Osakesijoittaminen

OST - Osakesäästötilin sijoitukset, HOLD

Keskustellaan täällä OST pitkäaikaisista sijoituksista. Vaikeaa on ollut löytää ostettavaa vielä mutta miulla on ostettuna:

Raisio
Kemira

Tämä on tarkoitus olla osta ja unohda sijoitus sekä osta lisää.

Mitä muilla on pitkiä sijoituksia OST:llä?

1 tykkäys

Atria, Nokia, Sotkamo Silver ja Savosolar

1 tykkäys

Kyllähän sieltä Kemira, Lassila/Tikanoja, Nokian renkaat ja Tokmanni löytyy. Sampoa en vielä voinut siirtää veroteknisten seikkojen takia. Itselleni osakesäästötili antaa mahdollisuuden myös myydä osakkeet esim.juuri ennen osingon irtoamista ja ostaa myöhemmin takaisin. Jos yrityksen näkymät ovat epämääräiset, niin osinko voi olla yksi kurssia tukeva seikka ja pudotus tavallista isompi osingon irtoamisen jälkeen. Mutta kyllä edellämainitut osakkeet on tarkoitus pitää pitkässä juoksussa, vaikkakin välillä veivaten.

Itse päädyin Raisioon, johon sijoitin muutoinkin nyt ensimmäisen kerran. Oli todella vaikea löytää juuri nyt avausta tuonne ost:lle omien periaatteiden osalta.

Mielestäni uusi päivitetty strategia on hyvä, keskitytään olennaiseen ja kasvispohjainen, vastuullisen ruuantuotanto on vahva trendi. Investoinnit ollet hyviä ja tuovat lisätukea tuotantoon hyvin kuten tuo Nokian investointi. Uskoisin että nyt tehdyillä brändikirkastuksilla on mahdollista avata markkinaa laajemminkin. Lisäksi nyt tuo tasepuoli vaikuttaisi olevan kunnossa ja mahdolliset yritysostot voivat tuoda lähitulevaisuuteen uusia mahdollisuuksia. Tuskin raketoidaan eikä ole tarvekaan. Tasaista kestävää kasvua odotellessa ja tarkoitus lisätä omaa positiota lähikuukausina. Nokia on edelleen harkinnassa mutta odotellaan nyt.

1 tykkäys

Tänään Harvia lisätty OSTlle.

Harviaa eka siivu pitkään holdiin.

1 tykkäys

Remedy, Qt, Kamux. Tarkoitus holdata kaikkia pitkään, mutta helppohan noita on OST:n sisällä allokoida uudelleen jos tilanteet muuttuu.

1 tykkäys

Sampo siirtyi tänään os-salkkuun. Koitan myydä osakkeet arvo-osuustililtä päälle 42 euroon (myyntivoittoveroja vähän takaisin) joten menen hetken aikaa tuplapositiolla.

2 tykkäystä

Itselläni ei OST:llä mitään vielä ole mutta tulevat Sampon tankkaukset olisi tarkoitus tehdä OST:n puolella.
Arvo-osuustilillä olevia Sampon osakkeita en taida lähteä myymään ja siirtämään.

2 tykkäystä