Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Eiköhän @Telemaster napannut tällä taas 10k€:n päivätilin :slight_smile:

4 tykkäystä

36 tykkäystä

Ootko työntämässä sisään pikkusummia? :grinning_face_with_smiling_eyes:

9 tykkäystä

Ei onnistunut tili minulla täysin, myynnit ulos 6,47 ja 6,28, mutta muutama🍺 ansaittu. En osaa tätä holdaa yhtään🤦🏻 Mut petrattavaa on päiväkauppojen onnistumisessakin…

3 tykkäystä

@Johannes_Sippola voi selostaa tämän tarkemmin teille tarkkaan auki, mutta kyseessä on “Feenix kohtaa Hulkin ja Hyzon on haavoittunut”-kuvio. :slight_smile:

39 tykkäystä

Minä:

  • anonyymi
  • random
  • homssuinen

Nordean strategit:

  • korkea status
  • laadultaan yli keskitason italialaista muotia päällä

Edessä eeppinen final showdown.

Pitkäveto oli 1996 uusi ja ihmeellinen asia. Moni laittoi lapulle 6 x ennakkosuosikki ilman että katsoivat kertoimia.

Ajattelen että Nordean strategit ohjaavat asiakkaansa laittamaan sisään tuonkaltaisen lapun sisään täksi vuodeksi.

Tämä saattaa mennä hyvin.

(Veikkaus otti valikoimaan singlet vasta pitkän porun jälkeen.)

Edit: tää oli tarkoitettu Kahvihuoneeseen :smiley:

23 tykkäystä

Tuossa yksi syy ja ollut jo vuoden tiedossa että näin käy…

5 tykkäystä

Kappas, hyzon “alelaarissa”. :face_with_hand_over_mouth: No nyt saa kaikki hyzonia kellä ei vielä ole ns. Maha täynnä. :yum:

14 tykkäystä

Ikuisen rahavirran kaava.

  1. Shorttaa Payshit avauksessa.
  2. Odota tunti.
  3. Sulje shortit.
  4. Toista kunnes viimeinenkin tähti sammuu taivaalla :grin:
25 tykkäystä

Pakko kyllä nostaa hattua, jotka näitä “alelaareja” tohtii hyödyntää :tophat: Itsellä on salkku nykypäivään sopivasti hyzonvapaana ja sika unohtui ostaa tältä päivältä.

3 tykkäystä

Ylituoton hakua 2 ostoerällä. Osinko vajaa 9%. BTI. Ei pohjiin, mutta lähelle.

6 tykkäystä

Nyt kyllä vähän harmittaa että tämä tupakka pahe puuttuu salkustani. Kaiken kruunaa se että salkussani on btU (hiili) ja btE (öljy) joten onhan tämä suorastaan hölmöä ettei siellä ole btI​:frowning::frowning:.

Tosin onhan tässä se ongelma että joudun jo nyt säilyttämään hiili-lappuja piirongin laatikossa 90-luvun Jallujen välissä ettei puoliso saa tietää. Siinä on turha porista aamukahvilla ilmastonmuutoksesta ja hukkuvista jääkarhuista kun etutaskusta lävähtää pöydälle hiilifirmojen osavuosikatsaukset.

65 tykkäystä

image

Siellä joku haluaa varmistaa, että Puuilon kurssi ei kyykkää liikaa, kun ulkkikset painaa lappua menemään :slight_smile:

image

10 tykkäystä

Jos tuo pääomasijoittajan mälli meni pääasiassa lyhyttä peliä pelaaville pankkiiriliikkeille niin kurssi todennäköisesti seilaa kasin tuntumassa kunnes erä on markkinalle syötetty. Eli tämä on hyvä pitää mielessä ennen kuin repii pelihousunsa jos on hitusen punaisella eilen tehty ostos. Riski että mentäisiin alle 7,9 euron on ainakin näiden myyjien osalta aika lailla nolla.

Ja markkinoilta ostavat luonnollisesti pelaavat keskenään nokittelua kuka uskaltaa odotella pisimpään halvinta hintaa millä pankkiirit myyvät…

4 tykkäystä

Eilisen ja tämän päivän perusteella voisi veikata, että ainakin BofA, MSE ja GSM saattoivat olla ostoksilla. Sen verran tasaisesti sieltä virrannut lappua myyntiin tänäänkin ihan alusta saakka. Sen verran kipakka muuri tuossa 8,074 kohdalla, että siellä joku varmistelee ettei retail paniikissa myy sen alle helposti :slight_smile:

1 tykkäys

Volvo cars 90 SEK rikki :sunglasses:

15 tykkäystä

Lyhyemmin siis: V90. :smiley:

23 tykkäystä

Galvanoitu instrumentti :smiley:

Oma hehkutus liittyy tammikuun toiseen puoliskoon, jolloin saa balsamia varsinkin vaisun tammirallin hoitoon:

image

+ pari muuta OP:ssa

17 tykkäystä

Tammirallista en tiedä, meillä on nyt teräsralli, SSAB ja OUTO hyvässä vauhdissa tänäänkin.

10 tykkäystä

Voiko tänne laittaa taas pitkästä aikaa tylsää Suomi-sektoria ja vielä tylsempää pankkialaa… koska Nordea ATH tällä hetkellä since 10/2017. Ei minuakaan kiinnostaisi, ellen olisi kauhonnut lumikolalla 2020 koronamontusta 4.x alkaen… Ennen tätä en ollut ikinä omistanut Nordeaa, muistaakseni.

edit. ja jos 12€ (joka aika pitkän ajan ATH-raja) rikotaan tässä kuussa, niin lupaan korkata vuoden 2003 Dom Perignonin ja pitää lapselleni (12v) pitkähkön esityksen teemasta "älä ikinä anna ennakkoluulojen ja asenteen estää sijoitustasi ilman muita järkeviä perusteita. Dompan juon vaimon kanssa, lapsi saa special edition pommaccia…

ja jos tämä postaus ei saa 25 tykkäystä, niin mielessäni julistan itseni boomeriksi ja poistun takavasemmalle tästä hehkutusketjusta :wink:

132 tykkäystä