Ohjeita ja vinkkejä uudelle jäsenelle foorumilla

Tervetuloa Sijoitusfoorumille!

Tämä on foorumi, missä sijoittajat auttavat sijoittajia. Tässä avauksessa on muutamia ohjeita ja vinkkejä uudelle tulokkaalle, miten käyttäytyä foorumilla.

Luethan ensin foorumin säännöt.

  1. Foorumia kannattaa lukea ja seurata hetki, niin foorumin kulttuuri tulee sinulle tutummaksi.

  2. Tämä Sijoitusfoorumi panostaa laatuun: mieluummin liian vähän laadukkaita viestejä, kuin paljon meteliä tyhjästä. Tuethan myös tätä tavoitetta.

  3. Jos haluat kysyä jostakin, lue hetki ketjua tai käytä hakutoimintoa. Jos aihetta ei ole käsitelty, nosta se vapaasti esille.

  4. Osakkeiden kurssit muuttuvat päivittäin: se on normaalia. Kurssimuutoksista voi kysellä tässä ketjussa.

  5. Ollaan kunnioittavia toisiamme kohtaan. Parhaimmillaan autuamme toisiamme tekemään massiivista ylituottoa. Kaikki jäsenet ovat täällä loppupelissä samalla asialla: sijoittamisen parissa. :slight_smile:

  6. Pidetään turha politiikka pois ketjuista. Jos haluat siitä keskustella, mene tähän ketjuun. Toki jos politiikka liittyy suoraan yhtiöön, on keskustelu esim. regulaatiomuutoksista yhtiön ketjussa perusteltavaa.

  7. Nimimerkin vaihtamisohjeet löytyvät täältä.

  8. Tänne saa linkata blogeja, uutisia, videoita jne. Jos lainaat jotain tekstiä, muistathan viitata alkuperäiseen lähteeseen sekä linkata linkin mukaan niin halukkaat voivat myös tarkastella lähdettä.

  9. Luonnollisesti suora sijoitusneuvonta (“sinun kannattaa ostaa osaketta X”) on luvanvaraista toimintaa ja siten kiellettyä.

Tervetuloa mukaan! :slight_smile:

45 tykkäystä