Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Maltillinen reaktio Wärrellä… heps

2 tykkäystä

On ollut niin kurjaa katsottavaa osakesalkun elämä viimeisen kuuden kuukauden ajan, että on ihan piristävää hetkittäin jopa saada tästä järjettömästä touhusta jotain toivon säikeitä.

4 tykkäystä

Konepajojen uusi nousu
image
image
image
image
image

22 tykkäystä

Aikamoista menoa. :slight_smile:

9 tykkäystä

Tesla on kyllä +82.57% tänään, en tiedä mistä ero ( ei siis +60%). vuodessa -13%

image

5 tykkäystä

Siellä olisi vielä 23-24€ välinen gap fill esimerkiksi täyttämättä :sunglasses: :magnet:

7 tykkäystä

Todennäköisyys, että gap täytetään on 100%. Jokaisella osakkeella. Kysymys vain on että koska se tapahtuu. Suattaapi olla tänä vuonna tai sitten ei.

4 tykkäystä

Onko tänään viimein se päivä ?? :drooling_face:

sml-jeffy

24 tykkäystä

PinterestQ3nousu

Onneksi en myynyt ihan kaikkia näitä :smiling_face_with_three_hearts: :joy:

Vai että on mainosmarkkinat heikkoja

Tälläistä päivää salkussa ei olekaan hetkeen ollut :astonished:
Salkkunousu

Edit. ja iloni varmaan pilaantui juuri sillä, että huomasin indeksin päivävaihdon olevan suurelta osin Caverionia, joka miinuksella, eli jos sen suodattaa pois, taitaa salkku olla enintään indeksin tasolla :dotted_line_face:

7 tykkäystä

Lähti ku hauki rannast! :cowboy_hat_face:

image

Wärre ei vaan wäsy. :open_mouth:

image

14 tykkäystä

Hommahan lähti sitten lapasesta.

32 tykkäystä


Kovasti on herran (Citronin takana oleva Andrew Left) maine noussut, kun kommentti sai INVZ:n kovaan nousuun. Hänet tunnetaan lähinnä epätoivoisista shorteistaan, jotka lopetti joku aika sitten ja siirtyi “sijoittajaksi”.

6 tykkäystä

Taas mennään. :chart_with_upwards_trend:

3 tykkäystä

Mukavaa, kun suunnitelma toimii (Es futu) Pohja toistaiseksi 4122.25. Jos tästä (ES 4215.00) mennään yli, niin short squeezen mahdollisuus kasvaa, mutta huominen Fed voi jännittää useimpia liikaa.

6 tykkäystä

Tästä lausahduksesta tuli mieleen tuorein sijoituskästi :wink:

19 tykkäystä

Taas mennään.:rocket:

20 tykkäystä

image

8 tykkäystä

Pari päivää sitten oli oma Kempower turskalla -20% nyt plussalla. Hurjat ovat liikkeet. Epäilen tämän kuitenkin olevan vain fools gold ja vielä käydään syvemmällä. En silti uskalla lähteä keventämään.

24 tykkäystä

SSH liekeissä jo toista päivää, mistäs nyt tuulee kun tänään nousussa +14,67% (kirjoitushetkellä)…jaa, porukat oli vielä tokkurassa ja joku hieman keikutti venettä ja on tulossa alas päin nopsaa (nyt 1,60).

Edit: Olihan se hetken kauniin näköistä:

Edit2: Pölhex giveth - Pölhex taketh away…ja kahdeksan pinnan miikalla! Pölhex-setä on hyvin, hyvin vihainen! :see_no_evil:

Edit3: joku/jotkut veti herneen nenään kun hänen venettään keikutettiin ja nyt on päättänyt, että palataan ainakin sinne maanantain päätöslukemiin (mistä mainitsin viestin alussa), sillä lappuja kyllä tuntuu näillä riittävän :grimacing:

10 tykkäystä

Örstedin kurssikäyrässä on kyllä sellaista epic fail -menoa että huhhuh. Enää 5% matkaa, niin päästään alle IPO-hintojen ja tällä tahdilla se on edessä jo kuluvalla viikolla.

13 tykkäystä