Nexstim - Aivostimulaatiolla maailmanvalloitukseen

Katsotaan miten näiden kauppojen LV kikkaillaan tilinpäätöksen osalta. Joka tapauksessa lähikuukausien / H1 kassavirran pitäisi olla vahva.

Toistaiseksi TJ on puhunut asiaa, katsotaan. Ei se toki muuta sitä, että ainahan ennustetta voi vielä korjata alaspäin ja ottaa vahvaa eriävää näkemystä.

5 tykkäystä

Kävin kattomassa Äksässä, Nexstimin tämän päiväisellä twiitillä oli 6 tykkäystä ja 182 näyttökertaa 6h aikana. Jotenkin tuntuu perin pieneltä huomiolta, kun on maailmanlaajuinen toimija. Miksi näin?

Pohdin vaan kurssireaktiota. Jos kaikki ostajat on suomalaisia ja pyörii tällä palstalla, salkku täynnä Nexstimiä jo valmiiksi, niin eihän se kurssi juuri reagoi.

Itse olen viitisen vuotta seuraillut Nexstimiä aktiivisesti ja olen kyllä nyt hyvinkin positiivisilla fiiliksillä.

13 tykkäystä

https://www.nexstim.com/news-and-events/news/press-release/nexstim-receives-nexstim-nbs-system-5-order-from-europe-for-neurosurgery-and-neuroscience-use

Uutinen päivässä pitää toivonmukaan kurssin nosteessa.

24 tykkäystä

Rahoituskierrosta huutaa

5 tykkäystä

Eiköhän se iso uutinen, mitä tässä odotellaan, ole se, miten Magnus Medical onnistuu. Siitä en ole huomannut mitään tietoa viime aikoina. Rojaltejahan tulee vain, jos he onnistuvst omassa myynnissään.

3 tykkäystä

Magnus Medical on kuitenkin maksanut 3,5milj., joten luulisi, että on kohtuullinen suunnitelma. Tuskin tuollaista summaa maksetaan ihan vaan sillä tavalla, että me vähän porukalla mietittiin. Onko joku selvittänyt, että joko Magnus Medicalin toiminta pyörii? Jos ensi vuonna pitäisi rojaltivirta alkaa, niin kyllä kohta jo pitäisi olla merkkejä aktiivisesta toiminnasta.

Mä kyllä pidän tätä laitteistojen myyntiä pääbisneksenä ja jännityksellä odotan Nordealainan käyttökohteita. Hyvin pystyy TJ ennustamaan kauppojen toteutumista.

Jos Nexstim olisi vielä senttiosakekategoriassa, niin arvo olisi tupla tai jopa tripla. Nyt liikkeet on huomattavasti maltillisempia, joku saattaa jopa myydä pois verotuksen vuoksi.

Joka tapauksessa hieno viikko on ollut ja onhan tässä vielä päiviä ennen vuodenvaihdetta. :sunglasses:

2 tykkäystä

Tuo itse laitteistohan on saanut FDA-hyväksynnän jo suunilleen vuosi sitten. MM:llä on meneillää laaja kliininen tutkimus muistaakseni noin 1000 potilaalla vakavaan masennukseen, eli laitteisto sinänsä on toimintakunnossa ja tutkimusaktiviteetti korkealla tasolla. Viimeisin arvio minkä olen MM:ltä kuullut lanseerauksesta on ensi vuoden puolivälissä tai jälkipuoliskolla. Yksityinen yhtiö, joten tietojen löytäminen työlästä…

Mukavaa joulua Nexstimin seuraajille!

17 tykkäystä

Tulihan sieltä vielä yksi kauppa tälle vuodelle :grin:

Edit: Pyylevällä parempi linkitys.

6 tykkäystä

Nexstim receives Nexstim NBS System 5 order from Distributor in Europe | Kauppalehti

Melkoinen tilausten ilotulitus tuli loppuvuoteen.

21 tykkäystä

Lääkintäteknologiayhtiö Nexstim kertoo saaneensa tilauksen NBS System 5 -aivosimulaatiotuotteelleen eurooppalaiselta jakelijalta.

Kyseessä on viranomaishyväksynnän saanut aivojen puhe- ja liikekeskuksia ennen kirurgisia toimenpiteitä kartoittava laite. Sitä käytetään myös terapeuttisesti masennuksen ja kivun hoitoon.

Nexstimin toimitusjohtaja Mikko Kervinen kertoo tiedotteessa olevansa tyytyväinen yhtiön laitteiden jakelijoilta saamiin tilauksiin tänä vuonna.

31 pinnan Lasku 2023 oli ilmeisesti ansaittu? Mikkokin tyytyväinen.

7 tykkäystä

Sitä se teettää, kun ollaan lähdössä kohti antia…

3 tykkäystä

Jos sama henkilö on nyt tyytyväinen ja on aiemmin puhunut positiivisesta käyttökatteesta, niin ei tuo ainakaan siltä kuulosta, että puheita vedettäisiin takaisin.

4 tykkäystä

Meinaatko ettei laskussa ollut myös Inderes efektiä? Kun huonosti menee niin annetaan vähennä suositus. Lisää oli alkuvuosi.

5 tykkäystä

En, varmasti sillä on ollut myös vaikutusta.

Oma veikkaukseni suurin syy arvonlaskuun on se, että Nexstimin jo omistavat ovat suurimpia ostajia ja heillä alkaa menemään usko suurempaan menestykseen. Kurssi on valunut pitkään alas. Firman tulee kääntyä voitolliseksi. Tätä ei enää yleisesti pidetä aloittelevana start-uppina, vaikka alasta johtuen se sitä tietyllä tavalla onkin. Myöskään teknologialle ei juuri lasketa mitään arvoa, vaikka huippusairaalat hankkivat tuotetta ja tämä on ihmeellistä.

