Lääketeollisuuden teknologisia huipputuotteita etsimässä: tasaista tylsää vai vuoristorataa?

Ei näy Viatris vielä osuuspankin aot:llä. Kai se sinne ilmaantuu. :thinking:

Trumpetti pakottaa lääkehinnat alas USA:ssa. Voi olla vaikutuksia koko alaan siellä ->yhtiöt laskupaineessa?

Tuskin Trump tätä tekee, mutta demokraatit ovat ainakin oppositiosta tällä uhkailleet. Koronan jälkeen taitaa taas lääkeyhtiöiden sädekehät himmentyä kun muut pandemiat (opioidit) nousevat taas fokukseen.

Mulla näkyy nimellä " pfizer SR1" uusi rivi salkussa,mutta nimenomaan jos oikein käsitän niin kenellekään ei tule uutta osakelajia vaan rahallinen korvaus,kun euroclear sweden myy ne?

1 tykkäys

Eilisen tiedotustilaisuuden perusteella teki jo.

Avasin BBS:lle oman ketjun

6 tykkäystä

Mahtavaa, jo oli aikakin!!

Ei ollut Financial Times tyytyväinen AstraZenecan tapaan tiedottaa koronarokotteensa testituloksista.
Rokotteen keskimääräinen tehokkuus oli 70 prosenttia. Luku oli saatu yhdistämällä tietoja kahdesta koeryhmästä, joista ensimmäisessä teho oli 62 prosenttia ja pienemmässä ryhmässä 90 prosenttia. Molemmat ryhmät olivat saaneet kaksi rokotetta, mutta jälkimmäisessä ryhmässä ensimmäisen rokotteen annostus oli vain puolikas ensimmäisen ryhmän annostuksesta.

Muuten AstraZenecalla on kilpailuetuna rokoterallissa halpa hinta ja rokote säilyy jääkaapissa, eikä vaadi pakastamista, niin kuin kilpailijansa.
Saa nähdä reagoiko kurssi uutiseen.

1 tykkäys

Lääkkeitä superbakteeri-infektioihin? Näillehän on käsittääkseni edelleen ihan massiivinen, ja suurelta osin täyttämätön tarve, ja uusiakin sairaalabakteereja ilmaantuu aina vaan.

Täällä joskus mainittiin CFRX joka on kyllä mielenkiintoinen. Hiljattain törmäsin myös ETTX:ään. Onko kellekään tuttu?

Tuossa pipeline Entasis

2 tykkäystä

Vastaanpa itselleni, että myös tällainen kiinnostava tapaus tuolta sektorilta löytyi. Spero Therapeutics

Herättääkö nämä mitään ajatuksia kellään?

Swedish Orphan Biovitrum AB. Vaikuttaisi aika mielenkiintoiselta kohteelta nykykurssilla 163 KR. Kurssi on alamaissa, mutta yritys on tehnyt hyvää tulosta. Myös liikevaihto on kasvanut tasaisesti. PE 15. SEB on nostanut tavoitekurssin 360 KR pari viikkoa sitten. (SEB HÖJER RIKTKURSEN TILL 360 KR (345). onko muilla seurannassa?

Mainittava surullisen kuuluisa Nabriva johon moni täälläkin on sijoittanut - tuotto listautumisen jälkeen -97%

XENLETA myyntiä ei tunnu syntyvät vaikka tämä todistetusti on toimiva antibiootti johon ei vastustuskykyä juuri pitäisi olla. Myynti hiljattain ulkoistettu Amplitylle ja Q4 pitäisi olla ensimmäinen kvartaali jolloin nähdään jos tämä tuottaa minkäänlaista tulosta.

Omalta osalta tämä on euromäärällisesti suurin sijoitusvirhe mitä olen ikinä tehnyt mutta onhan tässä edelleenkin potentiaalia. :smiley:

2 tykkäystä

Ja heti kun tämän firman mainitsin… Sijoittajien pelkäämä reverse split toteutuu huomenna.

Tällä hetkellä premarketissa -18%… ostopaikka? :cowboy_hat_face:

2 tykkäystä

Antibiootit eivät taida olla yleensä kovin hyvä bisnes. Lähtökohtaisesti pyrkimyksenä on minimoida niiden käyttöä, ja nämä uudet molekyylit, joita kohtaan ei ole (vielä) resistenssiä ovat aivan viimeisen linjan vaihtoehtoja, joten niiden käyttö jää (toivottavasti) vähäiseksi. Mustassa tulevaisuudessa voisi toki olla niin, että perinteiset antibiootit menettävät niin laajalti tehonsa, että uudemmat vaihtoehdot tulevat suuremmalla volyymillä käyttöön. Vielä ei kuitenkaan tilanne oikein missään ole onneksi niin huono. Jos sen sijaan pystyttäisiin vähentämään antibioottien käyttöä jollain muulla lähestymistavalla, siinä voisi olla todellinen blockbuster.

Eiköhän koota kymppimilli suomalaisen nenäsuihkeena annettavan koronarokotteen testauksiin. Suojaisi paitsi saajansa, myös muut, päinvastoin kuin muut rokotteet. Julkinenkin rahoitus varmaan järjestyisi, jos olisi yksityistä riskirahaa.

Katso tämän päivän Iltasanomat / Taloussanomat: Suomessa kehitetään mullistavaa koronarokotetta - mutta rahoitus uhkaa loppua kesken

Ja antakaa ohje, miten kännyllä saa paste-toiminnon jo tallennettuun linkkiin, kiitos. Ei osaa, ei.

2 tykkäystä

Ilmeisesti tämä? Toivottavasti nyt edes joku löisi läpi nopealla aikavälillä, jos ensivuosi olisi jo parempaan päin. Vielä parempi jos täällä kehitetty niin varmasti saataisiin oma kansa suojaan ensin. Epäilen rahoitusta, mutta kyllä se mahdollista aina on…

Jos olet jo kopioinut linkin niin painat vain näytöstä pohjassa niin kauan kunnes ikkuna aukeaa missä lukee ‘liitä’. Eli siitä kohdasta mihin linkin haluat tuoda (tekstikenttä).

1 tykkäys

tiedustelisin lääkäri-alan asiantuntijoilta… onko tullut eteen kyseinen “katetri”… markkinoi ettei vastaavaa olisi kehitteillä /tulossa heidän lisäksi…

#AVGR Avinger…
olisiko lyömässä läpi Q1/2021 ?

mikähän voisi olla “kohtuullinen” markkina-arvo tällaiselle yritykselle, jos markkinat avautuvat globaalisti? (NeoPharma näyttäisi olevan kohtuullisen iso “myyjä-peluri”, joten myynti ei ole “kehittäjien” varassa)
“pikkusormen” verran mukana, mutta kannattaisikohan panostaa jo “loppusuoralla” olevaan tuotteeseen reilummin?

2 tykkäystä

Kovaat on odotukset Morganin pojilla

3 tykkäystä

Onko @Juurikki sulla android? Kokeile painaa sormella pitempään kohtaa, johon haluat peistata linkin. Pitäisi ilmestyä teksti “liitä”, ja klikkaa sitten sitä. Linkkisi pitäisi poksahtaa näkyville.

Pitää ruveta miettimään lisätankkausta ihan vakavissaan, on tämä salkussa todella punaisena jotain -80% :sweat_smile:

Mistäköhän moinen nosto mahtaa johtua, pitää yrittää kaivella jos löytää jotain :face_with_monocle: