Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

image

Onneksi on hajautusta salkussa eri aloilla ja vähän eri maissa sekä eri kokoluokissa. :upside_down_face:

Huomaa, että on ihan itse poimitut osakkeet. :sunglasses:

76 tykkäystä

Toisaalta aika kova recordi olis löytää tänään tollanen nippu nousijoita. Stadissa taitaa olla tällä hetkellä 3 plussalla.

6 tykkäystä

Huhuh mitä menoa. Hesa painaa kohta -3% kyykyssä ja jenkkilä näyttää erittäin huonolta:

Oma salkku jo nyt -1,93% ja jenkkilästä taitaakin tulla sen verran monoa päähän, kun pretä vilkuilee, että taitaa tulla pahin laskupäivä salkkuun täsltä vuodelta.

Olo on kun jouluna. Ei silleen että olis kivaa, mutta ainakin uusi pulkka luvassa :laughing: Mukavaa, kun on jotain kivaa odottamassa klo 16:30 :rofl:

24 tykkäystä

Paitsi Voxtur painaa pressä ylämäkeen! :chart_with_upwards_trend::sweat_smile:

25 tykkäystä

Salkussa miinusta 5% tälle päivää. Elikkäs ollaan niinkin alas tiputtu kuin elokuun alussa oltiin. Eipä ihan hirveää paniikkia. Irtonaista käteistäkin olisi.

Edit: 3kk graafi näyttää +18%. Jos sinne asti valutaan tässä viikon aikana niin sitten voisi sanoa pulkkailuksi

20 tykkäystä

Jokohan tämä -9,3% ois pohjat? Alkaa jo kutitteleen tuo ostonäppäin ihan tosissaan… Ottaiskos tuota nordnetin x3 sellaisen pikkusiivun… Mitkäs on muiden mietteet? Itsellä sellainen olo että ylireagoitiin ja reilusti! Pitäis olla neutraali arvostus korkeintaan…

Juu hermo petti. pakko oli jo ostaa… Toimintatonnit peliin :grin:

13 tykkäystä

Helsinki kolmisen prosenttia miinuksella, oma salkku tuplat siitä. Tätäkö se on kun voi kehua peitonneensa indexin selvästi? :laughing:

97 tykkäystä

Kiva juttu, onnittelut. Itsellä -6,5 % tältä päivältä ja kokonaisuutena nyt laskettu 25 % huipuista.

18 tykkäystä

Kun katoo näiden forumien suosikkiosakkeiden tilastoja, niin hyvin on saatu pelko kylvettyä tuulipukuihin. Kovaa on kahina ja paniikkimyynnit sitä myöden. esim. Dovre, Innofactor, Kamux, Tecnotree, Solteq,…
NONnerot takoo laitaan lappua minkä ehtii.

Ja eihän se ihme ole, että pelottaa, kun jokapaikassa pelkoa kylvetään.

6 tykkäystä

Näinhän tuo toimii. Jos piekset indeksin ylämäessä, varaudu että sama toimii myös toiseen suuntaan.

18 tykkäystä

OMXH25 -2.69%, DAX -2.89%, S&P500F -1.70%. Päivällä otettu S&P500 -2x etf positio on ainakin lähtenyt oikeaan suuntaan (+0.38%) toivotaan että jenkkiavauksessa klo 16.30 lasku jatkuu… :joy: Muuten saattaa tulla näpeille :scream: No vähän jännitettävää illaksi. Onhan tämä hyvää vaihtelua ainaiselle ylämäelle.

Edit: Kuten Masse-setä aina sanoo, tästä viihteestä pitää joskus maksaakin :slight_smile:

Kaikki rommaa digiränkylöitä myöten, mutta mitäs se kuukausisäästäjää kiinnostaa.

image

42 tykkäystä

Kaiken punaisen keskellä yksi vihreä valopilkku. (Tai nippanappa 2, jos VXTR pre lasketaan mukaan). Kiinnostaisi kuulla muiden tämän päivän vihreistä. Shortseja ei lasketa. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Edit: päivä ei tietenkään ole vielä pulkassa (pun not intended) ja nykin ja nakin aukeaminen voi vetää tämänkin vielä alas.

Täällä -8% päivä ja saa nähdä mihin lukuihin päädytään :scream: :face_with_symbols_over_mouth:. Suurimmat euromääräisimmät laskut ikinä. Joutuu tosissaan taisteleen, että pysyy järki päässä eikä alkaisi panikoimaan. Mutta kyllähän tämä itkettää :disappointed_relieved:. Lisää rahaa pitää alkaa kaiveleen jostain jos tästä tulee pahempikin ylilyönti.

25 tykkäystä

Näyttökuva 2021-09-20 162658

Citycon :muscle: Edes jokin tänään plussalla ja ihan hyvä että on toisiksi suurin omistukseni

Niistä muista ei tänään puhuta :smiley:

28 tykkäystä

Mulla -5%. Ainoa valopilkku tänään on Puuilo, joka oli ainakin hetki sitten hennosti vihreällä.

Kovasti näyttäisi jenkki-indeksit yrittävän pomppua melkein heti lähdöstä. Avaus on tietty iso gap down viime viikosta joten siinä mielessä jopa vähän odotettavissa.

6 tykkäystä

Alkoikohan NEL shorttisulkeiset? +3% atm
…ja perjantaina jo vaihtui loppuhuutariin melkoinen määrä osakkeita.

6 tykkäystä

Onneksi on tullut sijoiteltua ruotsalaisiin biopharma-yhtiöihin, niin on toleranssi kymmenien prosenttien heilunnoille/menetyksille kasvanut tälläisiä päiviä varten :sweat_smile:

25 tykkäystä

Jos tälläinen pieni lasku tuntuu omassa salkussa pahalta niin kannattaa muistaa että koronan jälkeinen aika on ollut sellaista että allekirjoittaneenkin salkussa on ollut tätä päivää vastaavia nousuja. Silloin se oli vaan että bisnes as usual. Elikkäs ei syytä paniikkiin

12 tykkäystä