Nokia sijoituskohteena (Osa 2)

Nokian kurssin lasku alle 5,50 dollarin on melko todennäköinen. Tähän riittää tänään noin -2,5 % USAn eilisestä closesta (5,63$). Ja miksei laskisi, kun vetovoimatekijät ovat sillä suunnalla. Matka 5 dollariin vaatisi noin -11%:n pulkkamäen.

Jenkit alkaa pikku hiljaa tulee markkinoille vaikuttamaan enemmän. Nyt vain seurailemaan myydäänkö Nokiaa tiuhemmin kuin markkinaa yleisesti.

Itse löydän Nasdaqille tukea 14 700 pisteen pintaan, futskat jotakuinkin sen päällä, vaikka isohkoa miinusta näyttävätkin jälleen. S&P 500: ssa on 200 D MA tukena tänään. Mutta markkinat kaiken kaikkiaan niin ja näin, siis sen suhteen että kuinka kova paine on yleisesti laskuun.

Todella mielenkiintoista nähdä lähdetäänkö Nokiaa ajamaan tosiaan alaspäin. Preessa on ADR jotakuinkin eilisellä tasolla, ainakin toistaiseksi. Pre-Market Volume on tähän mennessä 239 024 - kenties jonkin verran normaalia suurempaa, vaikka en itse viime aikoina ole tuota niin tarkkaan seurannut. Mutta klo 15-16.30 voi hyvinkin näyttää jo suuntaa.

Edit: Lisättäköön että @ 4,891 € on Nokiassa viikkotason edeltävä korkeampi pohja. Tämä on siis oleellinen taso. Pysyykö Nokian viikkotason trendi nousevana vai ei.

Edit:

Preessa jo noin 880 t osaketta vaihtanut omistajaa.

image

Edit2:

Keskimääräinen volyymi USA:ssa 21,6 M
Eilen jo volyymi suurta 35,0 M
Tänään nyt jo 13,2 M (klo 17.24) ja pylväät selkeästi eilistä suurempia.

Kyllä tässä on myyntipainetta mutta samaan aikaan pysyttelee suhteellisesti vahvana, eli on sinne ostolaitaankin ilmaantunut isoja tekijöitä.

16 tykkäystä

Odotatko että maanantaina kurssi pomppaa ylöspäin kun optirumba on ohi? Sitten kurssipudotusta ei voi hyödyntää helsingistä jos se tapahtuu 18:30 jälkeen.

1 tykkäys

Tänään kyllä Wimbledonin nurmikkokin on punainen.

Näyttäisi että Ericsson ei ole antamassa periksi, ja hyvä niin.

image

15 tykkäystä

Rasmus Ristolainen saa Nokian Priva-verkon käyttöön :slight_smile:
On ollut niin synkkä päivä, jotain positiivisia uutisia. Comcast aloittaa yhteistyön Nokian Priva-verkkojen kanssa.

“Ensimmäinen Comcast Business- ja Nokia-showcase-käyttöönotto lanseerataan Wells Fargo Centerissä Philadelphiassa vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen aikana, ja se havainnollistaa, kuinka yksityiset LTE- ja 5G-verkot voivat auttaa organisaatioita parantamaan kriittisiä toimintoja ja infrastruktuuria sekä parantamaan fanikokemusta. Sovellukset voivat sisältää mukaansatempaavia videoelämyksiä kentältä, kaukalolta ja ulkonta, digitaalisia kylttejä koko tapahtumapaikalta ja sisäisen verkon käyttöä, jotta areenan sisällä olevat fanit saavat reaaliaikaista tietoa pysäköintivirrasta tai odotettavissa olevista odotusajoista heidän poistuessaan tapahtumapaikasta.”

20 tykkäystä

Noniis päivän volyymi @ ADR on ollut tähän mennessä 28,9 M, eli melkoisen suurta.

image

Helsingin lopputulemaa voisi luonnehtia, päivän luonteen ottaen huomioon, puolustusvoitoksi. Vaikka miinusta reilusti, tuli loppuhuutarissa päivän korkein noteeraus.

