Optomed - Terveysteknologiayhtiö

Ei tuolloinkaan 2022 asialistalla ollut erikseen sanaakaan AEYEstä. Voi olla, että julkaisevat samana päivänä aina asiaan liittyvien laitteiden luvituksia, joten sormet ristissä.

https://www.fda.gov/advisory-committees/advisory-committee-calendar/november-10-2022-ophthalmic-devices-panel-medical-devices-advisory-committee-meeting-announcement

3 tykkäystä

Ilmoitusvelvollinen
Nimi: Juho-Pekka Himberg
Asema: Toimitusjohtaja
(X) Oikeushenkilö
Liikkeeseenlaskija: Optomed Oyj
LEI: 7437009IVYWGEE4S7B77

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 7437009IVYWGEE4S7B77_20240306105418_5


Liiketoimen päivämäärä: 2024-03-05
Kauppapaikka: NASDAQ HELSINKI LTD (XHEL)
Instrumenttityyppi: OSAKE
ISIN: FI4000410881
Liiketoimen luonne: HANKINTA

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 30 000 Yksikköhinta: 3,80384 EUR

Liiketoimien yhdistetyt tiedot
(1): Volyymi: 30 000 Keskihinta: 3,80384 EUR

https://tools.eurolandir.com/tools/Pressreleases/GetPressRelease/?ID=4475234&lang=fi-FI&companycode=sf-opto&v=ticker

37 tykkäystä

Selvisikin tuo toinen blokki nopeasti, Optolla taidetaan stalkata Inden forumeita! :slight_smile:

9 tykkäystä

Himbergin merkittävä ja ilmeisesti ihan oma osto oli kyllä hyvä juttu :+1:


Terveysteknologiayhtiö Optomedin toimitusjohtaja Juho Himberg on ostanut eilen tiistaina pörssistä 30 000 Optomedin osaketta 3,80384 euron keskihintaan.

Oston kokonaishinnaksi tulee 114 115 euroa.

Optomedin vuosikertomuksen mukaan Himberg ei omistanut vuodenvaihteessa Optomedin osakkeita. Himbergistä tuli yhtiön toimitusjohtaja viime lokakuussa. Hän toimi aiemmin Aidianin toimitusjohtajana.

Himbergin ostama 30 000 osakkeen potti nostaisi hänet kuunvaihteen omistustietojen perusteella sijalle 53 Optomedin suurimpien omistajien listalla.

Jyri Tuominen


35 tykkäystä

Esimerkillistä toimintaa ja tällaista pitäisi olla kaikissa pörssiyhtiöissä. Hienoa ja toivotaan omistaja-arvolle vauhdikasta kasvua!

16 tykkäystä

21 tykkäystä

Se on sitten juhlavuosi 20 v ja sikana! Kuin silloin muinoin, hyvinä aikoina:

5 tykkäystä

Hyvältä näyttää toiminta :boom::+1: Kannatti lähteä mukaan lisää otetaan katsotaan miten kehittyy.

2 tykkäystä

Minäkin peukutan toimarin osakekauppaa,korkeintaan parin kuukauden odotus vielä jonka sisällä kai pitäisi ratketa tuleeko lupa vai ei,ei kannata pettyä jos tuo 21.3 ei vielä tuo päätöstä tullessaan.

2 tykkäystä

Niinno Q1 se on “luvattu” joten ohan tässä koko maaliskuu aikaa. Jos mennään huhtikuulle niin sit voi alkaa jo vähän huolestuun. Mut jos nyt sovitaan et mennään porukalla posin kautta ja maaliskuussa juhlitaan? :wink:

4 tykkäystä

Tuo mainitsemani korkeintaan pari kuukautta on laskettu yhtiön viimeisen osarin maininnasta että vastaukset on lähetetty,koska ei täsmennetty että milloin tiedot oli lähetetty niin 90 vrk:n laskenta alkoi siitä osari päivästä jolloin takaraja olisi toukokuun alkupäivinä jolloin olisi sopivasti Q1:n osarin aika.Yhtiö itse ei tuota lupapäätöstä ole Q1:n aikana luvannut vaan sitä odotetaan joukolla kai tuon suosituslautakunnan istunto päivämäärän perusteella.Toki toivon itsekkin tuota samaa sillä mitä aiemmin asia selviää niin sitä parempi.Kun asiaa on odottanut jo useamman vuoden niin vielä jaksaa sen pari kuukautta jos on tarve.

4 tykkäystä

Kysymys Copilotilta?

Jos FDA pyytää lisätietoja niin milloin FDA vastaa kun tiedot on lähetetty?

