Lion E-Mobility AG - Huippuakkuja Saksan autovalmistajille

Epäilykset nousi jo siinä vaiheessa aika paljon tätä firmaa kohtaan kun putosi yllättäen saksan Dextrasta.

Tuollaista tilannetta ei pitäisi päästä vahingossa syntymään.

Helppo olla jälkiviisas, mutta en myynyt.

5 tykkäystä

Tämän parempaa uutista ei voinut tähän väliin kyllä saada. Mielenkiintoista nähdä, mikä on kurssireaktio tähän.

10 tykkäystä

Tässähän ei oikeastaan vielä ole muuta uutta kuin se että T1 toimittaja on tyytyväinen akkuun ja se toimii niinkuin on suunniteltu. Katsotaan nyt sitten miten saavat homman pakettiin. Mielenkiintoisena pointtina muuten että Fisker on viimeisen vuorokauden aikan myös julkaissut tietoja uudesta sähköautostansa. Magna ilmeisesti rakentaa sitä ja akkujen toimittajaa ei ole julkaistu.

3 tykkäystä

Oli varmaan hieman painetta julkaista jotain positiivista tähän väliin… Mutta luultavasti tuohonkin julkaisuun on pitänyt pyytää vähän lupaa siltä asiakkaaltakin, eli jäämme odottamaan konkretiaa hieman eilistä toiveekkaampana.

Takkia en nyt näitten sekoiluiden jälkeen kuitenkaan osta ennen 10€ kurssia, perkele!

10 tykkäystä

Joo, tässä tiedotteessa ei ole juurikaan uutta informaatiota ja tämän saman tiedon olisi voinut antaa maanantain Investor Callissa. Kuulostaa vähän nyt että tässä paikkaillaan tuota kirjanpitosekoilua.

8 tykkäystä

Näyttää uppoavan tiedotteen “hyvät uutiset”.

3 tykkäystä

Jep. Täyttä paikkailua tämä on. Poistaa kuitenkin mielestäni hyvin paljon epävarmuutta T1 diilin ympäriltä. “T1 on tyytyväinen akkuun” on mielestäni todella positiivinen lausahdus.

9 tykkäystä

On kyllä semmonen henkinen taival tainnut olla tämä Lion kun kurssi on lipunu kuukausia alas ja kun uskollisimmilla usko loppuu, niin välittömästi seuraavana päivänä kurssi linkoaa 20% ylöspäin. :smile:

24 tykkäystä

Huh huh mitä menoa tässä Investor Callissa tähän mennessä. Firman sisäinen Teams on vahingossa vilahtanut ruudulla ja siellä käydään keskustelua mm. pitchauksesta Franklin Templetonille ja toimitusjohtaja kiroilee. Tämä käy jo ihan viihteestä, tosin eniten haluaisin kuulla että missä hitossa se mun takki viipyy :smiley:

35 tykkäystä

En omista, mutta mielenkiinnolla seurannut tämän menoa. Näkeekö joku välittäjätilastoja ketkä ostelee? Ettei olisi jossain muualla päin maailmaa ajateltu samalla tavoin kuin täällä usein seurataan eri osakkeissa instikkojen exittejä, että milloin laput loppuu. Jotkut siellä sitten vilkuilevat milloin Nordnet myynnit loppuu? :thinking: Tai mitkä välittäjät tuon pyllymäen kolmosen pintaan möivät ylipäätään?

6 tykkäystä

Onko siellä komedian lisäksi jotain konkreettista yritystoimintaa tukevaa tietoa?

4 tykkäystä

Akut aiotaan jatkossa kierrättää oman varaston kautta, jotta ne voidaan kirjata liikevaihtoon. Käyvät kovasti keskusteluita että nykyiset soppari muutetaan tukemaan tätä. Johto painottaa että osake on liian halpa ja sitä pitäis ostaa lisää :smiley:

Nyt vilahti outlookkikin ja sit jako katosi. Lisäksi sijoittajakysymykset kuulemma hukkuivat myös. On tämä yhtiö :joy:

17 tykkäystä

Mulle uutta tietoa oli että “stock price too low”.

Mä satuin näkemään sen teamssin vilahtamisen ja myöskin outlookin reunan. Saako näistä puhua vai onko markkinoiden väärinkäyttöä tahi muuta sanktioitua touhua? Noitahan voi varmaan spekuloida ihan äärettömyyksiin asti :smiley:

5 tykkäystä

No ei kai se voi olla väärinkäyttöä, jos Investor Callissa jakavat ruudun :joy: Kävin nuo vuodot jo läpi ja eipä sieltä mitään huippusalaista tietoa valitettavasti (vai onneksi?) tihkunut.

Ilmeisesti ovat nyt tehneet tarjouksen T1-toimittajalle ja jos diiliä ei tule, niin uudelleenorganisoivat firman. Meinaavatko nämä nyt oikeasti itse aloittaa akun tuotannon? :thinking: Puhuivat että akku on melkein valmis vuoden loppuun mennessä, ellei tule lisäviivästymisiä. Kyllä vähän pelottaa nämä puheet, tai pelottaisi jos olisin osakkeenomistaja :wink:

2 tykkäystä

Lähinnä mietin voiko jakaa tänne? Ei se kuitenkaan julkiseen jakoon oltu tarkoitettu :smiley: Tai mistä leijonasta tietää vaikka oli joku uuden viestintästrategiatoimiston jekku kyseessä.

2 tykkäystä

Noh, kuten sanoin niin siellä ei tosiaan ollut mitään jakamisen arvoista. Teamsista Franklin Templetonin pitchaus, Motel One -varauksia asiakastapaamisille ja muutama puhelinnumero. Outlookista näytti aika tyypillisiltä sisäisiltä palavereilta, sekä tapaaminen IR-konsulttien kanssa.

Lähinnä nuo puhelinnumerot ovat semmoinen tieto miksi en screenshotteja jakaisi. Ollaan jo käyty nuo läpi ja siellä ei tosiaan ole mitään sellaista, mikä olisi sijoittajalle relevanttia.

3 tykkäystä

No en nyt varsinaisesti, mutta en esim. halua haittaa omistamalleni firmalle.

Ainakin sisäpiirihommiin liittyy se, että ei ole väliä onko tiedon saanut vahingossa. Okei, mä en ole sisäpiiriä tietääkseni xD

3 tykkäystä

Tälläinen osui silmään LinkedInin ihmeellisestä maailmasta, paljon Leijonan akkuun liittyvää asiaa.
Uutisessa esitettyjen lukujen perusteella Light ei olisi mitenkään erityisen kevyt. Wh/kg pyörii jossain 150 tasolla.

Insinöörin näkökulmasta hyvä uutinen, sisältää paljon lukuja ja numeroita. Sijoittajan näkökulmasta haluaisin kyllä nähdä numeroiden perässä myös jotain kassaan virtaavaan valuuttaan liittyviä merkkejä esim. $, £ tai €.

5 tykkäystä

“most recently, MINTH (Jiaxing City, China), a global manufacturer of EV battery housings and other automotive structures.”

Kauan kadoksissa ollut T1 kumppani?

http://www.minthgroup.com/?page_id=2119&lang=en
Yhteistyökumppaneita ainakin on riittävästi.

7 tykkäystä

Tämä Minth Group olikin mielenkiintoinen tieto. Ei ihan mikään pieni nyrkkipaja vaan 18000 henkilöä työllistävä maailmanlaajuinen tekijä. Yhteistyökumppaneiden lista myös varsin vakuuttava.

6 tykkäystä