Osakesijoittaminen

Origin Materials (ORGN) globaali kestävän kehityksen johtaja

Origin Materials, jonka pääkonttori sijaitsee Länsi -Sacramentossa, on maailman johtava hiilinegatiivisten materiaalien yritys.
Originin tehtävänä on mahdollistaa maailman siirtyminen kestäviin materiaaleihin.
Viimeisen 10 vuoden aikana Origin on kehittänyt alustan halvan, runsaan, muun kuin elintarvikebiomassan, kuten kestävän puujäännöksen, hiilen muuttamiseksi hyödyllisiksi materiaaleiksi samalla kun se kerää hiiltä prosessissa.
Originin patentoitu teknologia -alusta voi auttaa mullistamaan laajan valikoiman lopputuotteita, kuten vaatteita, tekstiilejä, muovia, pakkauksia, auton osia, renkaita, mattoja, leluja ja paljon muuta, noin 1 biljoonan dollarin osoitettavissa olevilla markkinoilla.
Lisäksi Originin teknologia -alustan odotetaan tarjoavan vakaan hinnoittelun, joka on pitkälti irrotettu öljyn toimitusketjusta, joka altistuu enemmän epävakaudelle kuin toimitusketjut kestävien puujäännösten perusteella. Originin patentoitu drop-in-ydinteknologia, talous ja hiilijalanjälki tukevat kasvavaa luetteloa suurista globaaleista asiakkaista ja sijoittajista.

  • Origin Materials, Inc. (Nasdaq: ORGN) tuli äskettäin julkiseksi SPAC -sulautumisen kautta

  • Yhtiö valmistaa hiilinegatiivista muovivaihtoehtoa pulloille, vaatteille ja asfaltille

  • Origin kertoi äskettäin, että tilauskanta kolminkertaistui viime kuukausina 3,5 miljardiin dollariin

  • Uusia kumppaneita ovat Ford Motor Company, Primaloft (toimii Niken, Adidasin ja LL Beanin kanssa)

  • Origin houkutteli ammattilaisia ​​blue chip -energiayhtiöistä ExxonMobil, BP Amoco

  • Yhtiöllä on riittävästi omaa pääomaa kannattavuuden saavuttamiseksi, joten laimentumista ei tapahdu

  • toimitusjohtaja Rich Riley osti 40000 osaketta; hallituksen johtaja Boon Sim osti 50000 osaketta; hallituksen johtaja Charles Drucker osti äskettäin 750 000 osaketta

Originilla on lupaava kasvun tulevaisuus, jota tukevat suuryritysten lujat tilaukset kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Jotkut suuret asiakkaat ovat myös suuria sijoittajia, kuten Danone SA, Nestlé SA ja PepsiCo, Inc.

Aiemmin elokuussa yhtiö ilmoitti, että sen tilauskanta on paisunut 3,5 miljardiin dollariin helmikuun 1 miljardista dollarista. Uusia kumppanuuksia ovat Ford, Mitsubishi Gas Chemical, Solvay ja Primloft, joka toimii suurten vaatteiden valmistajien LL Beanin, Niken ja Adidasin kanssa. Tärkeää on, että uudet tilaukset palvelevat yhä monipuolisempia tarpeita: Asiakkaat eivät ole vain kuluttajatuotteita valmistavia yrityksiä vaan myös vaatetus-, auto- ja teollisuustuotteiden loppumarkkinoita.

Lisäksi yrityksen tuotannon nousu on täydellisellä tiellä. Sen ensimmäinen laitos, Origin 1, valmistuu ensi vuoden loppuun mennessä ja Origin 2 vuonna 2025. Yhtiö on tehnyt yhteistyötä suurten insinööritoimistojen kanssa, kuten Koch Modular Process Systems ja Worley.

Originin tekniikka on todistettu ja valmis käyttöön. Yhtiö käyttää erittäin hiilitehokasta kemokatalyyttistä prosessia, jonka avulla se voi kerätä suurimman osan hiilestä syöttöraaka-aineissaan (erittäin halvat hyödykkeet, kuten pahvipakkaukset ja puujäännökset).

