Osakesijoittaminen

Mistä löytyy vahingossa hukattu teksti?

Olen tässä viime aikoina aika monta kertaa yrittänyt vastata viestiin, mutta kun pitkän ja vaivalloisen analyysin jälkeen yritän korjata jonkin joutavan kirjoitusvirheen, maalaankin vahingossa suuren osan tekstiä ja sinne meni. Minne meni? Miten saa takaisin?

Alkaa olla aika jättää hyvästit tälle palstalle, vaikken ole vielä saanut ensimmäistäkään analyysiä valmiiksi ja julkaistua. Tämä on siis ihan tekninen kysymys, mutta hitun hyvää Wappua vaan sinnekin!

2 tykkäystä

Älä tallenna, ei se mihinkään ole hävinnyt muutoin. Nuoli alas oikealta ja poista luonnos.

2 tykkäystä

Tekstit ei katoa itestään vaan jää selaimeen muistiin kirjoitusosioon, ellei paina peruuta nappia.

Mikäli painat vahingossa peruuta, niin silloinkin pitää erikseen vielä vahvistaa “Kyllä, Hylkää”. Mikäli painat sitä niin silloin vasta tekstisi katoaa. Muuten toimii ctrl z sammalla tavalla kuin Wordissäkin. :slight_smile:

4 tykkäystä

Ai ctrl z?

Kokeillaan. Toimi. Mistä pirusta kaikki nuo Ctrl Z:t tietäisi? Eipä löydy sitä tavallista “eiku”-nappia, siis sitä tuttua kellollis-viisarillisesti vastahankaan epätoivoisesti spiroloivaa nuolta.

Lupaan etten kysy uudestaan ennen, kuin tarralapun liima pettää. Panin nimittäin tumman keltaisen muistilapun palasen läppärin vasempaan yläkulmaan.

Wappua vaan sinne virtuaaliseen maailmaankin!

Ylläpito varmaan siirtää keskusteluketjun huuhaa-osastolle, kiitos.

Kenet näit?

Onko nämä näitä pikkutuntien lankoja? :smile:

Ei vaan nämä on niitä aidosti autenttisia syvästi inhimillisiä jakamisen hetkiä, jolloin yksi saa mahdollisuuden auttaa heikompaa opettamalla tätä ja toinen taas saa käytännän toiminnoissaan hyödyllisen opin. Nyt minä osaan! Lankoja? Nyt en kyllä ihan ymmärrä.

No hyvä että onnistu! :slight_smile: Nää on näit salaisia juttuja mitkä ei lue missään :open_mouth: kuten myös Ctrl + c millä voi kopioida ja sen jälkeen jos painat Ctrl + v niin saat liitetyä aiemmin kopioidun tekstin toiseen paikkaan.

Ja täällä toimii myös mathjax, jos haluu kirjoittaa tämmösiä. Tääkään ei lue missään :stuck_out_tongue:

E=MC^2

$ E=MC^2 $
6 tykkäystä