Copilot

FDA (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) vastaa yleensä pyydettyihin lisätietoihin ja hyväksyy vastauksen muutamassa päivässä. On kuitenkin hyvä huomioida, että ruuhka-aikoina vastausaika voi vaihdella. Jos olet lähettänyt lisätiedot, suosittelen odottamaan kärsivällisesti, ja tarkistamaan sähköpostisi tai muut viestintäkanavat, joita FDA käyttää vastauksen toimittamiseen.

Eihän meistä kukaan tiedä koska lupa tulee mut oma mutu on maaliskuu. Toivottavasti mutu oikeessa :wink:

2 tykkäystä

Suuria säästöjä saavutettavissa DR selonnassa AI:n avulla.

15 tykkäystä

Optomedia vahvasti esillä pitävä Retina Labs sopi Secure Exchange Solutions (SES) :in kanssa SES Notifyn käyttämisestä tutkimustulosten jakamisessa terveydenhuollon kanssa. SES Notify:n kautta on saavutettavissa ilmeisesti kohtuullisen kattava verkosto, mikä lisännee Retina Labsin houkuttelevuutta kumppanina. Hoitoketjun toimivuutta ja nopeutta parantava ratkaisu, lienee välillisesti myös Optomedille hyvä juttu.

Retina Labs provides in-home diabetic eye exams for patients to quickly and easily screen for diabetic retinopathy and other ocular conditions, with results communicated immediately to patients and their primary care providers using SES Notify. SES Notify, an innovative alerting technology platform, enables real-time, secure delivery of test results to physicians and health plans, equipping them with the critical information they need to meet patient care needs.

“The alerting capability enabled with SES Notify creates workflow efficiencies for both providers and health plans that has proven to not only close gaps in care, but also deliver cost advantages,” said Retina Labs Chief Executive Officer, Richard Pridham. “By providing critical information in real-time, we’re helping key stakeholders better meet patient needs and core industry measures.”

13 tykkäystä

“Let’s not start sucking each other’s dicks just yet”, sanoi Winston Wolf aikoinaan. Itse sanoisin, etta ylimmaisen napin housuista voi jo avata. Hyvalta nayttaa… Tj:n ostot, lupa taas paivan lahempana, kinuskien laput loppumassa ja positiivinen pohina osakkeen / yhtion ymparilla.
Nousut viela torpataan aina 4,30 kohdalla. Sama tapahtui vuosi sitten. Mene ja tieda mika tarkoitus talla on, mutta kun siita mennaan lapi voi huljahtaa pysyvasti vitosen paikkeille.
Tassa voi kayda ajoituksellisesti hyva tuuri- Kun Pekingin veljet saa kassit tyhjennettya, FDA leimaa A nelosen. Ei ole sitten nuudelinimijat lyomassa laitaan kauheaa kasaa osakkeita. Latu niin sanotusti auki. Taivasta kohden.

10 tykkäystä

Erinomaisia tuloksia EyeCheckupin trialista. Optomed Aurora pärjää hyvin vertailussa laadukkaita pöytäkameroita vastaan.

Head to head comparison of diagnostic performance of three non-mydriatic cameras for diabetic retinopathy screening with artificial intelligence

Results

The Canon CR2 AF AF camera had a sensitivity and specificity of 95.65% / 95.92% for diagnosing more than mild DR, the Topcon TRC-NW400 had 95.19% / 96.46%, and the Optomed Aurora had 90.48% / 97.21%. For vision threatening diabetic retinopathy, the Canon CR2 AF had a sensitivity and specificity of 96.00% / 96.34%, the Topcon TRC-NW400 had 98.52% / 95.93%, and the Optomed Aurora had 95.12% / 98.82%. For clinically significant diabetic macular oedema, the Canon CR2 AF had a sensitivity and specificity of 95.83% / 96.83%, the Topcon TRC-NW400 had 98.50% / 96.52%, and the Optomed Aurora had 94.93% / 98.95%.
….

https://www.nature.com/articles/s41433-024-03000-9
https://clinicaltrials.gov/study/NCT04805541

Turkissa tehdyn onnistuneen trialin perään tehdään jenkkitrial, tähtäimenä tietysti on saada FDA-lupa Eyechekupin AI:lle.
https://www.clinicaltrials.gov/study/NCT05471986

34 tykkäystä

38k osakkeen Nordean sisäinen blokkikauppa hintaan 4.42€

9 tykkäystä

Onkohan seuraavan sisäpiiriläisen tankkaus?
Toivottavasti. Huomenna ilmeisesti selviää tarkemmin.

4 tykkäystä

Ei ollut sisäpiiriläinen. Se olin minä. Luottoa löytyy.

31 tykkäystä

Kopsalan aikaan Optomed ei halunnut Intian presenssiä käytännön syistä. Nyt näyttäisi olevan toisin, ja Intian massiivinen potentiaali on selvästi alkanut kiinnostaa.

20 tykkäystä