Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

VENZ heti avauksesta pois ja lisää Voxturia tilalle :sunglasses:

5 tykkäystä

Tämä eilinen myynti ostettu takaisin 0.92 CAD.

10 tykkäystä

Lisäilty kans Voxturia ja Cloudmd🥳

9 tykkäystä

Kamux position lisäys @15,27€

11 tykkäystä

Eilen myyty pieni siivu orocoa taikaisin @3.18 hintaan. Saiha sen 2,5 prosenttia halvemmalla takaisin, mutta loppujen lopuksi aika turha veivi.
Voxtur lisäys @0,92

7 tykkäystä

Todennäköisesti taas :roll_of_toilet_paper: :open_hands: kahisee, mutta kevensin Voxturin positiota 8% → 5% hintaan @0,93. Täällä on välillä mainittu että mikäli yksittäisen lapun kurssiliikkeet kolkuttelee takaraivossa, se on todennäköisesti liian suurella painolla salkussa.

9 tykkäystä

Viimeiset Optomed lisäykset 12,25 ja 12,30 tasoilta aamupäivän nousun sulettua. Jospa alkaisi tämä positio olemaan jo tarpeeksi täynnä.

5 tykkäystä

Sellas (SLS) lisäys avauksen jälkeisestä niiauksesta @12.15 $.

3 tykkäystä

Päivänsisäinen treidi Vertex Energyllä: entry 9.40 ja ulos 10.80 ja entinen päiväpalkka tienattu (#fire). Vertexillä on kyllä kovat tulevaisuuden suunnitelmat uusiutuvan dieselin kanssa 2023. Täytyy muistaa seurata.

4 tykkäystä

Lisäys $THCB Tuscan Holdings Corp.

8 tykkäystä

Porsche Automobil holdings myyty @97.00

2 tykkäystä

Taboola $IACA
Dipistä isolla kädellä lisäystä aiempaan reiluun positioon, 9,85$

Tämä potti todennäköisesti lyhyempänä treidinä, kun meni niin reilusti alle NAV-hinnan ja positio kasvoi reilusti ylipainoon salkussa.

4 tykkäystä

MUDS / Topps lähti laitaan ±0. Major League Baseball NFT diili meni kilpailijalle. Seurailen josko läheltä NAV hintaa lähtisi tähän uudelleen mukaan.

Ylipäätään vähennetty reilusti jenkkipörssiä salkusta. Nyt on niin paljon mielenkiintoisempaa ja paremmin hinnoiteltua herkkua kotimaan pörssissä, että haluan pitää käteispuskuria, jos avautuu lisää ostopaikkoja.

1 tykkäys

Jenkkien markkinat ovat meidän eli uutena salkkuun:
:us: Apollo Commercial REIT (ARI) @ 15,53 USD, keräämään kvartaaliosinkoja 9,01 % tahtiin.

7 tykkäystä

NEL osunut jälleen päivän alussa stoppariin @17 NOK. Myynti ±0. Pitäis varmaan laittaa alempaan kurssiin stopparia, mut varovaisesti nyt tämän kanssa, kun ei osaa suuntaa oikein päättää. Toisaalta harmittaia jäädä pois kelkasta. Noh onhan tuo Hyzon tuolla vielä tukevasti tappiolla ainoana uusiutuvana salkussa.

3 tykkäystä

Voxturia, NELiä ja REGIÄ lisätty.
Kaksi jälkimmäistä miinuksella, ja REG kuumottelee takaraivossa erittäin isona virheenä.

6 tykkäystä

Tattooed cheffit oli menny stopilla pois salkusta, oli pikkuinen siivu ja voittoa 145 euroa! :blush: Mutta voittoa kuitenkin.

8 tykkäystä

Lisäilin hieman NYMT:iä salkkuun. Josko kohta tuo osinko jo hyppäisi 0,10 dollarista ylöspäin. Vielä tarkoitus tehdä tähän yksi lisäys ja sitten jättää keräilemään osinkoja kaikessa rauhassa.

6 tykkäystä

Möin Waystream holding reilu 5000 kpl hintaan 22 sek ja seuraavana päivänä osake nousi 15% ilman mitään uutisia… strategiani on myy halvalla, osta kalliilla.

10 tykkäystä

Laitetaan vielä pari eilistä ostoa tähän:

  • Tuplattu Kamux-positio 400 lapulla :finland: 15,2€
  • Tuplattu Voxtur analytics -positio 5000 lapulla :canada: 0,92$
  • Ostin myös Nasdaq-shorttia isolla vivulla klo 16.20. Onnistuin kuitenkin myymään sen pomppuun klo 16.40, eli juuri ennen n. prosentin droppia :disappointed:
  • Käteistä jäljellä 5%, jatketaan pilkkimistä :crossed_fingers:
  • Edit: Kambi-longia (nro 44) 250kpl tasolta 425SEK, keskipitkään pitoon :grin: :sweden:
10 tykkäystä