Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Näkyykö tämä ketju muilla normaalisti? Joudun aina hakemaan ketjun 1-version, sieltä lopusta klikkaamaan auki.

Valitse “Seurannassa” ?

1 tykkäys

Näkyy ilman kikkailua.
iOS Safari

2 tykkäystä

Eilen tuli Jenkklästä ostotarjous tästä syljetystä yhtiöstä. Voi kumpa oisin ollut mukana…

Ilta Indereksen seurassa haukuin kovaan ääneen Unityä ylihintaiseksi ja kasvumahdollisuuksia kehnoksi. Oli siinä vaiheessa laskenut huipuista 50%. No nyt kuukautta myöhemmin laskenut vielä melkein 60% lisää. Olisi pitänyt shortata koko matka.

2 tykkäystä

Kanadassa sirkushuveja ja volaa riittää, tänään luonnollisesti noustaan, kun tuli ilmoitus lappujen määrän tuplaantumisesta:

2 tykkäystä

Tattis, ilmeisesti joskus sitten hiljentäny 1:n :expressionless:

1 tykkäys

Upstartin olisi pitänyt beatata ennuste reilusti ja nostaa guidancea. Lenders club, Mastercard, Visa tekivät kovat tulokset. Jos ei tässä markkinassa, jossa jenkkikuluttajat lyö rahaa haisemaan, pysty nostamaan ennustetta tulee dunkkuun ja kunnolla.

Onhan tämä kyllä taas melkosta hommaa. Varmaan jotakuta heikompaa sielua hirvittäis tällainen täystuho salkussa, mutta minäpä aion pysyä vahvana ja mennä posin kautta!

30 tykkäystä

Hyvin on Carvana sulanut myös. Hyvä oppitunti, että kyllä tappiolliset osakkeet voi tippua mihin vain. Olen tämänkin oppinut, tosin eri osakkeilla. Kiitos zignsec ja kumppanit :face_holding_back_tears:

10 tykkäystä

Mielestäni näiden kahden osakkeen kurssi kuvaa hyvin 2020/2021 pahinta sekoilua jenkki-pörssissä.

Siinä deSpac, joka tullut pelkästään spacin aikaisesta hinnastaan yli 90% tonttiin ja tuolta huipusta järisyttävät 98%!

Perinteinen IPO, joka tullut vasta 80% tonttiin, mutta jonka arvo on edelleen 20 mijardia taalaa ja joka oli hetken maailman kolmanneksi arvokkain autofirma parin sadan auton toimituksella :smiley:

Pakko pistää vielä kunniamaininta firmalle, joka on käytännössä mitään järkevää myymättä ollut pörssissä 21 vuotta. Montakohan miljoonaa on pelkästään Jimbon sikareihin tuhlattu sijoittajien rahaa.

Siellä joku vääräleuka, jolla parisataa ylimääräistä rahaa, pistänyt tänäänkin haisemaan :smiley:

20 tykkäystä

Kohta saatetaan olla Nasdaqissa lähellä tilapäisiä pohjalukemia. Tuo varmaan koskee lähinnä blue chipejä, kun niillä monilla voittoa tuottamattomilla hypeosakkeilla tuskin pohjaa näkyy vielä. :thinking:

6 tykkäystä

image

2 tykkäystä

Toki Upstart ei itse kenellekään rahaa lainaile, vaan yhdistelee, suosittelee sun muuta lainanhakijan ja lainaajien välillä. Tietenkin jos lähes kaikki lainanantajat menee konkkaan lähiaikoina, niin ei varmaan ole näilläkään enää liiketoimintaa :smiley:

Joku kyllä taisi mainita, että jotain lainoja olisi kuitenkin otettu omaan taseeseen ja jos ne menee reisille, niin ei hyvä heilu.

Hyzoni puhkaisee huomenna kolmen taalan rajan. Siinä on se hyvä puoli, että nollaan ei ole enää paljoa matkaa. :partying_face:

Timanttikäsillä mennään kunnes liiketoiminta sakkaa… eiku ei lähde edes käyntiin.

22 tykkäystä

No Unity teki UpStartit. Tulipa tästä treidistä ikihold, kunnes veromyynti. Onneksi ei nyt ihan älyttömän korkealta ostettu, mutta kyllä tää kirpaisee jonkun 1-2% luokkaa (Kk-liksa)

Ohjeistus Q2/22 20% alle konsensuksen käytännössä aiheuttaa tämän.

3 tykkäystä

Ja Coinbase perässä kirimässä hyvin. Coinbasen IPOhan tehtiin vaatimattomaan 328.28 taalan hintaan viime vuonna.

kuva

kuva

Nyt alkaa olemaan suuren urheilujuhlan tuntua näissä pudotuksissa :partying_face:

Edit: @Hades olihan tämä ihan jäätävän ylihinnoiteltu viime vuoden jenkki-ipojen tyyliin, eli varaakin oli tippua. Olikohan tämäkin lähes 100 miljardia parhaimmillaan. Tällä hetkellä myöskään markkinalla ole näiden kanssa fundalla tai vaikka parin vuoden näkymillä mitään väliä, vaikka firma tekisikin voittoa. Ainoa mikä merkitsee on se, että jos missataan ennuste tai sitten lasketaan tyyliin parin seuraavan kvartaalin näkymää vähän, niin hups -50% lasissa. Nyt jos koskaan on shorttien ja karhujen markkina.

Edit2: no nyt kun näki tuon @TJT postauksen, niin ihme ettei mennä vielä Upstartia kovemmassa alamäessä. Onhan nuo kaksi viimeistä riviä ruman näköisiä :grimacing:

9 tykkäystä

Joku Coinbasea paremmin ymmärtävä voisi selittää, että onko fundassa tapahtunut jotain muutosta viimeisen vuoden aikana. Toisin kuin niin moni hypefirma, niin Coinbase on kuitenkin ollut tukevasti voitollinen ja kannattava. Silti pörssikohtelu on ollut samaa kuin muillakin, joiden kannattavuudesta voi vain esittää arvauksia.


LV laskee ja tulos pakkaselle niin on siinä fundakin muuttunut matkan varrella.

8 tykkäystä

Kylmää kyytiä tällekin hienolle firmalle. Konffapuhelussa viitattiin ”one time eventtiin” operate-tuotteessa, jonkun asiakkaan kohdalla oli tapahtunut joku kämmi datan kanssa josta oli tullut ”pieni” 110m$ lovi tulokseen. Sehän rokottaa tulosta abt tuon missin verran. No, pääsen ostamaan halvemmalla. Unity on ainutlaatuinen tuote (jota myös itse käytän) ja näen tässä kyllä huikeesti potentiaalia pitkässä juoksussa. Kilpailua lähinnä UE:n kanssa, mutta varsinkin mobiilimarkkina taitaa aika pitkälti olla Unityn hallussa.