Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Pakko ihmetellä Nokian laskua. Erkki on hankaluuksissa viranomaisten kanssa Irak kohusta. Huawei ei tarvitse edes mainita. Mitä vaihtoehtoja jää jäljelle? Jyrkkää on tämän päiväinen lasku.

-4,76% tällä hetkellä

Onko jossain ilmoitettu operaattorien 5G siirtymän hidastumisesta? @OldFeki @Lexus

9 tykkäystä

Ei tuohon laskuun tarvita yhtiökohtaista huonoa uutista. Riittää kun katsoo muita Suomi-osakkeita ja niiden YTD-kehitystä. Samassa luisussa menee kuin muutkin.

7 tykkäystä

Omassa tiedossa ei ole fundamentaalista syytä laskulle. Mielestäni ei myöskään ole merkkejä 5G rakentamisen hidastumisesta. Uitto totesi tänään Barcelonassa: “Demand and interest for Nokia RAN, MWR and Services are strong.” Samoin mielestäni on edelleen syytä olettaa että Nokian Infra -segmentin kysyntä säilyisi erittäin hyvällä tasolla.

Teknisessä mielessä 5,15 USD vaikuttaisi olevan jenkeissä melko oleellinen taso - 2020 pohjista pohjiin piirretyn nousutrendin lattia, joten toivottavasti osakkeessa nähtäisiin nousujohteinen ilta jenkeissä.

En tiedä voisiko jokin taho reagoida Nokiassa Ericssonin ongelmien takia. Ehkäpä tulevina päivinä saadaan asiassa vastauksia.

Teknisessä mielessä olen kyllä jonkin verran huolissani, mutta fundamentaalisessa mielessä en ainakaan toistaiseksi ole.

6 tykkäystä

Pelko, että Putin hyökkää seuraavaksi Suomeen on vallannut markkinat

3 tykkäystä

Embracer -8 %. Tämä on kyllä käsittämätön lappu.

11 tykkäystä

@Lunator tervetuloa Foorumille ensinnäkin! :hugs: Siirsin sun kysymyksen tänne kurssien hämmästelyketjuun, yhtiökohtaisissa ketjuissa lähtökohtaisesti pidättäydytään yksittäisen päivän kurssiliikkeiden käsittelemisestä :slight_smile:

5 tykkäystä

Ok, kiitos. Tännehän se tosiaan sopii paremmin. Kauhistelen tosiaan Embracer Groupin osakkeen syöksyä. Onko kenelläkään tarkempaa tietoa tähän?

2 tykkäystä

Varsinkin ruotsalaiset kasvuyhtiöt laskee tänään taas kunnolla laajalla rintamalla.

Embracerilla 200pv liukuva keskiarvo n. 64sek tasolla, joten se vetää kurssi puoleensa. Saa nähdä pohjaako sinne vai vetääkö indeksit vielä siitäkin alaspäin.

2 tykkäystä

Jassoo, pian saa taas Fortumia alle kirja-arvon. Osinkoehdotus 1,14e alkaa olla aika mukava tälle vuodelle (vielä kun hieman laskee, osinkotuotto luokkaa 10%).

Tänään kevyet -7% (taas) taulussa and counting. Katsotaan, mistä ne pohjat löytyvät, mutta pian alkaa lisäykset kutkuttamaan.

3 tykkäystä

Hyökkäskö se Putin Ruotsiin tänään vai miksi minun salkku näyttää tältä.

55 tykkäystä

Juu, todella iso ylilyönti Fortumin kohdalla. Oliko se arvio 18€ ilman Venäjän toimintoja ja juuri ilmoittivat entisen kaltaisesta osingosta. En olisi uskonut, että vielä palataan lähes koronapohjien tasolle. Ilmeisesti ulkomaalaiset eivät tajua kuin sanan Venäjä ja ne kaikki menevät myyntiin ilman suurempaa miettimistä. Analyytikot kaikkien Venäjäalennusten jälkeenkin antavat 19-24€ tavoitehintoja.

6 tykkäystä

Stockmann on kyllä hieno case ja tosissaan pääsee kehittämään omaa pääkoppaa taas siinä mikä ero on kurssimuutoksilla ja firman omalla tekemisellä.

Eiköhän odotus palkita neljän viikon sisällä kiinteistön myynnin osalta tai sitten jatketaan hengitysharjoituksia ja odottelu jatkuu.

22 tykkäystä

Onneksi Nordnet suojeli omilta haluiltani…Lokakuun 2021 huiput 10,7usd, nyt 1,1usd…

Tupakkayhtiö Altria 2,5 vuoden huipuissaan, nousevaa osinkoa päivän kurssiin 6,7%. Seuraava osingo irtoaa 24.3.2022.

3 tykkäystä

Minkähän takia Altria on noin paljon vahvempi kuin BTI. Aika samanhenkisiksi kuvittelisin osakkeet.

2 tykkäystä

Tätä samaa oon ihmetelly. Muistelisin lisäksi että SeekingAlphan analyysissä viime vuonna BTI rankattiin noista ”paremmaksi”.

1 tykkäys

Riippuu miten määritellään vahvempi - Altria 3 vuoden kurssikehitys 1,8%, BTI 12,8%, molemat 1 vuodessa 19-20% :thinking:

3 tykkäystä

Vain omasta ostohetkestä :joy:

Altriaa en omista ja BTI on -7%.

Olenhan ajoittamisen mestari :lying_face:

3 tykkäystä

Mielenkiintoinen tämä Altrian 1kk kurssikäyrä…Eli työntyy vahvasti markkinaa vastaan ja pieni dippi sodan alkuun ja nousu jatkuu. Todennäköisesti dippaa muutama pv ennen osingon irtoamista.

2 tykkäystä

Sodissa vedetää röökiä paljon

4 tykkäystä

Eikö ne koneet Ruotsin ilmatilaa loukanneet? Varmaan katsoivat omaa pörssiä, sitten Embracerin kurssia ja totesivat että ‘njet’ ojasta allikkoon ja kääntyivät ympäri.

11 tykkäystä