Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Sotkamo Silver on kyllä komeassa nosteessa. Markkina taitaa odottaa parempia Q1 lukemia, kuin mitä inderesin analyysit arvioivat. Vai onko tuo hopean hinnan nousu vain niin iso katalyytti, että osake lähtee heti kovaan nousuun, kun hopean hinta lähtee lähenemään 30$/unssi lukemia🤔

1 tykkäys

Enpä muista koska viimeksi koko salkku olisi 4% plussalla. Laitan kalenteriin tämän päivän ja muistelen sitä, kun luvun edessä on miinus.

1 tykkäys

Ihan vain mielenkiinnosta. Miksi sitä Wärtsilää pitäisi nyt myydä kun se on tuottanut 100%? Satasesta ylöspäinhän prosentit, jos niitä tuijottaa, alkaa kivasti nousemaan sille sun ostohinnalle jos kurssi jatkaa nousussa. :smiling_face:

2 tykkäystä

En mä oikeasti ole vielä myymässä, jos milloinkaan, mutta muista tappioista traumatisoituneena sitä jo mahdolliset tulevat laskumarkkinat ja voittojen menetyksen mahdollisuus käy mielessä :slight_smile: Kotimaasta nyt ei muutenkaan ole multibaggereitä vuosikausiin löytynyt. Tietysti tässä on aina mahdollisuus, että Wärtsilä sellaiseksi harvinaisuudeksi nousee. Kyllä mä otan riskin ja katson sen kortin vielä kärsivällisesti. Wärtsilän lähes suhdanneriippumaton momenttumi kaiken järjen mukaan kuitenkin jatkuu vielä vuosia vihreän siirtymän paineessa.

2 tykkäystä

Jee. Kiva päivä! :star_struck:

14 tykkäystä

Onko vastaavat nousut ja laskut tarvinneet Intrumin kohdalla viime kuukausien aikana uutisia? Mitä nyt viime vuodet seurannut niin aika volatiilia on paremmassakin markkinassa ollut.

3 tykkäystä

No itse ainakin myin sellaset 20%, kun alkoi tuntumaan vähän kalliilta ja suurelta nousulta. Voi olla virheliike, mutta tasapainottamaan sitä myös myös SRV:tä, jotka on kivasti tappiolla

Ja sieltä Wärre :100: poks :boom:

55 tykkäystä

Tecnotreen osarin yksityiskohdat taisivat aueta sijoittajille pikku hiljaa, sillä kurssi ei romahtanut yht’ äkkiä, vaan tasaisen tappavasti päivän aikana ollen nyt jo -12 %. Eilen otettiin jo hieman varaslähtöä, joten parissa päivässä on vaiihtu ollut ihan kirpaisevan reipasta.

1 tykkäys

25.10.2022

26.4.2024

Passive Aggression GIF - Passive Aggression Air - Discover & Share GIFs

EDIT: Tiku ja Taku = Verneri Pulkkinen ja Yu Gong (Wärren omistajat)

15 tykkäystä

Salkussa tänään:

Wärtsilä +12%
Intel -11%

Aina ne pilvet tulee jostain taivaalleni, mutta hei. +1% nettoa!

200w

8 tykkäystä

Onko Neste jo veliosake? Vai mitkä kriteerit siihen porukkaan pääsyyn vaaditaan. Tänään taisi olla melkein +6% parhaimmillaan ja nyt vedellään jo miinuksilla :slight_smile:

7 tykkäystä

Nyt jos ois vielä suhdanne sellainen, että pankit tarjoais vipua niin Neste ois kenties uus potentiaalinen case Gamestop jopa. Hauskat “neste”-meemit siihen vielä sitten pyörimään somessa.

Wärtsilän nousu kyllä lämmittää mieltä, hieman katkeransuloisella tavalla kyllä kun ankaran tuskailun jälkeen kevensin lokakuussa 200kpl 9,5€ kieppeillä ja tilalle Kempoweria noin 28€ hintoihin :fearful:

No sentään voitolla menivät ja 500 jäi osakesäästötilille, just nyt ovat 122% plussalla eikä ole aikomusta luopua :money_mouth_face:

Kun vielä raaskis lisäillä

2 tykkäystä

juuh… Wärtsilä juuh… köh perhana

47 tykkäystä

Tuo punainen pallero oli tietenkin vain pieni kevennys?

Eikö niin?

:grimacing: :sweat_drops:

15 tykkäystä

juuh… köh… Kaikki 1200kpl… köh perhana pyh.
Nämä tosin allakoin Incappiin ja olisiko ollut valmettiin…

20 tykkäystä

Isoveli.

Jossain kohtaahan tää lähtee toiseen suuntaan tai sitten aletaan olla Nokiamaisessa ikuisessa alamäessä.

1 tykkäys

Perjantain kunniaksi pieni fotoshoppailu:

9 tykkäystä

Lopulta meni päivä paremmin kun olisi uskonut. 26 oli päivän pohjat. Sieltä +23% ylöspäin.

16 tykkäystä