Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Wow saatiinko Fortumille, jopa kaksi plussapäivää putkeen :exploding_head:

17 tykkäystä

Tätähän melkein voisi kutsua jo salkun plussapäiväksi :crazy_face::crazy_face::crazy_face:

12 tykkäystä

Mulla myös jostain syystä rupesi salkku bugaamaan ihan ihme väriä.

Tosin onneksi mallisalkun Remedy-kevennys ja Incapin negari-mahalasku pitivät sentään punaisen värin lippua korkealla ettei tarvitse pelätä että tämä olisi vain joku “punainen muuttui vihreäksi”-bugi sivulla, mutta salkku kokonaisuudessaan painuu jenkkilappujen rallin myötä vihreälle. Mmmm… Acceptable.

1 tykkäys

Joo, ihan ihmettelin että mikä tää uusi väriteema on

10 tykkäystä

Aloitin ostamaan tätä kuukausittain reilu vuosi sitten. Arvelinkin, että arvostukset tulevat jossain välissä korjaamaan alaspäin, mutta ihan tällaista kyytiä en sentään odottanut. Melkein kuin olisi sijoittanut Helsingin pörssiin!

32 tykkäystä

Orthex tänään +6,85%, Revenio +2,96% :smile:

6 tykkäystä

Onko “vihreät miehet” vallanneet pörssit? :laughing:

4 tykkäystä

Mä alotin ostot kuukausi sitten Nordnetin kk-säästön kautta tähän. Tokan erän sai eilen laittaa sisään -12℅ halvemalla kuin eka osto. Josko se tästä…

2 tykkäystä

Tämä Bloom Energyn lappu on kyllä iso pettymys. Otin Plugin vastapainoksi tätä, kun sen kurssi oli kesästä eteenpäin pitänyt paremmin ja tasaisemmin tasonsa kuin mm. Plugi. Tankkasinkin ensimmäisiin isompiin dippeihin, kunnes huomasin, ettei tämä näytä lopettavankaan laskettelua. Kun toiset vetylaput teki korjausliikkeitä ylös, tämä meni vaakassa, kun toiset meni vaakassa, tämä lasketteli. Kun muut lasketteli, tämä painui kellariin asti :sweat:

Saas nähdä kuinka pitkään ottaa, että selviää takaisin ylös keskihankintahintaan. Kaulaa nyt jo 25%… :grimacing:

6 tykkäystä

image

Onhan ne nuo “ei-punaiset” salkun rivit varmasti riittävän hyvin peitetty, niin ei sentimentti käänny heti? :face_with_peeking_eye:

Ja sen toisen värin nimeä ei saa mainita ees, niin ollaan turvallisilla vesillä :mask:

Jospa tämä riittäisi? :ok_hand:

5 tykkäystä

Kotimaisten osakkeiden veliosake on oma itsensä.

image

Motorcycle Stunt Fail GIF - Motorcycle Stunt Fail - Discover & Share GIFs

56 tykkäystä

No nyt vaan rikastun. :cowboy_hat_face:
image
Money GIFs | Tenor

12 tykkäystä

Jaahas, olisi voinut ottaa isompaakin näkemystä. Tai no, paremminkin itsestäänselvyyttä. Hyvin ehti matkaan avauksestakin.

9 tykkäystä

Nokiakin 2021 maaliskuussa ollut viimeksi näin alhaalla, koronadippiin on vielä n. Euron matka…
Aikanaan pelkäsin, etten saa omiani tästä pois, sain kuitenkin ja lupasin etten palaa omistajaksi.
Lupaus rikottiin ja taas on sama tunne :cry:. Lisäilyä en taida enää tehdä, pari muuta osakketta on siinä jonossa edellä.

3 tykkäystä

Just meinasin tulla tänne asiasta kirjoittelemaan. Syyskuun alussa laitoin veronpalautukset kiinni tähän. Erittäin vahva luotto, että Saab tulee pitämään pintansa ja nousemaan vuosikausia, sillä maailmantilanne on mitä on.

En tiedä, mutta oletan, että nousu johtuu tuosta kamalasta, brutaalista ja epäinhimillisestä tilanteesta Israelissa. Jotain tekemistä saattaa olla myös sillä, että Ruotsihan on pohtinut Gripenien lähettämistä Ukrainaan. Tai sitten kurssia nostattaa joku muu tekijä, mutta otetaan ilolla vastaan.

6 tykkäystä

Kyllä se on tuo Lähi-idän tilanne mikä sitä nyt nostaa.

1 tykkäys

Tämä on kyllä vuoden osakepoiminta. -25% taulussa, taas!

13 tykkäystä

Jokos niillä rahastoilla ja muilla dumppaajilla loppuivat laput kesken?

image

16 tykkäystä

Seuraavaksi myy tuularit pienellä voitolla dumppaajilta ostamansa laput eli ei kannate odottaa mitään raketointia (jos siihen on edes edellytyksiä). Lopulta Mantan omistaa Verneri ja muut osinkoihmiset.

58 tykkäystä

Tottakai, miten muuten veivaajat voisivat veivata. Ensin pitää vähän nousta että veivaajilla on sopivasti laput voitolla, sitten niitä aletaan kaataa laitaan ja ostajat juoksee kirkuen karkuun ja odottaa että pulkkaillaan alemmas, sitten veivaajat taas alkaa lapioimaan lisää… normi aaltoilua, joka on täysin OK kunhan isommassa kuvassa suunta olisi ylämäkeen.

Osinkoboomerit katsoo sivusta että “whee kynttilät menee ylös alas ylös alas” ja istuu lappupinonsa päällä osinkohillopurkkia odotellen.

4 tykkäystä