Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Ei tässä auttanu ku ottaa lisää siivua.

Joku pilkkii :see_no_evil:

6 tykkäystä

Älä yritä, oma pilkkisi tuo on :smiley:

17 tykkäystä

Tämä ei kauaa vanhentunut. Piti kaivaa esille Stillfrontin (-19%) kunniaksi.

19 tykkäystä

Taitaa Reaper vain raapaista kolmatta avaajaa, tuohan on edellisiin verrattuna “just a flesh wound” :grin:

9 tykkäystä

En ole noita ruotsin peliyhtiöitä ja osaa noista muistakaan tänne mainittuja seurannut (poislukien Arocell), niin jos tiivistätte tänne pähkinänkuoressa miksi siellä veri roiskuu, niin saisi sellaisen pienen yleissivistyksen tilanteesta, kun ei ihan niin paljoa kiinnosta että kävisi kaikki niiden yhtiöiden ketjut läpi.

Oletus mitä kommentteja lukenut, että osa saattoi tehdä huonomman tuloksen kuin odotettiin (?), mutta onko sitten myös jotakin yleistä pelkoa vain ilmoilla esim liittyen siihen että joku yritys otti kunnolla selkäänsä ja vie nyt muita mukana, vai onko asia monipuolisempi? En kiellä etteikö ole tullut mieleen pientä veivimahdollisuuskartoitusta… tosin tämä tarkoittaisi aika lailla uhkapelaamista, mutta jos mielenkiinto herää niin voisi johtaa tarkempaan tutustumiseen tietyssä keississä. Kiitos etukäteen, jos joku saa avattua tiiviisti asiaa.

edit. Ruotsalaisista yhtiöistä omassa salkussa ainoastaa Smart Eye ja pitkässä seurannassa Power Cell sekä Arocell (kumpaakaan jälkimmäistä en omista tällä hetkellä, Arocelliä en ole omistanut koskaan vaikka pitkään olen seurannut).

10 tykkäystä

Hyzonin Q-infoon liittyen, spekulaatiota, että voisi ehkä noustakkin kurssi:

Edit, uudempaa dataa:

4 tykkäystä

Indeksisäästäjän ostot nousevaan voi näyttää tältä. To the moon!

image

60 tykkäystä

Remedy voisi alkaa kohta olemaan tankkaushinnoissa, ainakin jos Inderesin 50€ target on vielä validi perjantain (13. päivä :grimacing: ) osarin jälkeen.

12 tykkäystä

Totta turiset, Remedy on kyllä valunut alemmas kuin itse odottelin; no ainakaan osariin ei olla näillä näkymin menossa hirveän rallin saattelemana vaan odotukset ovat matalat joten itse katson että tämä voi lähinnä vain yllättää positiivisesti tai jatkaa mörnintää, downsidea on vaikea nähdä.

10 tykkäystä

Media and Games:in alustavat luvut tulivatkin yllättäen jo tänään. :money_mouth_face: “Media and Games Invest thus not only did better than during the lock down last year, but also significantly better than the overall gaming market”

3 tykkäystä

“We are particularly impressed with MGI’s ability to achieve strong organic growth when peers seem to struggle with that.”

Redeye aikoo nostaa MGIn tavoitehintoja (nykyinen base case 75 kruunua). Halvalla saanut tänään.

Nämä on kyllä ihme päiviä kun yhden Stillfrontin takia kaikki vähänkin pelaamiseen viittaavat svenskiosakkeet saa raippaa sen kummemmin erittelemättä. Eikä sen Stillfrontinkaan näkymät niin heikot olleet, jos jaksaa katsoa yhtä kvartaalia pidemmälle.

4 tykkäystä

Markkina tuntuu olevan sitä mieltä, että Kamux laitaan ennen osaria? Oi kristallipallo… :thinking:

Tässähän muistuu mieleen jokunen Kamuxin super-osari viime vuodelta🙂

14 tykkäystä

Tosi mielenkiintoista tiedotusta kyseiseltä firmalta. Eihän tuo kurssi nyt lentoon lähtenyt, ja jos vertaa esim. Q1:n vastaaviin kehityslukuihin (org. kasvu 38% ja EBITDA% 26), niin aika vastaavalla kehityksellä mennään. Onko se iso juttu sitten se, että kun muu peliala sakkaa, niin MGI rullaa totutusti eteenpäin?

1 tykkäys

Mites manailemani kiina-tencent-CFHD negari!?

Vaikka toki itse näkisin että tässäkin tapauksessa nämä kassavirta vain siirtyisi vähän kauemmas tulevaisuuteen ja tuloutuisi sitten vaikka H1/22.

No on tämä kai mahdollisuuksien rajoissa, mutta koska kyseessä olisi vain rahojen siirto myöhempään, ei sen pitäisi oikeasti kaataa maailmaa. Väliaikaista kurssiliikettä tietenkin voi tulla ja tämän pelko voisi selittää viime päivien aneemista kurssikehitystä.

1 tykkäys

Hienosti meni Hyzon :chart_with_downwards_trend:

14 tykkäystä

No itse asiassa hyvin meni Hyzonilla. Ei kurssireaktio ole yrityksen syy. Joku vissiin odotti Hyzonin olevan voitollinen, vaikka yhtiötä vähääkään seuraava tietää että vielä ei ole sen aika.

11 tykkäystä

Sellainen kutina että kävi yritykselle tai kurssille jatkossa miten tahansa, Hyzonista tulee foorumille tietynlainen kulttiosake :grin:

34 tykkäystä

Takkia en tilaa, ellei ten-bäggeröi.

13 tykkäystä

Mitä ihmettä? Nää on varmaan sellaisia mystisiä, mihin ei kannata/uskalla hypätä mukaan, paitsi tosi pienellä rahalla.