Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Embracer lähes 10% nousussa. En löytänyt mitään uutisia, jotka selittäisivät ja tämä nyt on Embraceriksikin vähän normaalista päiväheittelystä poikkeavaa, vaikka ylämäkiä ja erityisesti alamäkiä onkin nähty. Onko täällä tietäjiä?

4 tykkäystä

Embracerilla on isot shorttipositiot, ehkä Blackrock on ollu sulkupuuhissa ja lähipäivinä osakkeen vaihto on ollu maltillinen.

Toki tämä hyvä pomppu vois myös tarkottaa et joku isompi ostaja on saanu laskettua Embracer osien arvon ja alkanu myös kerään “halpaa” Embbua.

Mut uutisia kannattaa selailla myös Ruottin sanomalehistä ja foorumeilta, ehkä siellä on vinkki :wink:

8 tykkäystä

Ainakin SEB nostanut tavoitekurssin 50:een (32). Eiköhän tuo riitä pomppuun :slight_smile:

13 tykkäystä

SEB nosti tavoitehinnan 50 sek. Veikkaisin, että johtunee 10% nousu tästä

6 tykkäystä

Jes, sieltähän se tuli selitys kuin tykin suusta useammalta käyttäjältä. Kiitokset!

2 tykkäystä

Missä ne pohjat on :neutral_face:
200w (9)

43 tykkäystä

Incapiltä mukava fronttaus osariin, aivan kuten muutama veikkasi ja sijoitti. Huomenna sitten nähdään saadaanko lentävä matto vai ihan sellainen tavallinen, joka kiskaistaan jalkojen alta.

Eli tavallinen matto, ehkä jopa räsymatto.

Pukk Party tulee kyllä taas, mutta se millä kvartaalilla se taas alkaa on avoin kysymys. Itse en vielä veikkaisi että Q1, mutta toisaalta ohjeistus loppuvuodelle voi jo yllättää.

Reppua on jo täytetty hyvissä ajoin jonkin aikaa sitten (olikohan tammikuussa vai helmikuussa) ja päivän fronttailun jälkeen koko läjä keikahti juuri vihreälle. Ja oma vahva näkemys on että vuoden päästä on enemmän vihreä.

Ja hei, ei saa nykäistä matosta. Se on hyvä matto. Ei välttämättä lennä, mutta muuten OK.

8 tykkäystä

image

image

40 tykkäystä

Kyllä ne nollassa on :saluting_face:

mukahassuttelu

17 tykkäystä

Poks! :partying_face:

Manta

14 tykkäystä

Huomenna Mandatumin hyvän tuloksen jälkeen raju lasku vai nousu? :thinking:

2 tykkäystä

Optomedin aamun -9% on muisto vain ja nyt ollaan jo plussalla.

11 tykkäystä

Oli Himbäri, aika leppoisalla tuulella. Hymyili koko haastattelun. Hymyä kun ei olla aiemmin nähty. :slightly_smiling_face: Kun kysytään kasvu-ja kannattavuustavoitteiden uudelleen arvioimisesta virne menee korviin asti.
Tuo hymy laittoi tuplaamaan omistuksen.

6 tykkäystä

https://twitter.com/DeItaone/status/1787863194398048259
TESLA TO SHUT DOWN GERMAN PLANT PRODUCTION FOR 4 DAYS: HB
Pitänee laittaa tänne, ettei Tesla-bullit romahda :cold_face:

22 tykkäystä

Karua on kyllä meininki, vaikka negari jo annettiin niin nyt kyllä arvioidaan yhtiön johtoa uudelleen. :sweat_smile::skull:

28 tykkäystä

Disneyltä ihan ok osari, mutta johto pelotteli confcallissa, että tulevilla kvartaaleilla tulos saattaa olla hieman heikompi, kun nähtävissä varovaisempaa kuluttajakäyttäytymistä mm. huvipuistoissa.

Go woke, go broke.

image

16 tykkäystä

DIS treidaa parhaillaan daily gapissä, jonka alalaita on 99.28 tasolla, joten olisin varovainen, jos joku ajatteli lisäillä dropista.

12 tykkäystä

Jotta KH Group ei olisi ainoa megalaskija, päätti Norbit auttaa kaveria (osa laskusta lienee osingon irtoamisen syytä) :smiling_face_with_three_hearts:. Ens viikolla osaria!

6 tykkäystä

Kuten @DayTraderXL tuossa mainitsi, nyt on syytä olla varovainen. Tässä vielä chart että näkee paremmin. Oheisessa chartissa näkyvät viivat on 21ema, 50ma, 200ma ja tuo gap

48 tykkäystä