Optomed - Terveysteknologiayhtiö

Juuri nainkin… Optomedin ohjeistus - miten yrityksella kokonaisuudessaan menee - numerot. Nailla perusteilla tulosvaroitus pitaa antaa. Tastahan se riemu repeaa, siis osakekursille. Ja se on se, joka meita sijoittajia eniten kiinnostaa. Strategisella nakokulmalla ei ole paljon virkaa, jos sijoittajien luottamus / rahat haihtuneet kuin hupiukkojen pierut kesailtaan.

1 tykkäys

Osakekurssi kärsii varmasti jos ei seuraavaan osariin mennessä ole kuulunut mitään uutisia sopimuksista, luvuthan on varmasti edelleen heikot. Tarvitaan valoa tunnelin päähän. Jos ei niin marraskuussa voisi olla parempi oston paikka.

1 tykkäys

24 tykkäystä

Eli Brittein saarilla joku todella jo kauppaa kamera+tekoälykomboa. Hienoa! Onko tämä ensimmäisiä merkkejä tuon tuotteen myynnin mahdollisesta käynnistymisestä maailmassa?

5 tykkäystä

Ainakin näkyvyys on muutamassa päivässä noussut kun googlea selailee.

Osa ainakin ihan tuoreita

17 tykkäystä

Ei voi ainakaan moittia etteikö markkinointityötä olisi tehty laajasti eri puolilla maailmaa :+1:

4 tykkäystä

Oon nähnyt tuon eyesite-linkin kuukausia, vähän skeptinen miten Etelä-Afrikkassa lähtee myynti. Toi eka linkki on joku AI:n tekemä, noita täysin samoja ennustuksia markkinasta jotka pitää ensin ostaa näkyy kaikkialla, löysin jopa yhden kiinaksi.

2 tykkäystä

Aeye Healthin vasta julkaistun tutkimuksen mukaan diabetes olisi mahdollista diagnosoida silmänpohjakuvista AI:n avulla perusterveydenhoidossa. Jos menetelmä osoittautuu aikanaan trialeissa luotettavaksi, niin olisi hulluutta olla ottamatta tätä laajasti käyttöön.


The results suggest that diabetes may be diagnosed non-invasively using fundus imagery alone. This may enable diabetes diagnosis at point of care, as well as other, accessible venues, facilitating the diagnosis of many undiagnosed people with diabetes.

https://www.cell.com/heliyon/fulltext/S2405-8440(24)12623-0

26 tykkäystä

Kamera mukaan ja kuvaamaan, simppeliä!

Auroran matka suunnittelupöydältä markkinoille: https://youtu.be/TT1Sdulv_EA?si=fFY6ziDnLEXbVBw8

2 tykkäystä

Onko yhtiöltä aiemmin saatu minkäänlaista arviota esim.kyseisen kameran hintatasosta noin suurinpiirtein?

Tuossa linkatussa mainoksessa tätä myytiin 4595 $/kpl. Tietysti suuremmissa tilauksissa hinnat tulee reippaasti alas.

Silmään pisti, että tuote oli 42%:n alennuksessa.

Onko kyseessä tyypillinen “mattokauppamainen” ikuisuus-ale vai onko hintaa jouduttu laskemaan kysynnän puutteen takia?

Ehkä vähän huolestuttavaa kun kohderyhmä on ammattilaiset - heille tuskin sisäänheitto-alet ovat paras myyntikikka, koska haettaneen parasta hinta/laatu-suhdetta.

4 tykkäystä

Näyttäisi olevan tuolla sivustolla moni tuote alennuksessa 25 - 46% liekö pitää tehdä jo aika iso tilaus, että tuohon päästään. Tai voisiko olla kyseessä käytettyjen laitteiden jälleenmyyjä?

1 tykkäys

Mun ymmärtääkseni ihan perus juttu jenkkimarkkinoilla “alennuksessa” olevat tuotteet.

2 tykkäystä

Ihan yhden kameran tilaus tuolla hinnalla riittää.

Näin varmaankin on - antaa vaan vähän bulkkitavaran mielikuvan.

