Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Jokin tuollainen ratkaisu ei olisi iso yllätys. Enpä hoksannut tuota vaihtoehtoa. Jollain kepulikonsteilla pidetään hintaa korkealla siihen asti.? Sehän tästä vielä puuttuisi, että joku ostaisi Lehdon preemiolla. :smiley:

2 tykkäystä

Oliskohan kusetusmarkkinat ja pankkikriisit nyt vihdoin ohi? Tanska oli tänään auki, ja siellä Nordea päätyi vihreälle, samoin Danske.

image

17 tykkäystä

Kelataan viime viikon “iik pankkikriisi” -laskettelua hitusen takaisin päin. Aika pientä on vielä liike. Vähän vielä markkinoilla sellainen “noniin, kukas on seuraava pankkiruumis?” -fiilis…

5 tykkäystä

Pankkiluisu sen kuin jatkuu:

4 tykkäystä

Olin aikoinaan hypessä mukana pariinkiin kertaan koronan alkutaipalella tässä Nano-X:ssä. Voi pojat kun odoteltiin FDA:n hyväksyntää. No nyt se sitten tuli viimein ja onhan tässä aikamoiset/hurjat mahdollisuudet.

image

11 tykkäystä

Nnox seurantaketju täytynee kaivaa syövereistä :sweat_smile::ok_hand:

2 tykkäystä

Mikä täällä sakkaa??

Eikö tämä löytyny muistaakseni Vernerin salkusta…

1 tykkäys

SoFin minuuttikynttilät. Yleensä low volume afterissa näkee jotain tällaista. Olisko tossa joku iso peluri manipuloinut premarkettia ja saanut vielä varsinaisessa kaupankäynnissä retaileja ansaa. Varmaan mukava fiilis jos nappasit SoFi kiinni huippukurssilla 6,54 ja nyt kauppaa käydään 5,50 hinnalla. Osaako @DayTraderXL sanoa tähän jotain viisasta.

5 tykkäystä

Etäisesti samanhenkisiltä näytti minun salkussa melkein joka lappu. :thinking:

1 tykkäys

Weird Stare GIFs | Tenor

39 tykkäystä

Oiskohan nyt käynyt niin, että joillekin on jäänyt vappu päälle ja pienissä “vappusimoissaan” näkivät pilkun olevan kolmosen jälkeen, ei 34 jälkeen. Eli vaihteeksi taas ATH…

13 tykkäystä

En itse laske kyllä noiden pre/postmarkettien vaihtoliikkeiden varaan juurikaan mitään näiden pienempien yhtiöiden osalla. Isompivaihtoisten osalta premarket antaa avaukseen rangea, mutta aika usein se on vain indikatiivinen eka minuuttien suunnannäyttäjä. Sofin osalla todennäköisesti joku super bull vain lähti ennakoimaan osarille hyvää tulosta ja sen tultua ulos, laittoi kaikki samantien pois. Tämä näin jälkikäteen.

4 tykkäystä

Evossa irtoaa osinko jo etukäteen? =D

13 tykkäystä

Evon Crazy Timellä oli taas pelaajamääräennätys mikä tarkoittaa sitä että taas suuremmalla määrällä ihmisiä on rahat loppu ja se on huono juttu Evolle, tai jotain :tipping_hand_man: :man_shrugging: :tipping_hand_man: :man_shrugging: :tipping_hand_man: :man_shrugging: :man_facepalming:

Lisäksi tavoitehinnan nosto tarkoittaa sitä että on taas pienemmät mahdollisuudet että kurssi nousee tavoitehinnan yli, joten sen seurauksena kurssi laskee.

Follow me for more investment analysis.

40 tykkäystä

Yksi mahdollinen syy on, että Joel Citron (hallituksen jäsen) myi +100k osaketta. Tuo toki on kuitenkin vain 7% hänen osakepotistaan, ja ilmeisesti myynyt useampana vuonna samaisen määrän kerran vuodessa (itse en tätä tarkistanut, twitteristä bongattu). Naurattaahan se, kun käytännössä osarihuipuissa ostin valtaosan positiostani täyteen @ 1430sek.

Eipä siinä, tankattu 20% lisää @ 1300sek

2 tykkäystä

Tein samat. Olen ollut maaliskuun alusta lähtien ilman Evoa, pahalle on tuntunut. Lupasin itselle ostaa osakkeet takaisin jos vielä käy asemalla. Tänään se tapahtui ja vielä vähän halvemmalla mitä maaliskuussa myin. Tosin hätiköin taas. 100kpl @1317sek.

10 tykkäystä

En usko, että tullaan nostamaan yhtään, saatika yli eurolla. Entiseen tavoitteeseen on matkaa 30 pinnaa. Tämä riittää analyytikoille. Osta- suositus säilyy toki ennallaan.

Osake näyttää olevan 2,5%:n nousussa lievän ennusteylityksen jälkeen.

7 tykkäystä

Joku joskus väittänyt, että ollaan pohjilla, kun huonotkaan uutiset ei laske kursseja. Ja huipulla, kun hyvätkään uutiset ei nosta. Liian pieni otanta, mutta onhan tämä ihmeellistä. Nordeaa löytyy tietenkin myös omasta salkusta.

9 tykkäystä

Ei tunnu tuohon Stockaan taas mikään tarttuvan. Haastavassa tilanteessa odotuksia parempi tulos, Inderes nosti tavoitehintaa ja nyt kynnetään taas miinuksen puolella. Tuo firma on vapaata riistaa, eli luulisi jonkun spekulantin kohta ostavan koko roskan pois.

6 tykkäystä

Tokmannin osake näyttää reagoivan välittömästi negatiivisesti Euroalueen hienoiseen inflaation nousuun. Tämä siis kumoaa sen ajatusleikin että Tokmanni olisi hyötyjänä inflaation pysyessä korkealla.

2 tykkäystä