Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Unohtakaa tuo dippien metsästys mörnijöissä ja ostakaa lappuja jotka ovat nousseet koko vuoden. Malliesimerkki:

PANORO!

8 tykkäystä

Mikäs Hyzonille tuli, kun yli -16% taulussa? :scream:

6 tykkäystä

Oisko taas yks Hyzon hehkutuspäivä :smiley:

7 tykkäystä

Canaccord laski 12->6$ ja hold

2 tykkäystä

Taisi nyt shortit iskeä joukolla hyzonin kimppuun

4 tykkäystä

Kaikkien tunteman yrityksen kehitys on ollut IPO:n jälkeen varsin mielekästä. Seuraako joku tätä ja osaisi kiteyttää onko jotain pahasti pielessä vai IPO vaan tehtiin kuplassa? Olen aloittamassa tämän tutkimista olisiko tästä sijoitukseksi.

7 tykkäystä
1 tykkäys

jawdrop

Ei olisi pitänyt vilkaista hyzonin kurssia tänään lainkaan.

11 tykkäystä

Aikas punaista on! Tänään täytyy vissiin zoomata tarkastelujaksoksi 1kk :smiley:

3 tykkäystä

Mikäs Harviaa nyt näin painaa?

4 tykkäystä

Samaa vois kysyä vaikka Remedy, Stokka, Evo, HelloFresh, SJJ, QT jne. Tänään on vain yleinen kaikesta eroon päivä.

Eikä se kovin positiivista ole myöskään, jos sattuu vilkaiseen Cargo, Wärre, Metso

16 tykkäystä

Oisko stoplosseilla asian kanssa myös jotain tekemistä? Kaikki tavanomaiset tekijät, uskoisin. Ja joku kohta varmaan tyytyväisenä taas tankkaa…

1 tykkäys

Lieneekö irtoamispäivää edeltävää rallattelua?

Voisi olla ihan mahdollista, että liittyy stop losseihin. En ainakaan nähnyt mitään uusia uutisia. Heti ensimmäisen minuutin aikana kurssi tippui eilisen päätöksestä $6.21 → $5.7 eli noin 9%. Tuo on varmaan juuri sellainen pudotus, joka aktivoi huomattavan osan stop losseista, jolloin saadaan aikaan kurssilaskun ketjureaktio. Seuraavien minuuttien aikana lasku jatkuu edelleen, jolloin ilmeisesti loputkin stop lossit aktivoituivat. Tuo voi olla juuri sellaista, mitä jotkin shorttaajat yrittävät saada aikaan muuten alhaisen volyymin päivinä.

3 tykkäystä

Voxturin kurssi voi näköjään olla muutakin kuin maalin kuivumisen seuraamista :partying_face:

31 tykkäystä

Harvia on mielestäni edelleen kallis nykyisessä ympäristössä. Ensimmäisenä ei taideta saunaa nyt remontoida kun ihmiset huomaavat, että asuntolainastakin pitää jatkossa maksaa korkoa. Osakkeen hinta ei tarjoa juurikaan turvamarginaalia tälläkään tasolla. Talouden näkymät ovat huonommat kuin edellisen rapsan aikaan (joka sekin on varsin tuore) eikä sodassakaan ole näköpiirissä rauhanneuvotteluita ihan heti Venäjän hirmutekojen jälkeen. Painetta itseasiassa on entistä rajummille ja pitkäaikaisemmille sanktioille. Onko talouden kuva parempi kuin tuossa “hyökkäysdipissä” kuluttajamyynnin osalta, ei mielestäni ole. Inflaatio ja mahdollinen taantuma myös muuttaa trendejä sellaisiksi joihin ihmisillä on varaa, joten sekin riski pitää hinnoitella Harviaan sisään. Minulle tämä sijoituscase on muuttunut aika merkittävästi suhteellisen lyhyessä ajassa kun lisätietoja sodan vaikutuksesta talouteen on tullut. Tässä nyt yhden ihmisen näkemys :slight_smile:

19 tykkäystä

Itsekin olen huomannut että “useat” pitää Harviaa jotenkin halpana näillä hintatasoilla. Eihän sitä kyllä halvaksi voi millään mittarilla asettaa.

4 tykkäystä

“Tylsä” Sampo tänään laskupörssissä +1,15%. Ei haittaa vaikka tätä on 59% osuudella salkussa

39 tykkäystä

Kuten ennenkin OCO hinta tippuu. Vielä tämä on kuin kantaisi vettä kaivosta toiseen .

9 tykkäystä

Ihmettelinkin että mistä tuulee. Vilkaisu CNN.n etusivulle. Klassinen “we are all gona die” päivä mutta sitä ennen mennään konkkaan.