Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Fortum nousee toista päivää putkeen. SHORT SQUEEZE!

15 tykkäystä

Noniin nyt ollaan nousussa alkaisiko aliarvostus vihdoin purkautua…

5 tykkäystä

Jaahas kympin kohdiltahan vois alkaa salkuttamaan :grin::grin:

14 tykkäystä


Kyllä tossa aika komeeta graafia tuotetaan…

30 tykkäystä

Merkit

32 tykkäystä

Eka kirjoitteli elokuussa 2022

lets-take-a-fun-trip-down-memory-lane-samus-paulicelli (1)

25 tykkäystä

Haha, joo täytyy myöntää että en olisi viime vuoden syksyllä odottanut tuossa makroympäristössä että bileet jatkuu ja SP500 sekä Dax jatkaisi voittokulkuaan ilman vastoinkäymistä. Ehkä eQ ei myöskään ollut lyhyellä perspektiivillä paras firma nostettavaksi esiin, kun tiedettiin jo tuolloin miten kusessa rakennussektorin osalta Suomessa ollaan ja miten iso riippuvuus eQ:lla on kiinteistösektoriin. (eQ kurssi on muuten nyt valunut erittäin houkuttelevalle tasolle :wink: )

Mun mielestä toi pointti Kempowerista kuitenkin oli oikea ja vaikka melkein heti tuon kirjoituksen perään vedettiin kunnon bullerokupla ja nyt vihdoin väistämätön romahdus takaisin nykytasoille, niin tuossa kurssitasossa ja sen liikkeissä ei ole tehokkaista markkinoista tietoakaan. Kempowerille hinnoitellaan pysyvästi kilpailijoita korkeampaa kannattavuutta tuollaisessa laitemyyntibisneksessä, mikä on jo ajatuksen tasolla aika hankala perustella. Ne on hyviä laitteita, mutta ei sieltä tule ulos mitään patentoitua Kemsähköä, joten kilpailijoiden tuotekehitys tulee kyllä ottamaan firman kiinni ja syömään ylituotot pois. Näin se markkinatalous toimii ellei ole jotain uniikkia softaa tai jotain vastaavaa siellä laitteissa. :face_with_monocle:

37 tykkäystä

Joo siis sähköautojen menekin hidastumisen takia Kempin P/E saisi olla luokkaa 5-10 tällä hetkellä jotta osakkeessa olisi mieltä ostaa. :sunglasses:

1 tykkäys

Hehkutetaan nyt kun taas nousee rivakasti.

2 tykkäystä

image

eikö markkina tykännyt Mirkon viesteistä CMD:ssä?

9 tykkäystä

Olihan tuo arvostuskin karannut ehkä vähän korkeahkoksi.

4 tykkäystä

image

image

13 tykkäystä

En muista yhtään pääomamarkkinapäivää jolloinka kurssi sen pitävällä yhtiöllä ei olisi laskenut. Suorastaan myrkkyä moiset päivät. Iltapäivällä ollaan vielä isommassa luisussa.

4 tykkäystä

Tokmannilla nousi kurssi mutta he antoivat samalla ennakkotiedot vuoden 2023 tuloksesta.

Pitikö mun tämäkin päivä nähdä :confused: ?

image

13 tykkäystä

Markkina on varmastikin tulevaisuudessa sähköautopositiivinen, mutta onko nyt ennakoidusti hiljaisempi hetki markkinalla sähköautojen yleistymisen osalta ja mikä on sen vaikutus sitten latauskentän investointeihin? Mahdollinen viive voi myös tarkoittaa kilpailijoiden välisten erojen ja etujen kuivumista kasaan.

Markkinalla tuntuu olevan

  • odotusta teknologisiin edistysaskeliin, jossa latausnopeus ja latauksen kapasiteetti ottavat lisävauhtia - paljonko se vie aikaa ja vaikutus latausmarkkinan kehitykseen ja odotusarvoihin?
  • odotusta 25kEUR uusien sähköautojen tulolle tilattavaksi, Tesla model 2 ja ID2 jne.

Neste tarjoaa odotusajalla potentiaalia biopolttoainepuolella?

Media and Games tänäänkin +8 % plussalla ja viikossa 42 %. Sentimentti kääntyi yhden osarin myötä happamasta varsin innokkaaksi. En pienen position omaavana valita, mutta on tämä osakesijoittaminen välillä melkoista hurlumheitä.

6 tykkäystä

Kirjoittelin viimesyksynä että Kempowerista tulee täydellisesti Harvia mieleen. Ja Kemppi jatkaa Harvian viitoittamaa tietä. Kyllä se pohja sieltä löytyy. Pistin hälytyksen 14,99€, siitä aloitan itse ostot :sweat_smile:
Siinä vielä Harvian käppyrää. Sinisen viivan kohdalta omistajaksi ja punaisesta ulos.

15 tykkäystä

Aika hyvässä nousussa ollaan jo tämän kanssa, ehkä 9€ rikki ensi viikolla??

Optomed 4€ rikki ja vauhdilla :money_mouth_face: toimitusjohtajan ostotko tätä piiskaa vai odotukset FDA-luvasta?

11 tykkäystä