OROCO - Kuparia Mexicosta

https://www.reuters.com/world/mexicos-president-says-will-not-take-any-economic-sanctions-against-russia-2022-03-01/

Mexico tukee Venäjän sotaa. Tämä ei lähtökohtaisesti paranna Orocon houkuttavuutta. Putinin sekoilun myötä huomataan, että sijoitukset näihin banaanimaihin voi osoittautua arvottomaksi yhdessä yössä.

7 tykkäystä

Aika vapaa tulkinta jos

“We are not going to take any sort of economic reprisal because we want to have good relations with all the governments in the world,” Lopez Obrador told a news conference"

tarkoittaa, että tukee Venäjää sodassa. Ja samaan aikaan Meksikon ulkoministeri tuomitsee Venäjän toimet. Jos jotain niin tuosta voi tulkita, että ei halua hermostuttaa ketään, kun Lukoil juuri viimeistelee viimeisiltä suurta investointia Meksikossa.

21 tykkäystä

Ikävä tosiasia on se, että jos suurin osa maailman valtioista (joilla nyt mitään taloudellista merkitystä maailmankartalla on) aktiivisesti tuomitsee ja tekee toimenpiteitä Ukrainan sodan lopettamisen eteen, ja jotkut valtiot eivät, erityisesti jos perusteena on että kun me nyt tarvitaan rahaa, samalla kun muut ovat valmiita rapauttamaan hyvinvointia sen kustannuksella, niin ei se hyvältä näytä, ja tekemättömyys voidaan katsoa hiljaiseksi hyväksynnäksi. Mutta tässä voi olla hopeareunuksena se, että tämä vasemmistopresidentti voi olla tällaisilla ulostuloilla ensimmäistä ja viimeistä kertaa presidenttinä, jos Meksikon kansa ei elä pää aivan yhtä syvällä hanurissa kuin tämä Obrador.

7 tykkäystä

Ulkomaat|Sananvapaus

Meksikossa tapettiin jälleen toimittaja

Juan Carlos Muñiz tapettiin Zacatecasin osavaltiossa. Kyseessä on jo seitsemäs media-alan ammattilainen, joka on tapettu tänä vuonna Meksikossa.
Helsingin sanomista.Nämä varmasti osaltaan vaikuttavat kurssilaskuun.

1 tykkäys

Meksikossa on jo useita vuosia tapettu toimittajia, poliitikkoja ja viattomiakin. Ei ole merkitystä kaivostoiminnan kannalta.

16 tykkäystä

Heippa!
Melko hiljaista Orocon suunnalta. Päätin luopua omistuksestani raskaalla tappiolla.
Kuparin hinta tekee itsestään numeron, mutta Oroco pyrkii luopumaan omistaan.
Nythän on odoteltu poraustuloksia. Niitä ei tunnu kuuluvan. Varmasti kyllä tulevat pian.
Mutta, kuten usein saamme todeta ,odotettu julkitulo saa aikaan myyntipaineen. Varsinkin silloin kun julkitulo on myöhässä.
Kuinka näette asian? Itse en löydä logiikkaa siitä kuinka kuparin hinta ja osakkeen arvo korreloi. Itse en keksi muuta selitystä kuin sen,että jotain on pahasti pielessä.
Odotan innolla vastauksia!

5 tykkäystä

Myyntipaine on tullut silloin kun osake on frontannut tuloksia ja kivunnut etukäteen. Nythän tilanne on päinvastoin. Kannattiko myynti, se jää nähtäväksi.

17 tykkäystä

Aivan. Olen tästä tietoinen. Oletatko päinvastaista reaktiota;koska kurssi ei noussut uutisia odotellessa,niin se nousee uutisista? Jää tosiaan nähtäväksi. Viime tuloksista saimme kivan pompun,joka myytiin hyvin nopeasti alas. Mikä oli mielestäni aivan käsittämätöntä. Seuraava reaktio on mysteeri. Kaikki tosiaan viittaa siihen,että arvon pitäisi nousta. Ei vain nouse.

2 tykkäystä

Historialliset pitoisuudet on ymmärtääkseni varmistettu ja pelkästään niiden arvo on nykyistä osakkeen arvoa korkeampi. Osakkeen arvosta tuumaan, että se on nurkkapörssin pienivaihtoinen osake, joten se heiluu ku hullun m*****u ilman sen kummempaa korrelaatiota mihinkään. Tämän hintaa on helppo heiluttaa jos on vähänkään syvemmät taskut.