Odotellaan suuria tilauksia ja samaan aikaan myydään alella netissä.

Toivottavasti tulkitsen väärin

2 tykkäystä

Aurora IQ ≠ Aurora AEYE, joten niitä hintoja ei ole syytä etsiä noista ilmoituksista.

Hinta, joka vilahti netissä, ennen kuin se piilotettiin, oli 1500$ per kk ja se sisältää kameran ja rajattoman AI analyysin. Ei ole yhtiöltä vahvistettuna muuta kuin, että puhuttaessa 10k hintaluokasta ollaan oikeilla jäljillä.

7 tykkäystä

Viikon alkajaisiksi hemmotellaan meitä uudella laajalla raportilla!

52 tykkäystä

Hyviä tuloksia ja kokemuksia Sentara Healthin kotitestauksessa, palvelun tarjoaa Retinalabs Optomed Auroralla (ilman AI:tä tässä vaiheessa). Sentara Healthin saamat vakuutuskorvaukset ovat kasvaneet roimasti, kun testien saavuttavuus aiempaan tasoon verrattuna on parantunut harppauksin. Olisi outoa, jos ohjelma ei saisi jatkoa/laajenisi.

https://www.retina-labs.com/news/retina-labs-releases-case-study-on-sentara-in-home-diabetic-eye-exam-program

Sentara Health on ihan merkittävän kokoinen organisaatio, potentiaalia siis mukavasti.:

Video kotitestauksesta.:
https://www.retina-labs.com/resource/sentara-health-in-home-testing-program

Sentara Healthin Mark Fultonin tuore haastattelu, jossa kerrotaan myös tuloksista.

37 tykkäystä

“Looking forward to attending and speaking at the HEDIS & Quality Summit, September 29 to October 1 in Las Vegas! In partnership with Sentara Health, we will present a case study on the tremendous success of our at-home diabetic eye exam and diagnostic testing program.”

www.linkedin.com

Richard Pridham on LinkedIn: Looking forward to attending and speaking at the HEDIS & Quality Summitâ¦

Looking forward to attending and speaking at the HEDIS & Quality Summit, September 29 to October 1 in Las Vegas! In partnership with Sentara Health, we will…

www.linkedin.com www.linkedin.com

21 tykkäystä

Kinnuselta uusi haastis.

29 tykkäystä

Kuvailtiin tänään @Juha_Kinnunen kanssa laajan raportin tiimoilta poikkeuksellisen pitkä video. Tai eihän tämä toki ole mitään tuon Vepun ja Heikin massiivisen Buffett-podin rinnalla, mutta joka tapauksessa tästä tuli huomattavasti keskimääräistä analyytikkohaastista pidempi (38 min). :sweat_smile:

Kun lähdin eilen kuuntelemaan läpi aiempia videoita mitä Optomedista on kuvailtu vuosien saatossa ja siihen päälle vielä lukaisin laajan raportin lähes kannesta kanteen, oli vaikea nähdä miten videosta olisi voinut tehdä 10 minuuttista jättämättä jotain olennaista pois. :face_with_peeking_eye: Tässä siis pyrittiin pohjustamaan Optomedia juurta jaksain myös niille, kenelle yhtiö ei ole entuudestaan niin tuttu ja toisaalta, kuten videollakin mainitsin heti alkuun, muiden kannattaa ehkä suosiolla katsoa aikaleimoista kiinnostavimmat kysymykset. :smile:

Kiinnostavan tilanteesta tekee omaan silmään etumatka, joka Optomedilla ainakin vielä toistaiseksi on, mutta kuten pohdittiin Juhan kanssa, ei kilpailulta oikein voi välttyä mikäli tekoälyn avaamat mahdollisuudet silmänpohjakameroissa lyö isommin läpi. Nyt vain vaadittaisiin seuraavaksi onnistumisia myynnissä. Jäädään siis seuraamaan miten Aurora AEYE:n myynti lähtee vetämään.

@Sheikki näemmä ehtikin jo laittaa linkin videoon tätä kirjoittaessa eli sieltä pääsee kuuntelemaan. :+1:

60 tykkäystä