Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Löytyykö Embracerin holdaajia :sweat_smile:

24 tykkäystä

Yksi salkun isoimmista positioista kivassa nosteessa hyvän tulosjulkkarin jälkeen.

IMG_0093

EDIT: lisätty Dan Ivesin twiitti

20 tykkäystä

Löytyy, löytyy. Vasta hiljain tuplasin position :smile:

Joten eiköhän uusi vastustaso ole 30 kruunun sijasta tästä eteenpäin 20 kruunua! Pitäisköhän myydä vielä ennenkuin sukelletaan tappioiden maailmaan? :sweat_smile:

5 tykkäystä

Myöhäistä sitä Embraccia on enää myydä kun kaikki jo -50% turskalla ja kusetusmarkkinat ja muut perus irtisanomiskriisit, saatana. Antaa shorttareiden heiluttaa kurssia rauhassa, osari on ensi viikolla, jolloin selviää onko firmalla vielä tulevaisuutta. Embracerillä on kuitenkin yhä yli 200 peliprojektia käynnissä, joista suurin osa jo rahoitettu tavalla taikka toisella. PE 5, P/B 0,5 . Velkaakin on melko paljon.

Market cap tänään samaa luokkaa Paradoxin kanssa. Nyt saisi halvalla siis koko konsernin jos joku olisi kiinnostunut. Kurssikehitystä mielenkiintoisempi luku on mielestäni FCF, ensi viikolla selviää miten tehostamisohjelma purrut kulupuoleen.

Johto on myös luvannut pitää keväällä pääomamarkkinapäivän, jossa kertoo uudesta strategiastaan. Maaliskuussa Pax East, jossa oletan Gearboxin kertovan Borderlands uutisia.

Itse ainakin ajattelin holdailla “rauhassa”, mutta jostain kumman syystä joka kerta kun katson kurssia tekee mieli lähteä Alkoon tyhjentämään hyllyjä.

27 tykkäystä

Mitä mietit yrityksestä? Noussut about kaikkien huulille tässä parin päivän aikana.

Olen yrittänyt etsiä että mistä tuo lasku johtuu, ehkä joku analyytikko on ottanut uuden näkemyksen tai Ruotsista kilpailijan tuloksia julkaistu, ei vaan nyt löydy syytä. Joku varmaan tietää?

1 tykkäys

Itse olen seurannut aika monta vuotta Palantiria ja sijoittanutkin siihen pitkään. Ei ole ollut mikään Wall Streetin analyytikoiden suosikkiosake, koska ollut voitollinen vasta viisi perättäistä kvartaalia ja kaupallisia sopimuksia on ollut liian vähän verrattuna esim. valtiolliset ja julkishallinnon sopparit. Nyt alkaa näkymään, että “toiveisiin” on vastattu, koska on saatu uusia sopimuksia paljon lisää myös kaupallisella puolella. Kassa on vahva, samoin kassavirta. Ehkä tätä ei vain ole vielä löydetty tai jos on, niin ei ymmärretty. Toki mahdollinen tuleva S&P 500 listalle pääsy tulee myös näkymään osakkeessa.

Tuolta voi lukea tarkemmin luvut ja näkymät:

Ja tuossa vielä BofA letteri:

5 tykkäystä

Mikähän Enentoa nyt näin pudottaa? Viime nousut on taas vaihteeksi syöty…

2 tykkäystä

NVDA tänään -3 % :upside_down_face:.

33 tykkäystä

Luonnollisesti. Nimittäin ajatus oli kotiuttaa voittoja tänään @700 $.
No, katellaan… mihinkäs tässä on kiire.

Lähtölaukaus. Hommat etenee taas.

1 tykkäys

Puheet regional banks -sektorin ongelmista pysyy puheissa. Commercial real estate huolena, sijoitukset/lainoitukset niissä.

7 tykkäystä

Berkshire Hathawayllä ihan kohtuu aloitus vuoteen ollut tähän mennessä. YTD +10% poks🥳

23 tykkäystä

Voxtur nakuttaa tasaisen tappavalla tahdilla kohti kellaria ja ytd alkaa olla jo reilut 25 % miinuksella. Itse asiassa atl alkaa olla jo varsin lähellä. Omalla kohdalla keskihinta on tasan 0,85 cad, eli pääsen nollille siinä vaiheessa kun kurssi kymmenkertaistuu nykyisestä… this might be huge!

48 tykkäystä

Markku jutteli youtube:lle

Alkoi lopun alku?

voxtur

Miksi tämä kuulostaa niin epätoivoiselta? VXTR (en omistanut koskaan mutta seurasin tämän foorumin meininkiä) opetti minulle yhden tärkeimmistä asioista: Monet sijoittajat tällä foorumilla lähtevät helposti mukaan vaaralliseen hypeen. Vahva veikkaus, että suuri osa näistä ei ole sijoittanut useampaakaan vuotta. Tuntuu usein siltä, että omiin mielikuviin uskottiin, vaikka ne on saattanut perustua todella hataroille faktoille, tai Seeking Alphan artikkeleihin, tai Youtuben Markun mystisiin lupauksiin. Hyzon, Oroco, you know.

38 tykkäystä

Hyihyi mitä kyytiä ollut tää alkuvuosi/viime päivät… Vaikka melko rumaa linjaa se on muillakin Suomi -osakkeilla ollut :face_with_peeking_eye::cold_face:

6 tykkäystä

Toyotaan voi aina luottaa.

image
Kultainen nuoruus.

31 tykkäystä

Tuo on mielenkiintoinen ilmiö kun huomioidaan miten Toyota on jäänyt sähköautojen markkinoille tulossa lähtötelineisiin.

6 tykkäystä

Taas kerran samat muistutukset pakotetusta graafipornosta.

Teslan käppyrä alalaita on -$20 ylälaita on $450.
Toyotan käppyrä on $90-240.

Toinen on noin kahdeksankertaistunut ja toinen on tuplannut. Älä koskaan usko graafia missä on eri y akselit.

43 tykkäystä