 tykkäystä

Olin aikoinaan hypessä mukana pariinkiin kertaan koronan alkutaipalella tässä Nano-X:ssä. Voi pojat kun odoteltiin FDA:n hyväksyntää. No nyt se sitten tuli viimein ja onhan tässä aikamoiset/hurjat mahdollisuudet.

image

11 tykkäystä

Nnox seurantaketju täytynee kaivaa syövereistä :sweat_smile::ok_hand:

2 tykkäystä

Mikä täällä sakkaa??

Eikö tämä löytyny muistaakseni Vernerin salkusta…

1 tykkäys

SoFin minuuttikynttilät. Yleensä low volume afterissa näkee jotain tällaista. Olisko tossa joku iso peluri manipuloinut premarkettia ja saanut vielä varsinaisessa kaupankäynnissä retaileja ansaa. Varmaan mukava fiilis jos nappasit SoFi kiinni huippukurssilla 6,54 ja nyt kauppaa käydään 5,50 hinnalla. Osaako @DayTraderXL sanoa tähän jotain viisasta.

5 tykkäystä

Etäisesti samanhenkisiltä näytti minun salkussa melkein joka lappu. :thinking:

1 tykkäys

Weird Stare GIFs | Tenor

39 tykkäystä

Oiskohan nyt käynyt niin, että joillekin on jäänyt vappu päälle ja pienissä “vappusimoissaan” näkivät pilkun olevan kolmosen jälkeen, ei 34 jälkeen. Eli vaihteeksi taas ATH…

13 tykkäystä

En itse laske kyllä noiden pre/postmarkettien vaihtoliikkeiden varaan juurikaan mitään näiden pienempien yhtiöiden osalla. Isompivaihtoisten osalta premarket antaa avaukseen rangea, mutta aika usein se on vain indikatiivinen eka minuuttien suunnannäyttäjä. Sofin osalla todennäköisesti joku super bull vain lähti ennakoimaan osarille hyvää tulosta ja sen tultua ulos, laittoi kaikki samantien pois. Tämä näin jälkikäteen.

4 tykkäystä

Evossa irtoaa osinko jo etukäteen? =D

13 tykkäystä