NOK ADR on puolestaan ollut tänään Nasdaqia vahvempi, vaikka Helsingin sulkeutumisen jälkeen tulikin useamman sentin alaspäin. Mielenkiinnosta pitää tarkastella miten jenkeissä päätetään. On tässä omasta mielestäni selkeästi jotain erityistä taustalla - volyymikin siitä kertoo kun esimerkiksi samaan aikaan Ericssonin jenkkiversion volyymi on ollut laiskahkoa.

21 tykkäystä

En oikeastaan odota mitään suurta pomppua, odotan tasaista pientä plussaa osariin asti (jos markkinat ei kovasti pane hanttiin) ja sitten nähdään mikä vaikutus osinkolla ja ohjauksella on…

Ps pientä vastaan panemista jenkeissäkin ja helsingissäkin kovaa vauhtia vs aamupäivä

12 tykkäystä

Helsingissä kurssi nousi hieman sulkemiseen asti ja sen jälkeen kurssi lähti alaspäin USA:ssa. Nyt on mielenkiintoista seurata saavuttaako kurssi 5,50 dollarin tason (punaiseen viivaan 9 senttiä). Jos sinne asti menee, optiokauppa näyttäisi vaikuttavan kurssikehitykseen jossain määrin.

14 tykkäystä

Nyt Nokiaa painetaan todella isolla volyymilla NYSEssä. Optioiden erääntyminen saattaa vaikuttaa “jossain määrin”. Jos Nokialla on välittömästi posarin jälkeen ruvennut menemään näin huonosti, niin miksi Ericssonilla ei :thinking:

17 tykkäystä

Nyt käytiin jo $5.54 ja vaihto reilusti yli normaalin. Tämä ei kuitenkaan liene hirmuinen yllätys aiempia spekulointeja peilaten.

Tämän päivän optioiden mahdollinen vaikutus muuten lakkaa tasan klo 23:00 eli afterissa niihin ei enää voi vaikuttaa. Sen jälkeen soisi kurssin polkemisen rauhoittuvan ja toivottavasti indeksitkin vaihtavat suuntaa ylöspäin.

PS. Ensi viikon perjantain max pain onkin sitten $6.00 vaikka voluumi onkin murto-osa tämän päiväisestä.

15 tykkäystä

image

Helsingin sulkeutumisen jälkeen NOK ADR ottanut noin 1,5 %:n pataan Nasdaqiin nähden. Volyymi jo yli 40 M.

USA -version viikkotason edeltävät pohjat ovat muuten @ 5,48 USD, eli toivottavaaa ettei sen alle mentäisi. 200 D MA on @ 5,56 USD. 50 ja 100 D liukuvista tultiin sukkana läpi edeltävinä päivinä.

18 tykkäystä

Helppoa on nykyinen osakekauppa. Ostaa välissä kun seuraa optioita😂

5 tykkäystä

Kova oli kisa ja iso vaihto!

17 tykkäystä

Optioveijareilla kävi hyvä tuuri. Close 5,51 eikä tarvittu kun 63,6 milj. osaketta. Onnex olkoon :+1:

27 tykkäystä

PHILADELPHIA, January 21, 2022 --(BUSINESS WIRE)–Comcast Business today announced it is partnering with Nokia to extend its enterprise connectivity portfolio to deliver 5G private wireless networks – using Nokia DAC (Digital Automation Cloud) industrial-grade private wireless solution and digitalization enabler platform. The non-exclusive partnership builds on other wireless strategic innovations to drive Comcast Business’s vision to support emerging connected ecosystems by delivering connected solutions at scale.

The first Comcast Business and Nokia showcase deployment will launch at the Wells Fargo Center in Philadelphia during the first quarter of 2022 and illustrates how private LTE and 5G networks can help organizations improve critical operations and infrastructure while enhancing the fan experience. Applications may include immersive court-, rink-side and outdoor video experiences, digital signage throughout the venue, and the use of the internal network to provide fans inside the arena with real-time information about parking flow or expected wait times on their way out of the venue.

Nokia 5G industrial-grade private wireless network solutions are designed to meet the security, coverage and performance requirements for a wide range of organizations seeking to restructure their business operations and improve customer experience," said Stephan Litjens, Vice President, Enterprise Solutions, Nokia Cloud and Networking Services.

