Osakesijoittaminen

None none none none

Nonononononbone
Dodidi none

Ylläolevassa jutussa siis esitellään platformeja (Spatial, Mozilla Hub & Microsoftin AltspaceVR), joissa ihmiset voivat VR:n avulla tavata toisiaan virtuaalisissa kokoushuoneissa jne. Vähän kuin Zoom/Teams, mutta 3D:nä. Ihan hauska lisä, mutta en näe tätä kovinkaan rahakkaana bisneksenä siitä syystä, että VR-kakkuloiden markkinaosuus on pienempi kuin webkameroiden mittavirhe. Webkamerahan löytyy lähes jokaisesta läppäristä tai on hankittavissa muutamalla kympillä. VR-lasien hinnat pyörivät 300€:sta ylöspäin.

Otsikko on sinällään harhaanjohtava “You just need a VR headset”, kun lähes kenelläkään ei noita ole. Muutenkin artikkelista tuli enemmän olo maksetusta mainoksesta/yhteistyöpostauksesta, kuin vakavasti otettavasta artikkelista.

Panostathan jatkossa aloitukseen, jossa kerrot tarkemmin minkälaista keskustelua haluat. Lisäksi olisi huomaavaista referoida/tiivistää linkin sisältö ja jakaa se lopuksi vain lähteenä. Tämä viesti olisi ehkä mahtunut jo aiemmin perustettuun ketjuun Tulevaisuuden teknologiat ja trendit.

2 tykkäystä