Tätä prosessia ei pidä sekoittaa muihin tekniikoihin, kuten kaasuttamiseen tai käymiseen. Nämä tekniikat menettävät merkittävän osan raaka -aineiden hiilestä, mikä johtaa huonompaan saantiin ja taloudellisuuteen.

Yhtiön tase on vakaa, ja sillä on 471 miljoonaa dollaria käteistä. Se riittää kannattamaan yrityksen kannattavuuteen ilman lisäpääomankorotuksia, joten sijoittajan ei pitäisi huolehtia laimentumisesta.

Originilla on myös huippuammattilaisia ​​organisaation kaikilla tasoilla. Perustaja ja toimitusjohtaja Jon Bissell on valvonut liiketoimintaa vuodesta 2008 lähtien, kun hän on suorittanut kemian tekniikan tutkinnon Kalifornian yliopistossa Davisissa. Toimitusjohtaja Rich Riley tuo myös vakavia johtajuustietoja pöydälle, sillä hän on toiminut musiikkitunnistustekniikkayhtiö Shazam Entertainmentin toimitusjohtajana, joka myytiin Applelle vuonna 2018 400 miljoonalla dollarilla hänen johdollaan.

Arvioinnin osalta Origin näyttää suorastaan ​​halvalta. Yhtiön yritysarvo käteisellä oikaistuna on vain noin 280 miljoonaa dollaria eli 1x 2026 Ebitda.

Mikä on kohtuullinen hinta? Muut keksijät, kuten Tesla, käyvät kauppaa 20x 2026 Ebitdan pohjoispuolella. Toinen analogia on suomalainen biodieselyhtiö Neste Oyj, joka valmistaa uusiutuvaa dieseliä jätemateriaaleista. Helsingissä noteeratun osakkeen arvo oli kerran muutama euro, mutta nyt se on lähes 50 euroa ja sen markkina -arvo on 37 miljardia euroa (43 miljardia dollaria).

Nämä vertailut viittaavat siihen, että osakkeen arvo voi lopulta olla yli 100 dollaria, jos yritys toimii odotetusti. Vaikka tämä hinta saattaa tuntua korkealta, jotkut ovat tehneet tapauksen Origin arvoisemmaksi. Craig-Hallumin analyytikko Eric Stine sanoi äskettäisessä muistiossaan, että hänen härkätapauksensa on 107 dollaria osakkeelta, “kun otetaan huomioon kysynnän näkymät ja arvoehdotus, joka ei edellytä muutoksia muovien/materiaalien toimittajilta tai kuluttajilta”.

Investors presentation.
https://investors.originmaterials.com/static-files/4855db5f-03cf-4976-8a4f-75e683f16dbb

Jotain videoita:

Ja lopuksi

Craig-Hallum antoi $22 targetin.

Tälläinen aloitus tähän yritykseen. Toivottavasti apua jollekin. :sunglasses:

26 tykkäystä


6 tykkäystä

Goldmanilta nyt pt 10.

1 tykkäys

Origin Materials julkistaa uuden kumppanuuden Alliancen kanssa.

Tietoa Alliancesta.

3 tykkäystä

Tässä mitä Origin tekee Fordin kanssa. Mahdollisuuksia on paljon.

5 tykkäystä

Alex Cutlerkin huomio nyt $ORGN.
140k seuraajaa hänellä. Vähitellen kerää huomiota tämä firma. Pitkä aikainen sijoitus, mutta potentiaalia on isosti.

2 tykkäystä

Uusi yleiskatsausvideo hiilidioksidinegatiivisen teknologiaympäristön demonstroimiseksi.

1 tykkäys

Origin Materials julkistaa kumppanuuden Drive+ Sustainability Platformin kanssa.

“11 autovalmistajan verkostoon kuuluvat BMW Group, Daimler AG, Ford, Honda, Jaguar Land Rover, Scania CV AB, Stellantis, Toyota Motor Europe, Volkswagen Group, Volvo Cars ja Volvo Group.”

4 tykkäystä