Ostin/myin juuri äsken -ketju (Kryptovaluutat)

Tänään aloitettu ETH-ostot, ja heti salkkuun 10kpl hinnalla 2500 USD. Vastaa n. 10% koko salkusta, joten puhutaan ihan merkittävästä positiosta. Ainakin osa pidempään pitoon, mutta osa saattaa myös jäädä treidiksi, jos päivätason trend change jää tekemättä. Joka tapauksessa 4/5H trend change on jo tapahtunut, ja monesti seuraava HL on muodostunut vasta jonkin verran ylemmäs. 1D trend change vaatisi nousun 2900 USD:hen, ja tähän voi olla tällä viikolla potentiaalia, jos ei ensin konsolidoiduta tähän 2500-2600 USD tasoille.

13 tykkäystä

Nyt jätkät on timanttinen löytö! :face_with_hand_over_mouth::fist::sweat_drops:

Osto PORNROCKET :raised_hands:

20 tykkäystä

Mitä kautta sait ostettua? Ainoa mitä löysin on pancakeswap.

2 tykkäystä

Oletteko osallistuneet Polkadotin/Kusaman parachain auctioneihin? Onko vinkkejä, miten tämä tapahtuu, onnistuuko Binancen kautta?

Fully diluted marketcap >112M. Kova on valuaatio meemikoinilla jos nyt ihan vakavasti asiaa mietitään. Ei sillä, mitä meemimpi, sen kovemmin näillä on tapana ottaa tuulta allensa, mutta eiköhän se kryptoijen tulevaisuus ole jossain ihan muualla kuin tässä.

Ettei mee pahasti ohi aiheen, allekirjoittanut mainaillut menemään jo pidemmän tovin, ja toistaiseksi kotiutellut voitot, mutta ajattelin nyt alkaa pikku hiljaa, kun laitteistot saanut maksettua takaisin, niin ottamaan voitot 40 % BTC, 40 % ETH, 20 % ADA, BNB ja kumppanit pitkään pitoon. Tämä oli strategia jo vuosia sitten, mutta kyllästyin pitkän hiljaisuuden aikana, ja nyt ottanut oppia, ettei näitä kannata lähteä roiskimaan ulos. Melko itse itseään toteuttavia nämä miljoonaennusteet, kun isotkin pojat valtioita myötä joutuneet toteamaan, että systeemi alkaa olemaan liian iso jätettäväksi huomiotta.

1 tykkäys

Voitaisko pitää tää ketju siinä tarkoituksessa, mihin se on luotu (eli kryptojen osto/myynti-ilmoitukset, samaan tapaan kuin osakkeiden vastaavassa ketjussa)? Täällä on useampikin krypto-keskusteluun tarkoitettu ketju (ks. linkit alla), mutta olisi hienoa jos olisi myös yksi paikka, josta näkee nopeasti foorumilaisten viime aikojen kryptohankinnat ja -myynnit.

9 tykkäystä

Ostettu Dogecoinia ja Pornrocketia. Molempiin pienet betsit, todennäköisesti pidempään pitoon. Dogessa otan hieman omaa näkemystä Muskin kiintymykseen, voi toki olla että joku kaunis päivä ilmoittaakin että sillä ei ole mitään arvoa.

5 tykkäystä

Ethereumia ostettu 1728€ hintaan. Puolet jää pidempään pitoon ja puolet 10-15% tuotolla ulos.
Dogecoinilla lyhyt veivi tavoitteissa myös. Ei ihan vielä lasketellut 0,25$ tasoille.

5 tykkäystä

Täälläkin pieni ETH lisäys hinnasta 1772,27€. Holdipossa on täysi joten veiviksi jää.

Jos ei kryptot nyt ota tuulta alleen, itselläni on vaikea uskoa enää bullrunin jatkoon. Holdipossa saa kuitenkin pysyä kävi mitä kävi.

5 tykkäystä

Pieni lisäys ETH. Luottoa löytyy vielä nousuun pidemmällä aikavälillä.

6 tykkäystä

Dogecoin-position tuplaus päivän pohjilta. Keskihinnan alentamiseksi.

3 tykkäystä

Lisätty ETH 3kpl firman tilille (hintaan 1640€), nyt lompakossa tasaluku 13kpl ja keskihinta hieman alle 2000€. Pidempään pitoon.

6 tykkäystä

Kishu inua osteltu lisää ja ETHta väijytään

3 tykkäystä

Ostot:
DOGE 0,25$ ja 0,19$
ADA 1,00€
On kyllä ollut punaista markkinoilla ja jotenkin tuntuu että altcoineille ei löydy pohjaa mistään. Jotenkin toivois ettei tuu sellasta parin vuoden matelua, niin kuin oli 2018 :sweat_smile:
Eli suhteellisen pienillä panoksilla liikenteessä toistaiseksi.

3 tykkäystä

Bitcoinia ostettu. BITCOIN XBT (sek)

5 tykkäystä

ADA kävi syönnillä 0.89€.

3 tykkäystä

ADA position reilu tuplaus 0,86€

4 tykkäystä

SPARTA long possan avaus. :raised_hands: Binanceen luotan. Toiv dippi jatkuu pidempää niin saa enemmän ziirrettyä massia bördestä poes.

3 tykkäystä

Kaikki myyty! Odottelen btc:lle 20K tasoa.

4 tykkäystä

Dogea lisätty @0.20$ Hyvää nousua tekevät kryptot jälleen… Ehkä… :pray: