Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Örstedin kurssikäyrässä on kyllä sellaista epic fail -menoa että huhhuh. Enää 5% matkaa, niin päästään alle IPO-hintojen ja tällä tahdilla se on edessä jo kuluvalla viikolla.

13 tykkäystä

Juuri samaa katselin. Orsted löytyy omalta seurantalistalta. Eettisistä syistä olisi kiva omistaa virheää siirtymää edistäviä firmoja, mutta parempi lieneisi napata global clean energy ETF:ää tjms.

Kuitenkin, hiljalleen oikeasti voisi napata sitä ETF:ää vaikka lapselle…

Ah, Orstedin Sharevillekeskustelusta muistan etäisesti koronapumppauksen aikana nasevimpia fundamentti-firma-analyysejä jossa päiviteltiin jotain 1000DKK → 980 droppia. joka meni about näin:

“Dipped today, why?”
“No idea, but it will rise again”

Tämä vastannut kaveri vielä toistaiseksi odottelee…

3 tykkäystä

Ruåttalaiset ostaa, jakoivat inderesin suositukset omassa palvelussaan tänää

Taitaapi tämä naapurin helmi painaa jo lattiasta nyt läpi?

@Rocco taitaa olla jollain hajuilla tästä, mutta hurjaa on alamäki.

3 tykkäystä

Mielenkiintoinen on Intrumin kurssikäyrä viimeisen kk ajalta. Ensin vedettiin osaridroppi, sitten muistettiin että hei osinkoa tulossa runsaasti, jonka jälkeen taas sitten kellariin, koska eihän tuosta enää osinkoa saa pitkiin aikoihin :smiley:

3 tykkäystä

Ei me mikkään kohtuuella - nimimerkillä TietoEvry, Fortum & kumppanit

11 tykkäystä

Vähän meno alas loivenee aamusta, mutta kyllähän tässä ollaan tultu siihen, että tuulivoimaan sijottaneiden omaisuus on menetetty. Sama toki aurinkopuolella. Tuhkat pesässä.

6 tykkäystä

KH jaksaa painaa punaisena päivänä, veliosake raketoi, negaristi samoin ja Kemppi kans. :cowboy_hat_face:

image
Yes-yes-yes GIFs - Get the best GIF on GIPHY

14 tykkäystä

Aspocompissa pitkästä aikaa isompi käsi alla ottamassa koppeja:

Edit: Kun kissa on poissa niin hiiret (kurssimanipulaattorit) hyppivät pöydällä.

Aspocomp -8,76%

Pölhex on kiva paikka mellastaa kun ei huolta valvonnasta, fiva tuomitaan vankilaan poissaolleena.

4 tykkäystä

Miitä tulee Nesteen kurssiin, ei sitä kannata tuijottaa. Se nousee aina osareissa ja laskee aina seuraavaan osariin asti. Ongelma on lähinnä Neste ja vaikka kuinka uusiutuvia polttoaineita toitotetaan, Ei vain ole tarpeeksi trendikästä tehdä uusiutuvia aineita, pitäisi olla muutakin liiketoimintaa.

Kempower neljäntenä pörssipäivänä ostoista 27% ylhäällä, kävi jo 35%. Heilukoon nyt tehokkailla markkinoilla :man_in_manual_wheelchair:t2:

5 tykkäystä

Admicom komeaa nousua kuukausitasolla. Verphu taisi tankata jostain tuolta :arrow_lower_left:

19 tykkäystä

Taisi @Wallet_Nahlroos myydä tuolla.

18 tykkäystä

Kyllä minä tyhjäsin yli puolet vähistä sijoituksista pois pikku voitolla. Uskon kyllä että ensi vuonna vasta paremmat ostokelit. Tuleehan korkotililtä nyt n.3,5%. Tämä on vähän riskipeliä olla laittamatta, mutta jos olen oikeassa ja lasketellaan niin ompahan sit pelimerkkejä käytössä. Oon nyt pari vuotta pidellyt yritysmyynnistä saamia euroja tilillä…

4 tykkäystä

:smiling_face_with_three_hearts: My brother investoor :smiling_face_with_three_hearts:

3 tykkäystä

Kauppa se on joka kannattaa, ainakin välittäjän mukaan :pensive:

Eihän nuo nyt ihan lankulle osunut. Vielä on perus positio 100kpl taskussa. Jos vielä dippaa alle edellisten myyntien niin tänne kyllä mahtuu. Epäilen, että ei.

18 tykkäystä



frog-relaxing

28 tykkäystä

Ei paljon Rinkuloita viimeviikon negari paina. Osinkokin irtosi tänään. Ei paljon hidasta sekään menoa.

15 tykkäystä

Valintoja joo. Itsekään en ole uskaltanut 30% suuremmalla painolla olla nyt osakemarkkinoilla. Osa käteisestä on säästötilillä. Onpahan sitten sitä sotakassaa, jos sattuu joku ylireaktio markkinoilla. Tässä on kuitenkin jo ainakin väliaikaisesti haihtunut rahaa savuna ilmaan, kun on viimeisen kahden vuoden aikana ostellut lappuja. Tiedän pelaavani nyhverömäistä seiftiä tässä, mutta verenpaine on jo muutenkin ollut koholla ja arvostan myös hyviä yöunia.

Ei tämä tästä kuitenkaan merkittävästi paremmaksi muutu ennenkuin korot alkavat laskea ja kriisit vaimeta. Toivotaan nyt edes, että niin joskus vielä käy…

11 tykkäystä

Eilen iltaa kohti näytti jo hyvältä, mutta tänään ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa :sweat_smile: Ei sentään uusiin pohjiin menty, vielä…

7 tykkäystä