Olisi mielenkiintoinen tutkimus, jos tutkisi vuoden joka päivän viimeiset kaupat, että kuinka paljon on myyty ja mihin suuntaan.

4 tykkäystä

Ei kai sellaista voisi tapahtua…

Tosin en tiedä, onko sillä merkitystä pidemmällä aikavälillä, onko tavoitehinta 2 vai 5 euroa. Itse ainakin vielä netto-ostaja. Osittain ymmärrän myös pessimismin historian vuoksi (annit jne). Ehkä tietyllä tavalla enemmän kuvastaa nexstimiä yleisestikin, kun lähtökohtaisesti analyytikotkin kyseenalaistavat TJ:n puheet. Eiköhän sekin käänny kun saadaan lukuja pöytään.

Itse olen optimistinen. Mukava tätä lisäillä alta 3 euron ja uskotaan osakkeen x10 suoritukseen pitkällä tähtäimellä.

11 tykkäystä

Katsotaan olenko tulkinnut näitä kauppoja täysin väärin vai en, mutta toistaiseksi uskon että 8 meur + lv voisi hyvinkin tapahtua. Tällöin tuon käyttökatteen voisi jotenkin saada plussalle. Toki vaatii, että LV saatu tuloutettua pääosin tälle vuodelle. Lisähuomiona, että NBS6 kauppojen hinnat voivat yllättää erittäin positiivisesti. Odotetaan mielenkiinnolla. Voisiko tämän vuoden luvut ylittää inderesin 2024 ennusteen, will see.

4 tykkäystä

Montako tilausta ollaan saatu tälle vuodelle? Onko enemmän myyty, kuin 2022? Myin osakkeet alkuvuodesta ja lopetin seuraamisen!

Ja tässä onvuoden 2023 osalta yhteenveto
Kasvua kappalemäärissä vuoteen 2022 liki 30%!

Perustuu 29.12.2023 tilanteeseen:
07.02. NBS5-laitteisto Hong Kongiin
17.02. NBS5±laitteisto USA:han
05.06. NBS5-laitteisto Suomeen
06.06. NBS5+laitteisto USA:han (uusi asiakas)
09.06. NBS5±laitteisto USA:han.
31.07. NBS5±laitteisto USA:han
03.08. NBS5-laitteisto Saksaa
23.08. NBS5±laitteisto USA:han (uusi asiakas)
26.09. NBS5-laitteisto Eurooppaan (uusi asiakas)
05.10. NBS5-laitteisto Eurooppaan (uusi asiakas)
14.11. NBS6-laitteisto USA:han **** Ensimmäinen myyty NBS6****
20.11. NBS6-laitteisto USA:han (toinen NBS6)
18.12. NBS5-laitteisto Saksaan
20.12. NBS6-laitteisto USA:han (kolmas NBS6)
21.12. 2 x NBS6-laitteistoa jälleenmyyjälle (neljäs ja viides NBS6)
22.12. NBS5-laitteisto Eurooppaan.
29.12. NBS5-laitteisto Eurooppaan
18 laitteistokauppaa tänä vuonna (2023). Näistä 5 NBS6-mallia

Vuonna 2022 kauppoja seuraavasti:
24.01. NBS5±laitteisto USA:han
16.02. NBS-laitteisto upgrade Suomeen
06.04. NBS5±laitteisto USA:han
24.04. 2 x NBS5-laitteistoa Suomeen
02.06. NBS5-laitteisto USA:han
19.07. NBS5-laitteisto Suomeen
19.08. NBS5-laitteisto ”Eurooppaan”
25.08. NBS5-laitteisto ”Eurooppaan”
25.10. NBT-laitteisto USA:han
09.12. NBS-laitteisto Puolaan
14.12. 2 x NBT-laitteistoa Kanadaan
21.12. NBT-laitteisto Suomeen
13 laitteistoa vuonna 2022

Osakkeella oli noin 30 pinnan miinustuotto tällä träkillä.

16 tykkäystä

On tämä kyllä hurjaa menoa Äksässä. Nexstim myy vielä yhden maailmanluokan laitteen joulukuun huippuvedon päätteeksi. “Twiitillä” 11h aikana kaksi tykkäystä ja 8 näyttökertaa.

Jos kuka tahansa ottaa kuvan vaikka hernekeittopurkista ja laittaa Äksään, niin suosio on laajempaa. Eikö tätä seuraa kukaan😳

11 tykkäystä

Katselin hieman 2022 raporttia.

2022 tiedotteilla ilmoitetut kaupat oli 13kpl
Raportissa oli kirjattu 22 kauppaa (14 NBS ja 8NBT)

Jos ihan suoraan laskee niin:

Diagnostiikkalaitteistomyynti liikevaihto 2,2milj.-> per laite 0,157milj

Terapialaitteistomyynti liikevaihto 0,83milj.-> per laite 0,106milj.

2023 ilmoitetut kaupat 18 ilmoitettua
Joista:
5kpl NBS5+
8kpl NBS5
5kpl NBS6

Suurimmat kysymykset lienevät, että paljonko on myyty ilman tiedotteita ja millä hinnalla on myyty? Voisi kuvitella, että NBS5+ maksaa enemmän kuin NBS5 ja taas NBS6 enemmän kuin NBS5+. Ei yhtään ilmoitettua NBT-laitetta 2023 :thinking:

3 tykkäystä