Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Sitä luokkaa alkanut olla tuo Harvian keuliminen että piti laittaa jo viikko sitten stoppari. Ja sitä on saanut nyt nostella melkein joka päivä. Mutta nyt alkaa näkyä viimein hieman tuota voimistuvaa myyntipainetta, joten taidan tarvitaessa kerrankin antaa mennä automaattisesti stoppariin jos niikseen tulee.

3 tykkäystä

Trump Media & Vekkulit Pissijät RY on tasaiseen tippunut, tänäänkin -9% taulussa. Vieläkin taitaa liikearvossa olla sen viitisen miljardia liikaa.

Huonona ihmisenä toivon, että ipoon osallistui mahdollisimman moni äänestäjä, jotka pian haluaa kysellä kaverilta että mikä meni vikaan, kun Lamboa ja Porschea ei ole saanut vielä ostettua.

32 tykkäystä

Näyttöpääteyhtiö raketoi :cowboy_hat_face:

image

Vintage Television GIFs - Find & Share on GIPHY | Tv static, Vintage  television, Glitch tv

17 tykkäystä

Just kun aamulla myhäilin mukavalla kurssi nousulla mitä on salkussa ollut, niin kaspi - 5% ja perion - 41%!!!

17 tykkäystä

Hyi hitto -41%. Mitä tuossa oikein tapahtui? Onkohan ostopaikka :thinking:

1 tykkäys

Kiinteistöfirma Mäkkäri suorittaa kuin Alokkaan salkku.

https://twitter.com/Barchart/status/1777191742833303661

Im Lovin It GIFs | Tenor

7 tykkäystä

Historiallisesti katsoen osake on muuten yli satakertaistunut 40 vuodessa. Google Financen kurssihistoria yltää vuoden 1984 huhtikuuhun kun kurssi oli alle sadasosa nykyisestä (IPO oli jo 1965). Vuonna '84 Mc-ravintoloita oli ~8000 ja nykyään ~40000.

Osa tuosta historiallisesta kurssinoususta tulee buybackeista. Kurssinousun lisäksi pitkäjänteinen omistaja on saanut nauttia joka vuosi kasvaneista osingoista. :hamburger: :fries: :cup_with_straw:

Historia ei toki ole tae tulevasta kehityksestä.

15 tykkäystä

Jep ja eikä ehkä sellainen, josta olisin osannut odottaa mitään tällaista. Aina vaan yllättänyt, kuten toki muutkin kaikki jättimäisiksi kasvaneet.

Mä tuossa kuukausia sitten laitoinkin tän. :slight_smile:

7 tykkäystä

HEY HOU SILVER!

Screenshot 2024-04-09 at 11.18.29

Ajatelkaa sitä vaikutusta tämän yrityksen alarivillä jos hopean hinta PYSYY näillä tasoilla tai jos se vielä nousee näiltä tasoilta. :money_mouth_face: :money_mouth_face: :money_mouth_face: :money_mouth_face: :money_mouth_face: :money_mouth_face:

Edit: onko piraattikolleega @Pohjolan_Eka jo tämän kiiltävän harmaan junan salonkivaunussa? Tässä on semmoinen kompostikasan veliosake joka sopisi myös teikäläisen salkkuun

11 tykkäystä

Kyllä meikäläinen taitaa tällä hetkellä pikemminkin heilutella kättään sinne SoSi-junavaunuun Norsen lentokoneen bisnesluokan ikkunasta :rofl:

20 tykkäystä

Käytätkö heilutteluun sitä ruvella olevaa kättä, jolla olet ostanut pää märkänä putoavaa puukkoa vai toista? :slight_smile:

Kiitos muuten oivasta ideasta. Meikä hyppäs mukaan 7,44 hintaan hirveellä tsägällä.

3 tykkäystä

Hei! Eiks me sovittu että nettiin pistetään vaan onnistumiset ja kaikesta muusta ollaan hys hys! :sweat_smile:

Ei siinä, tuli kanssa onneksi tehtyä kanssa iso lisäys tuolta 7,5 NOK kohdilta jonka vuoksi possa kokonaisuutena jo voitolla.

Q1 osarin tullessa päästään sit taas tähän ketjuun voivottelevaan kun markkinat säikähtää huonoa osaria ja sit Q2 kurssi raketoi kun markkinat yllättyy jälleen kerran toiseen suuntaan :joy:

9 tykkäystä

Sori unohdin, että ollaan netissä!

Juu näinhän se tulee menemään. Tehtaantakuulla.

3 tykkäystä

Palstan Sosi-kuninkuus taitaa mennä @VPKe :lle maltillisella 1,35M osakkeella. Heiluttelee sieltä salonkivaunun ykkösluokasta ja katselee horisontissa nousevaa hopeakuuta, jonne juna on matkalla :grinning: Hattua päästä, itsekin junan kyydissä, mutta ei tule oikeastaan ikinä harrastettua yli 10% salkkupositioita, joten jää onnnistumisten tuloksetkin laihemmiksi.

E: oikeastaan yli 5% osuudetkin harvinaisia…kai sitä vaan olis parempi laittaa rahansa indeksiin, kun ei uskalla näkemystäkään ottaa.

7 tykkäystä

Säikähdin vähän itsekin kun huomasin, että olen noin korkealla listalla. Piti ihan pälyillä ympärilleen, että eikö täällä tosiaan ole enempää porukkaa. Lohdutukseksi voin sanoa, että minulla on kuitenkin vähemmän rahaa kiinni tässä kuin muilla top 10 omistajilla, kun pääsin ostamaan tuolta pohjan tuntumasta kaikessa hiljaisuudessa.
Katsellaan rauhassa mihin maailma ja hopean hinta menevät.

29 tykkäystä

Saab lähes 10 prossan syöksyssä. Kotiuttaako porukat voittoja vai onko kukaan bongannut mitään uutista. Hyvin poikkeuksellinen tilanne. Vaihto yli miljardin…

Putleri kuollut ja z tullut demokratia päivässä, eikä tussareita enää tarvita? Voi kun olisikin.

2 tykkäystä

European defense shares, including Swedish Saab, suddenly fell on Tuesday morning. A new American banking analysis in which risks surrounding the sector’s high valuation are highlighted may be the reason, according to Bloomberg.

7 tykkäystä

On nää Hesulin veliosakkeet kyllä likvidejä lappuja. Joku halusi muutaman Robitin, niin kurssi nousi 20%.
image

2 tykkäystä


HAFNI tänään +3,77% nousussa ja taaksempäinkin katsottuna oikein mukavaa osinkotuottoa ja arvonnousua. Molemmat kelpaavat.

Menisikö 80NOK rikki?

2 tykkäystä

Itse omistan hieman Leonardoa (DRS) ja kevensin maaliskuussa heti, kun ensimmäiset merkit rotaatiosta alkoivat näkyä. Sektori on tarkassa seurannassa, koska tilauskirjat pullistelevat edelleen ennätystasolla.

EDIT: Ohessa vielä oma Defense and Aerospace seurantalista:

4 tykkäystä