Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)


Tämän illan vessatreidaus oli tuottoisaa.

10 tykkäystä

Voxturia lisää hyviin uutisiin täälläkin, hinta ehkä turhan korkea CAD $1.14 mutta mennään näillä. Keskihinta nyt 0.90

16 tykkäystä

Tänään DNN ja Voxtuuria lisää🚀

10 tykkäystä

EVOa lisää :stuck_out_tongue: Taas 20% painossa

11 tykkäystä

Oroco lisäys 2,50 cad.

17 tykkäystä

Valore positio tuplattu, nyt on riskiä sen verran salkuissa että alkaa hieman jo hirvittää… :hot_face:

Perustelut aiemmasta o/m ketjusta, pelkän uraaniprojektin arvostus on verrokkeihin nähden halpa ja siihen saa vielä Pedra Brancan PGM projektin ‘kaupan päälle’.

5 tykkäystä

Argh kappalemäärien vajaa tasaluku päälle tasaluvun, ei näin, symmetria silmään sattuu :smiley:

Itse pienillä ostoksillä tänään lempiharrastukseni itsepuukotuksen muodossa. 50 kpl lisää Tietoa, kun mentiin alle 28€. Seuraava satsi sitten, jos mennään alle 27.5€ jne.

9 tykkäystä

Hetken aikaa ollut Embracer ulos 194SEK. Tästä -4%.
Lyhyellä tähtäimellä ei onnistunut ja pitempään kyttääminen ei kiinnosta tässä tilanteessa. Jotenkin pehmoiselta vaikuttaa, kuten yleinenkin tunnelma Elo-Syyskuussa.

Evo tarttui tänään takaisin @1395 SEK.

Orocon tankkaus jäänyt näköjään 2 sentin päähän, ainakin toistaiseksi.

8 tykkäystä

Hyzon pieni avauspossa @10,15$. Koska eihän tätä voi sivustakaan seurata.

16 tykkäystä

Tänään avauksessa koko microvast possa ulos. Täydellinen hiljaisuus MVST suunnalta ei hyvä, joten seurataampa sivusta tätä jonkun aikaa…

2 tykkäystä

Uraanit poistuivat stopilla

Yyyy perjantaina melkein sentilleen käyty noutamassa mun kireähkö scorpio- stoppari. Saas nähdä koska palautuu salkkuun, näin seuraavana pörssipäivänä ei vaan pysty…
Kostoksi ostin kolme Rapalaa, mutten osaketta.

Ja äsken räntäpåtäntä- sivutaskun syövereihin Alibaban kylkeen ensisiivun Voxturia. Kaipa se on katsottava onko tarinassa muutakin kuin tarinaa, nyt kun se omaan makuun ensimmäistä kertaa vaikuttaa mahdolliselta! Hienoa prujausta on 1000 viestiä jengi painanut

Juuri sainkin melkein kaikki jännittävät persnettoa tekevät teknolafkat siivottua pois…

16 tykkäystä

SPAC maailmaan takaisin. Ostettu ujo aloituspositio SRNG 9,2$, joka yhdistyy Ginkgo Bioworksin kanssa näillä näkymin loppuviikosta. Tarkoitus ostaa vielä pitkään salkkuun lisää, laski kurssi tai ei. Tickeri tulee muuten olemaan yhdistymisen jälkeen DNA. Jotain mielihyvää tuokin aiheutti.

Myyty koko positiot Microvast ja Clear Blue Technologies. Ensimmäisellä mainitulla ei minkäänlaista PR:ää. Toisen kurssi vaan jatkaa mörnimistä…

5 tykkäystä

Näistä vapautuneilla rahoilla tilalle DNN eli lisää uraania. Melkoinen volyymi ollut muutaman päivän, katsotaan minne lähtee. After näyttää ihan hyvälle…

2 tykkäystä

Pääsin illlalla eroon ENVB.
Mulla on ollut lääketeollisuuteen muutama arpa vetämässä - jos FDA hyväksyy lääkkeen, kurssi useasti kirii reippaasti. Tämä firma ollut pulkkamäessä pitkään, kunnes viime viikolla tuli hyviä uutisia - raju kurssunousu ja pääsin viimein plussalle.

En osannut ennakoida vapaapudotusta (kolmattakymmentä prosenttia) näin pian, stopparin ansiosta jarruvarjo avautui ja liidin muille maille nimellisellä 3% tuotolla puolen vuoden pidolla.

2 tykkäystä

Lisää Innofactoria. Uutena lisäyksenä Voxtur ja lottona sisään Anfield Energy ja UEX Corp. Tällä hetkellä ainoastaan Aqualisbraemar plussalla :stuck_out_tongue:

8 tykkäystä

Ostettu eilen avauspositio Terveystaloa 11,36€

Tältä sektorilta/verrokeista omistin Pihlajalinnaa aiemmin, mutta möin ne kun tuli 30%:n tuotto alle vuoteen. Pihlis olisi useamman suositus ja mm. OP suosittaa. Nyt haetaan Terveystalolla samaa tuottoa

4 tykkäystä

Tokmanni lisäys @22,68. Osake on lasketellut viime aikoina. Keskon hyvä tulos elokuulta lisäsi uskoa, että myös Tokmannin kassakone on laulanut.

13 tykkäystä

Nordeaa lisäys EUR 10,50. Euroopasta kehotettiin ostamaan laadukkaita pohjoismaisia pankkeja, näin että kriteerit täyttyvät.

8 tykkäystä