Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Vanhat Duellit ovat juuri nyt 60% kalliimpia kuin uudet osakkeet. Ei mitään järkeä. Toki tässä toivoo, että osakkeiden yhdistyessä 4.1. Duell hinnoiteltaisiin vanhojen osakkeiden mukaan.

image

image

4 tykkäystä

No vihdoinkin(ko) tämä lähtee joulupukkiralliin mukaan! Päivän vaihto kohta tuplat keskimääräisestä. Toivoa ja epätoivoa.

4 tykkäystä

Laitetaan tähän asiaan liittyen vielä uusin arvonmuutos. Heilunta jatkuu varmasti tulevaisuudessakin. Vaikka yhtenä päivänä tuli jäätävä 8,5% nousu niin ei tässä kannata harmitella “kyydistä jäämisellä”. Tähän lyhyeen omistukseen on mahtunut pari noita -3% päivää eikä tuotto ole sen ihmeellisempi kuin muissakaan rahastoissa. Tämä on vaan ainut, joka saattaa tehdä päivässä noin isoja liikkuja.

1 tykkäys

Joulupukkirallia huuteleville FOMO-Pettereille tiedoksi, että Fear and greed indeksi kiipesi perjantaina äärimmäisen ahneuden puolelle.

33 tykkäystä

Tässä sähläyksessä moni teki ihan hyvän tilin ja nyt tyhjennellään pajatsoa. Omalle kohdalle tuli merkkareista jo ihan kiva treidi ja nyt näyttää uudet olevan + 30%, joten ei ihme, että voittoja otetaan talteen.

3 tykkäystä

Kaunis myynti. Onneksi nukuin aamun avauksen, säästyi akuutimmalta vitutukselta.

68 tykkäystä

Hip ja hei, kiva välillä hehkuttaa kun ei tämä nyt ihan jokapäiväistä ole.

OST: +8 %
AOT: +5%

Vaimon OST: +4,1%

22 tykkäystä

Noniin nyt tämä sitten lähtee :rocket:. Mukava oli hypätä syksyllä tämän kyytiin noin 1 $ hinnoissa. Kohta alkaa olemaan salkun suurin osake, mutta yritän malttaa katsoa tämän loppuun asti.

7 tykkäystä

Haluatko avata tätä käsitettä loppuun asti? @Warren_Noutopoytatar Myös kyydissä pikkusummalla kh 1,43.

2 tykkäystä

Mikähän olisi järkevä exit-strategia?

2 tykkäystä

Mietein semmost 100 dollarii kappale :sunglasses:

3 tykkäystä

On se melkonen seppä


13 tykkäystä

Oliko tästä jotain uutta nyt vai mikä nostattaa?

oma teksti toisesta ketjusta joskus kesällä “. Mara suurinpana kun tuli kahmaistua sitä todella isolla kädellä $4 kurssiin, ja se onkin nykyään ainoa cryptoon liittyvä omistus”

ensimmäiset kevennykset tänään (20% positiosta myyty) eipä onneksi tarvii kryptojen kanssa leikkiä kun Maraa kyydissä

loppu maramällillä odotellaan bitcoin halvingia joka tulee huhtikuussa. kurssi varmaan karkaa jonnekin suuntaan hyvissä ajoin ennen. tarkoitus keventää hyvissä ajoin ennen halvingia huomattavasti siis.

8 tykkäystä

Lieneekö nousu johtuu vain FOMO:n voimistumisesta, kun FDA-hakemuksen käsittelyn odotetaan kestävän sen 150 päivää. Tammikuun alussa voisi odottaa uutisia siitä. Muita ajureita mahdolliset laitteiden myynnit Euroopan markkinoilla ja rahoitustilanteen olevan oletettua parempi.

Ok, ihan normaalia päivänsisäistä heiluntaa.

image
Its-completely-normal GIFs - Get the best GIF on GIPHY

21 tykkäystä

Jostain syystä aloin kiinnostumaan Spinnovasta ensimmäistä kertaa kunnolla viikonloppuna, ja ketjun luettuani ajattelin että otanpa tähän positiota pikkuhiljaa :joy: no ostin mä sentään 500kpl @ 1.6€ maanantaina, tiistaina meinasin pilkkiä lisää jos tippuu mutta sehän läks.

4 tykkäystä

Se on yhtä juhlaa ollut tämä Rustan pörssi matka


18 tykkäystä

Tulikivi lähti aamulla heti kunnon pomppuun +8,31%. Onneksi eilen lisäilin.

Edit: No se vähän lässähti ihan odotetusti. Nyt +4,91%.

2 tykkäystä

Aki Pyysing-efekti?
Ja merkit

12 tykkäystä