”In selecting Nokia as a private wireless connectivity partner, Comcast Business can combine its technical expertise, market reach and expanded network solutions to become a leading provider of private wireless to enterprises in North America."

20 tykkäystä

Nokia ei ollut yksin erääntyvien optioiden kanssa. Perjantai oli monessa suhteessa poikkeuksellinen päivä ja Nokiankin osalta nähtiin kolminkertainen vaihto normaaliin. Oli yleisesti odotettavissa suuria liikkeitä, kuten täällä on moneen otteeseen puhuttu ja oheisesta Reutersin artikkelista ilmenee.

Isommassa kuvassa markkinoilta ei ole kuultu erityisen huonoja uutisia ja korkopolitiikka on ollut tiedossa jo hyvän aikaa. Itse näkisin isomman kuplan puhkeamisen, joka vaikuttaisi Nokiaankin, olevan sidoksissa yritysten heikentyneisiin tuloksiin ja näkymiin. Toki Netflix ja Peloton saivat varmastikin monet varuilleen. Mielenkiintoiset lähiviikot tulossa, kun Nokia ja monet muut raportoivat tuloksistaan. Vihdoinkin tämä optiomonsteri on paketoitu eikä siitä tarvitse hakea selityksiä kurssiliikkeille.

“Jan 21 (Reuters) - Single stock options totaling about $1.28 trillion were set to expire on Friday, potentially driving sharp market movements as Wall Street rounds out a turbulent week, analysts at Options Solutions said.”

“”(The) options expiration could be another risk factor because it is so unusually large which could magnify the impact of investors adjusting expiring puts and calls," said Steve Sears, president at Options Solutions."

21 tykkäystä

Tämä yhteistyön alku Comcastin kanssa voi osoittautua jättimenestykseksi sekä Nokialle että Comcastille [market cap USD 229 Billion] - toivottavasti!

said Stephan Litjens, Vice President, Enterprise Solutions, Nokia Cloud and Networking Services.

”In selecting Nokia as a private wireless connectivity partner, Comcast Business can combine its technical expertise, market reach and expanded network solutions to become a leading provider of private wireless to enterprises in North America."


Comcast Business: Powering Possibilities and Preparing Every Business for What’s Next

In today’s ultra-connected landscape, technology is the center of every business. Driving the employee experience, transforming customer expectations, and evolving at a faster pace each day.

Comcast Business is a leader in business technology – providing businesses the advanced network they need to stay connected and solutions that power each day’s possibilities. Whether a small business opening a new location across town or a large Enterprise enabling hybrid work for thousands of employees, Comcast Business offers advanced technology and a team of experts to ready your business for whatever the day might bring.

29 tykkäystä

Ericssonin kurssikehitys on ollut kohti koillista marrasjoulukuun vaihteesta lähtien. Nokian kurssi nousi myös mukavasti kunnes Nokia antoi positiivisen tulosvaroituksen.

Erona näiden kahden veljeksen välillä oli, että avoimia optioita Nokialla oli moninkertainen määrä (noin 250 000 sopimusta/strike 5$) verrattuna Ericssoniin (noin 30 000 sopimusta/strike 12$). Ja että Nokian optioiden Max Pain (strike 5$) oli noin 30 miljoonaa dollaria ja Ericssonin 0,5 miljoonaa dollaria (strike 12$). Muita selityksiä Nokian kurssisyöksylle ei nyt tule mieleen.

Ainiin Ericsson ei antanut positiivista tulosvaroitusta. :rofl:

41 tykkäystä

Moi, olen 16 vuotias nuorimies ja olen tässä yli puolisen vuotta seuraillut tätä palstaa ja pakko sanoa, että on ollut kivaa seurata kokeneempien “konkareiden” tietoa Nokiasta ja osakkeen liikehdinnästä. Minä uskon myös vahvasti, että osake tulee nousemaan seuraavien kuukausien aikana ripeästi. Kiitos kaikille palstalle kirjoittaneille on ollut ilo oppia ja kuunnella!

59 tykkäystä