Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Jos/kun ei ole kuulunut mitään uutisia niin todennäköisesti syy on sama kuin viime viikon päätteeksi tulleella samansuuruisella laskulla eli ei juuri mikään.

4 tykkäystä

Ei voi muuta sanoa ku hattua nostaa nahkatakkimiehelle. Nvidia ohitti kaks nakkikiskaa, microsoft ja apple, markkina-arvossa.

25 tykkäystä

On karua menoa, huh huh. Tässä on palanut monella näpit. Tämän luodin itse väistin, mutta noin muuten olen täynnä reikiä.

9 tykkäystä

Arvopaperi nosti viimeviikolla tämän WM Technologyn yhdeksi USA:n pörssin kiinnostavimmaksi pienyhtiöksi. Suomalaisetko tätä sitten rupesivat päät märkinä ostamaan? :sweat_smile:

8 tykkäystä

No niin, taistelu jatkuu. :sunglasses:

https://x.com/Olkurola/status/1803113230878831074

Leather Jacket GIF - Leather Jacket - Discover & Share GIFs

8 tykkäystä

Verneri oli vielä hetki sitten sitä mieltä, että tässä olisi nousupotentiaalia.

$PDX YTD -42%, koko seuraava vuosi pilalla, eikä ole mitään mitä julkaista tai on ehkä vielä Prison Architect 2, mutta senkin kehittäjä siirrettiin sivuun hetki ennen julkaisua. Vahvaa strategista suorittamista :wink:

Veliosake Emppu vetää myös melko vahvasti (1kk -25%). Teknisesti näyttää head and shoulders kuviolta, ja nyt kammataan hilseitä pois kohti uusia pohjia.

6 tykkäystä

Ei taida olla ihan potentiaalia hetkeen, siellä pitäisi tehdä isompaa remppaa johdossa. Eivät selvästi osaa vetää projekteja, jatkuvaa kompurointia. Tämä viimeisin pelin peruutus on vähän sellainen piste iin päälle epäonnistumisten kanssa.

4 tykkäystä

HIMS ja puoli vuotta vahvaa nousua. tänään taas 5% up.

22 tykkäystä

Omien ostot loppuivat :joy:

7 tykkäystä

…ja omien myynnit alkoivat?

Aikamoinen reaktio joka tapauksessa. Luulin jo, että joku tietää jotain. :nerd_face:

1 tykkäys

Tässä on viissatasen parhaiten tänä vuonna menestyneitä tapauksia:

https://x.com/KoyfinCharts/status/1803047020795769320

image

Kuva

5 tykkäystä

Toi Magnoran spin off kyllä kurssin kannalta aika mahalasku:

Magnoran osake 35 nokista 28,5 nokkiin ja saadut (me Nordean asiakkaat ei edes olla saatu) hermanat treidaa 2,9 nokissa.

3 tykkäystä

Korjaa toki jos olet eri mieltä, mutta Maggen splittikorjattu hinta perjantain kurssilla on 27.75NOK. splitin jälkeen on siis noustu vajaa 3% siitä.

Hermannin hintaa ei nyt ekalla viikolla kannata liikaa tuijotella vielä, mutta odotetusti se on turskalla. On varmaan kuitenkin syitä miksi Magge jätti itselleen 30% siivun tästä eli ei hätäillä

6 tykkäystä

itsekin nappasin hermannia, sinänsä en oikeastaan ymmärrä että jos spinnataan että jättivät tuonkin verran. Siis mieluummin kokonaan pihalle tai sitten jätetään itselle 50%. No, otetaan hyvänä merkkinä siitä että uskovat yhtiöön jatkossakin. (sinänsä magnora ei tiennyt tietysti mihin Hermanan kurssi asettuu, eli emme tiedä minkä arvoiseksi he tätä laskeskelivat - yli vai alle tämän hetken kurssin.)

1 tykkäys

Paperilla kyllä juuri näin. Arvona salkussa ei lämmitä.

Ei ole kovin hääppöinen tämä Revenion viiden vuoden kurssikäyrä.

Josko sieltä saataisiin taas kasvumoottoreita pikku hiljaa käyntiin ettei Helsingin pörssin laatukasvajasta tulisi ihan perus hesulimörnijää.

4 tykkäystä

Osake on nyt n. 70snt arvokkaampi kuin nykyisen TJ:n aloittaessa reilun neljä vuotta sitten.

1 tykkäys

Hermannin osto kutkuttelisi myös kovasti itselläni mielessä, luotto on kova noihin tekijöihin ja Magnora aloitti vähän samoista lähtökohdista uusiutuvien parissa, kuin Hermanni noiden uusien rojalttibusinesten parissa.

Veikkaan että tuo 30 % omistus oli hyvinkin harkittu ja taktinen veto: 1. Magnora saa monissa rahastoissa ESG-leiman, ja esimerkiksi 50 % omistuksella öljytulot olisi laskettu liian isoiksi. 2. 30 % omistuksella pystyt vielä torppaamaan liian alhaiset ostotarjoukset Hermannista ja vaikuttamaan firman toimintaan. Samat hessuthan noissa kuitenkin työskentelee.

2 tykkäystä

Uusi taso unlocked :+1:

image

image

76 tykkäystä

On kyllä karua katseltavaa tuo Nesteen meno. Onneksi ei itse ole Nesteessä

5 tykkäystä