Osakesijoittaminen

Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Kevennetty vielä jäljelle jääneistäkin QTista puolet (nyt siis jäljellä vain 25% eilisestä positiosta) 44,7€ (toistaiseksi aika mukavasti osui päivän huippuihin).
Lisäksi kevennetty osa eilen lapioiduista Tokmanneista 14,08€ koska oli niin isossa painossa, vieläkin salkun toiseksi isoin Kamuxin jälkeen.

Pienet lisäykset Kamuxia 9€n pinnasta ja Innofactoria 1,19€.

Eilen alkoi olla tili aivan tapissa, edelleen ollaan >100% painolla, mutta nyt vähän paremmin tilaa hengittää :+1:

4 tykkäystä

Nokiaa ostettu, Tecnotreeta myyty. Katsotaan kuukauden päästä oliko hyvä juttu.

2 tykkäystä

Evolution possaa kasvatettu 200kpl. Tää voi olla swing kauppa tai sitten ei :grin:

1 tykkäys

Pieni lisäys Kamuxia, osaria ootellessa… :red_car:

2 tykkäystä

Tietoa lähti 50 kappaletta salkkuuseen. Arvopaperikin näytti lisäilevän mallisalkkuun.

6 tykkäystä

Ostettu Tieto, Valmet, Sampo, Smarteye, FellowFinance, Revenio ja Kamux. Vipu 150%, let’s go!!

28 tykkäystä

Palkkapäivän kunniaksi Kamux-positio teki paluun salkkuun @ 9.15

3 tykkäystä

Ostettu Elisaa OST:lle. Hinta alkaa olemaan jo koronamontussa, joten odotan rekyyliä ylöspäin. Laskenut tasaisesti Q3 tuloksesta. Ei se kuitenkaan näin huono ollut, että lasketaan 50 € --> 42 €.

3 tykkäystä

Ostin vähän lisää QT:ta (nyt on jo 2x vähän, mikä on silti vähän)

2 tykkäystä

Olisihan tämä pitänyt arvata kun Tietoa otti “osariswingiin”. Nyt ostettiin kolmas (ja suurin) erä sisään @21.40. Tästä ei kyllä enempää enää khattailla, kun positio alkaa hätyytellä salkun top-3 sijoja

Kuva myös ehkä liittyy

31 tykkäystä

Avattu evolution gaming position 80kpl hintaan 661.

1 tykkäys

Aamusta 43.50 myydyt kuutit takasin ja vähän päälle. Katsotaan jos noudattaisi taas samaa kaavaa kun eilen, ekana ylös runsaasti, sitten pikavoitot kotii ja sen jälkeen lupa jatkaa matkaa kohti koillista. Ylivoimasesti suurin omistus tällä hetkellä.

2 tykkäystä

Kuten luvattu, ostettu vähän hehtaari-eekkereitä eli Ares (ACRE) @ 9,48 USD

Tää on kyllä kovan riskin REIT, mutta niin on kyllä osinkokin kun vuosituotto on 14,0 % nykyvaluaatiolla :smiley: Ennen koronaa vähän tavallisempi 8,25 %

1 tykkäys

Lisätty QT. Tarina on vasta aluillaan ja näkymät/tulokset paranevat kvartaali kvartaalilta :star_struck:

2 tykkäystä

Jahas tuli tehtyä vaihtokauppaa.
Myin pois Elringklinger ja SFC Energy. Heti painelin rahat menemään. :nauseated_face:
Reilu lisäosto Bloom Energy ja ostelin nyt takaisin salkkuun FuelCell. BE tuli jo nyt hieman kusetettu olo ku maksoin päiväkohtaisesti vähän liikaa. Dippi oli syvempi kuin mitä ounastelin. BE nous nyt salkun 3. suurimmaksi. ok, poistin äänestyksen. :woozy_face:

4 tykkäystä

Vielä riittää uskoa SPAC puolelle, eli Flying Eagle Acquisition Corp (FEAC) kyytiin @10.81, koska Skillz vaikuttaa erittäin pätevältä merge kumppanilta, varsinkin jos korona maailma jatkuu. Ei tuossa nyt enää ihan hirveästi tippumisvaraakaan ole, vaikka SPAQ osoitti, että helposti päästään alehintoihin ennen mergeriä :slight_smile:

Vaikka aiemmin päätin, että istun loppuun saakka pienen Nikola possan päällä, jota alusta saakka varjellut ihan Klonkkuna, niin tänään aarteeni lähti mäkeen ja vaihdoin päittäin PLUGiin, jolla varmaan varmempi tulevaisuus alalla.

13 tykkäystä

Ostettu Tokmannia omaan salkkuun (OST) 13,90, isäni salkkuun (AOT) 13,84.
Nyt dinner ja joogaa. Iltasella katsotaan jenkkilä.

5 tykkäystä
  • Myynti: Nokian Renkaat lähtivät ja parin vuoden holding päättyi. Aika hyvät nousut viime aikoina, mutta en ymmärrä mikä tekijä voisi auttaa, että nousu jatkuisi (paitsi toki fuusio, yrityskauppa tms). Joka tapauksessa autoteollisuuden ylipainoa lähdetty keventämään.

  • Ostin pienen avausposition Sonyä. Miksi pieni? Koska Sonyn luvut ovat varsin hyvät ja viimeksi oli yli 80$ vuonna 2000! Joka toki tarkoittaa, että en nyt ihan ymmärrä miksi tuleva P/E on näennäisesti matala. Value trap? PS floppi? I don’t know. Sony on muutenkin monimutkainen yhtiö ja en uskalla ota vahvempaa kantaa. Kasvava teknoyhtiö hyvällä hinnalla ei voi olla totta…

2 tykkäystä

Ostinpa minäkin lopulta lokakuun päätteeksi salkkuun TietoEvryä 21,32 e, alkaa vaikuttaa kroonisesti aliarvostetulta, mutta jotakin uhkakuvia markkinat varmasti näkevät. Kaikki eivät myöskään pitäneet siitä, että osinko puolitettiin siitä, mitä alunperin oli tarkoitus maksaa ennen koronakriisiä.

8 tykkäystä