Koska tiedämme, että maassa on kuparia enemmän kuin osakkeen nykyhinta on, niin en keksi syytä miksi tämä pitäisi myydä tappiolla. Nykyinen geopoliittinen tilanne ja sota nostaa myös kaikkien raaka-aineiden hintaa, joka sekin pelaa Orocon pussiin.

21 tykkäystä

En tiedä reaktiosta, luotto on firmaan ei osakekurssiin. Pidän tätä lappua yrityskauppaan asti, enkä tiedä saako tätä enää paljon halvemmalla. Teknisesti näillä nurkilla löytyy tukea, joten ostin nyt. Ja ihan mutulla moni voi ajatella samaa kauhuskenaariota kun sinäkin eli, että kurssi laskisi taas ja siksi panevat laput laitaan.

17 tykkäystä

Itsekin luotan yritykseen ja luotto on kova sen johtoon. Lisäsin maanantaina 1/3 verran dipistä koska halvalla sain. Ja lisäilen vastedes jos edelleen laskee.:smirk:

2 tykkäystä

Eiköhän syynä ole myös talouskasvun ja Kiinan tulevaisuuden näkymät. Lisäksi mahdollisesti pitkäkin aika odotella yritysoston realisoitumista. Ihan vaan edellisten kommenttien lisäksi.

3 tykkäystä

Varmaan ollut jo täällä, mutta onko se nyt kuinka “varma” että nykyisellä määrällä on jo osakkeen nykyinen arvo kuitattu? Koska luulis että jos näin on, niin kaikki haluaisivat tätä.

2 tykkäystä

En tiedä liittyykö enää mitenkään elimellisesti ainoastaan Orocoon, mutta ihmiset ovat tänä päivänä melko malttamatonta sakkia. Jos jossain on pienikin mahdollisuus tehdä taalat nopeammin siihen halutaan uskoa ja varat allokoidaan sinne. Jos vuoden tai kaksi joutuu palkintoa odottamaan, on se jo monelle liian pitkä aika.

22 tykkäystä

Kiitos vastauksestasi. Kyllä se nousee jos homma skulaa!

2 tykkäystä

Toivotaan, että kärsivällisen odottajan odotus palkitaan. ollaan palattu alkuperäiseen ostohintaan. Itseä helpottaa se että olen päättänyt katsoa kortit ja antanut osakeen elellä omaa elämäänsä.

Siellä niitä pötköjä pitäisi kuitenkin labrassa olla, kuulemme varmaan joitain tuloksia jossain vaiheessa.

Itse toivoisin Orocolta porien määrän kasvattamista, jotta poraaminen olisi nopeampaa, mutta tätä ennen halutaan varmaan saada Braziles tuloksia (jotta tietää miten siellä kannattaa porailla ja oletettavasti tarvitaan anti myös (jota joku saattaa pelätä).
Ja tarvitaan ne lisä porausluvat mahdollisesti.

17 tykkäystä

Kiitos vastauksestasi!
Mutta nyt en aivan ymmärrä. Nähdäkseni ihmisyys ei ole muuttunut laisinkaan ja markkinoiden volatilitetti on ollut aina hallitsematon. Joten en näe esittämääsi yhteyttä.

2 tykkäystä

Major-yhtiölle ei ole merkitystä määritellessään kaivosten arvoa ja sitä kautta ostohintaa, mikä Orocon kurssihinta on. Mikä merkitys sillä olisi sinulle, jos kurssi olisi nyt esim. $4, jos olet ostanut sillä tarkoituksella, että odotat poraustulosten valmistumista ja ensimmäisen valuaation syntymistä?
Jos tulokset ovat huonot, niin kurssi rommaa alas niin nopeasti, ettei ehdi myymään parhaaseen hintaan kuitenkaan eli kyllähän tähän pitää sijoittaa sellaisen summan verran salkustaan, että tuon riskin voi kantaa.

23 tykkäystä

Jaahas ja sitte tuli anti…8 miljoonaa unittia

4 tykkäystä

linkki tiedotteeseen :+1:

VANCOUVER, British Columbia – (March 10, 2022) Oroco Resource Corp. ( TSX-V: OCO, OTC: ORRCF ) ( “Oroco” or “the Company” ) is pleased to announce a private placement (the “ Offering ”) for gross proceeds of up to $13,600,000 from the sale of up to 8,000,000 units of the Company (each, a “ Unit ”) at a price of $1.70 per Unit. Each Unit will consist of one common share of the Company and one share purchase warrant (each, a “ Warrant”). Each Warrant will entitle the holder thereof to purchase one common share of the Company at a price of $2.40 for a period of 24 months from the closing date of the Offering.

7 tykkäystä