Nel ASA - Vetyteknologiaa vuodesta 1927

Everfuelin CEO omisti ainakin hetki sitten henkilökohtaisesti 90 % E.F. Holdingista, eli yli 60 % Everfuelista.

On siinä miehen arvo pompannut tänään :+1:

6 tykkäystä

Tuo tarkoittaa 90% * 67,85% * 73 200 000 * 60,40 NOK = 2 699 854 632 NOK
Voi vaikeuttaa jo keskittymistä töihin :slight_smile:

8 tykkäystä

Invitation to an open online meeting about the future hydrogen infrastructure in Norway on Wednesday 2 December at 1:00 pm CET.

Nel, Norwegian Hydrogen, Hexagon Composites og Statkraft inviterer derfor til et åpent nettmøte hvor DNV GL presenterer sin rapport: “Produksjonskapasitet og investeringer for hydrogeninfrastruktur i Norge”.

4 tykkäystä
5 tykkäystä

anteeksi jos sanon rumasti, mutta eihän tässä ole vapaana paljon p*******n?! ei ihme jos kurssikin pomppaa.

6 tykkäystä

Teknisesti olisi nyt latu kunnolla auki, joskin RSI alkaa kohta kirraamaan vastaan mutta ei vielä nähdäkseni.

Tämä muuten nopealla silmäyksellä tottelee aika hyvin TA:ta, esim. Nikola-casen rommaus pysähtyi hienosti helmikuun HH:n tasolle ja lähti ylös, samaten aikaisemmat HH:t heinäkuulta ja syyskuulta vastusti nätisti nousua kunnes pärähti läpi. Mulla TV näyttää 25.59 kohdalle vastustasoa jonka päälle olisi hyvä clousata, seuraava oliskin sitten 27.73

8 tykkäystä

Ja tietysti tää voi vähän dipata Nelliä:

On July 1, Nikola filed an S-1 Amendment which shows who those selling shareholders are and describes the lock-up agreement. For example, under the terms of the lock-up agreement, the PIPE shareholders have to wait 150 days after June 3.

As long as Nikola stock trades for 20 days above $12 after the 150 days, they can then start selling. So, effectively they have 170 days. Here is what that means. One hundred and fifty days after June 3 is Nov. 30. The 20-trading-day countdown starts on Dec. 1. So, by Dec. 21 the PIPE shareholders, who own 52.5 million shares, can start selling.

But investors aren’t going to wait for them to sell. You should expect the stock to fall as that lock-up period approaches.

Joku kävi lukemassa postisi :face_with_hand_over_mouth:

Vakavalla naamalla: En löytänyt heti uutista mikä tuon aiheutti/aa, ja nyt ei o resursseja kaivella enempää. Arvostan jos joku törmää loogiseen syyhyn ja linkkaa. On kuitenkin -10 % tunnissa, luulisi että jotain muuta kuin kääntynyt tuulen suunta olisi takana.

Nikolan uusi diili on syynä, markkinat ei usko että Nikola selviää ja siten NEL kärsii ainakin jatkotilausten loppumisen muodossa.

1 tykkäys

Kiitän. En usko itsekään, mutta jos mielipiteellä nyt on merkitystä, niin en myöskään usko, että tuo Nelliä merkittävästi hidastaa saati kaataa.

Miniharmistus siitä, että olin Nel-ostoksilla jo aamupäivästä.

3 tykkäystä

Jonnet ei muista kun Nikola shortattiin niin sitten lapattiin lappua muistaakseni 15nok hinnoilla😅.

11 tykkäystä

Tämä oli kuitenkin pitkällä menneisyydessä, silloin kun korona vielä piinasi maailmaa ja kaikki oli synkkää. Ei kun :sweat_smile: Mutta joo ei varmaan ole Nikolalla enää sellaista vaikutusta, kuin shorttihyökkäyksen aikana NELiin, vaikka vaikutusta selvästi oli, koska nyt Biden on valittu ja hän tuo uuden rauhan ja uusiutuvien kauden maailmaan, eli tekemistä NELillä riittää muutenkin. Varmaan myöskin NELin uusi lempilapsi, eli EverFuel tasoittaa painetta laskuun.

5 tykkäystä

Merkittävin diili tänä vuonna on ollut heittämällä MoU Iberdrolan kanssa, eiköhän tuollakin ole iso vaikutus.

4 tykkäystä

Tästä on aikaisemminkin ollut juttua, mutta kannattaa silti kuunnella. Q1 kick off mainittu videolla btw. Niin ja Suomi mainittu!

Laitetaan tämäkin

10 tykkäystä
4 tykkäystä

Fearnley Securities suositus: MYY
Tavoitehinta: 19 NOK

Nikola mainittu.

3.12.2020 klo 10.10

3 tykkäystä

En ymmärrä tota tavotehintaa, kun olen lukenut mm. täältä paljon yhteistyöstä muiden kanssa jotka vaikuttaa lupaavilta?

1 tykkäys

https://channel.royalcast.com/hegnarmedia/?fbclid=IwAR3wT2LqGc_DKkOL52xhBX2S7vWO6y3IrD_amWYeKsHXIKRUiGrn4ToEy9g#!/hegnarmedia/20201202_2

Lokke oli äänessä pari päivää sitten 1h51min kohdalla alkaa.

7 tykkäystä

https://www.nellionaire.com/

As the slightly cheesy name suggests, this site is all about NEL, and what a tremendous investment opportunity this is.
The sole purpose of Nellionaire is to be your go-to NEL encyclopedia site, wether you’re an industry person, investor or simply just interested in a great Norwegian company….

6 tykkäystä

Voinee arvata mistä projektista voisi olla kyse.

“The manufacturer will be announced at the end of this year,” says Ruiter. He is unable to make any statements about this for the time being.”

Loppuvuoden aikana voitaisiin saada jotain julkaisuja

8 tykkäystä