Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Modulightit laitaan 15€ hintaan, vielä kohtalaisen uutena sijoittana tämä lämmitti mieltä kovin. Merkattu näillä Volvo Cars minimit.

6 tykkäystä

osto 1000 kpl Swedish Match. inflaatio ja syklisyys suojaa.

7 tykkäystä

Toinen viimeinen erä Tokmannia ennen osarijulkkareita. Saas nähdä tuleeko julkkaripäivänä taas netonnetonnettopäivät.

10 tykkäystä

Myyty siivu pois:

  • NEL :norway: 800kpl @14,85Nok, irroitetaan vähän käteistä muihin kohteisiin sillä veikkaan että tämä tästä vielä hetken laskee. Vielä jäi reilu potti OST:lle muhimaan.

Edit: Menipä taas tämänkin ajoitus kohdilleen… melkein päivän pohjista, se on pakko myöntää että olen surkein myyjä ikinä pitäis ruveta ikiholderiksi :joy:

5 tykkäystä

Eilen jenkkimarkkinan sulkuun ostettu Paypal @ 243$. Ollut 2pv kovassa laskussa kun markkina ei tykännyt huhusta että Paypal olisi ostamassa Pinterestiä. Tarjolla kasvava yhtiö joka jo suhteellisen kypsässä vaiheessa, ja nyt syksyn mittaan melko iso korjausliike.

2 tykkäystä

Mercell Holdings - Norjalaista putoavaa puukkoa, 50% lisäys positioon.
Hinta 6,33NOK

Morgan Stanley ilmeisesti myynyt positiostaan ison osan ja olisi loppusuoralla. Hinta vajonnut sen mukana, osari tulossa jossa ei pitäisi olla aiemmin merkittäviä M&A -kuluja ja sitä kautta uskoisin EPS:n yllättävän markkinat :crossed_fingers: Tilaa on kyllä täydennellä vielä, pitkän pidon sijoitus.

5 tykkäystä

Myin Tecnotreet ~8% voitolla.

Jotenkin on nyt börsässä sellanen fiilis, että kaikki fiilistelee oikein kunnolla kun ATHoot paukkuu.

Eli pikkasen käteispainon lisäämistä, jos on dipatakseen niin ostellaan sit lisää.

E: myyntihinta oli siis 1.63

Ilmeisesti tää on sitä rikastumisen pelkäämistä. Mutta aika kovin odotuksin mennään Tecnotreen osariin.

15 tykkäystä

Kesla swingi ulos pienellä parin pinnan voitolla ja osalla swingistä saadusta pääomasta Kamuxia taas pieni kasa salkkuun.

Nyt alkaa salkku olla ekaa kertaa pitkään aikaan sellaisessa kunnossa että sitä ei tarvitse säätää ja voisi jopa ehkä harkita sen avaamista vaikka siellä suhteellisen isolla prosentilla onkin foorumin suosikkeja. :thinking:

5 tykkäystä

Dovre lisäyksiä ensi viikkoa ajatellen

9 tykkäystä

Myyty:

Smart Eye AB @200 SEK

oma energia ei lopulta riittänyt tämän firman arviointiin ja seuraamiseen sekä en ole kyllä riittävällä perehtymisellä tähän aikaani käyttänytkään. Joten paperikäsi tärisi siihen malliin tänään, että möin nousuun koko omistukseni n. 5%:n tappiolla. Positio oli pienehkö, joten suurempaa vahinkoa tämän kanssa ei tapahtunut.

3 tykkäystä

Ostin pienen siivun Valnevaa á 19 € (näemmä kurssi on taas nousussa, ei olisi pitänyt myydä muutamia päiviä sitten)

Myin pienen erän EVOa á 1520 SEK

Ostin kokeeksi ketjun viestien innoittamana Mercell Holdingia á 6,20 NOK

Revenio-swingi saatettu suunnitellusti maaliin 5% voitolla ja yhden päivän pidolla 55,84 → 58,20. OST:lle jää vielä toinen satsi odottelemaan, joskin mikäli päivän kurssinousu vielä eskaloituu, niin saatan siitäkin luopua.

2 tykkäystä

Myyty Nokian renkulat 355kpl parin pinnan tuotolla ( inflaation tuloksen nakertaminen huimaa ) ja Samoin Terveystalo 600kpl ulos +5% tuotolla.

Rahat jää tilille ja odotellaan järkevää ostettavaa vaikka osaridipeistä.

Spinnova FOMO Swing irti ja Kamuxia tilalle @13,75 . Opetus: älä osta fomo -tunnetila päällä. Osta yrityksiä, joita haluat ja tykkäät omistaa. Silti tälläinen pieni swingtreidi oli mukava piristys.

Älkää pelätkö, verkkis ja tecnotree ei ole koskaan swingtreidin kohde.

5 tykkäystä

Ostin lisää Hyzonia @5.5$. Keskihinta on nyt 7,95$

19 tykkäystä

Teladocit (TDOC) ulos, Hyzonia (HYZN) sisään.

Vaihto heti pre-marketissa, eli olkaa vaan hyvät tuosta 6 % pudotuksesta :pray:

14 tykkäystä

Taas lisätty :sweden: ALM Equity Pref @ 117,8 kr kun sopuhintaan oli taas tyrkyllä :slight_smile: osto-ohjelma jatkuu vielä kohti tavoitepositiota, jolla tähän hintaan 7,13 % osinkohajautusta :sunglasses:

1 tykkäys

Lisäys Facebookia eli putoavaa puukkoa taas :grinning: Snapin luvut painaa kurssia alas mutta otetaan sellaista näkemystä että FB itse asiassa onkin selvinnyt paremmin. Ja joka tapauksessa pitkään pitoon, Markin matkassa kohti metaversea mennään.

16 tykkäystä

Lisätty Hyzon 5,45$. Rahoitettu Harvian myynnillä. Nyt tää on täynnä

17 tykkäystä

4-kertaistin eilen SSAB:n painon salkussa maanantain osaria varten. Luottoa riittää hyvään tulokseen ja tavoitehinnoista ollaan nytkin kaukana.

Ostin Roviota viime viikolla. Siinä on kohtuullisen pitkä matka tavoitehintoihin. Pinnan alla kytee hyviä meininkejä.

Tänään ostin taas Efecten salkkuun. En uskaltanut odottaa osariin tuon kanssa, koska hyvää “pöhinää” tuntuu nyt riittävän.

Myyntinapin alle päätyi Apple, Alphabet ja Nordea.

Tarkoitus olisi hankkia ainakin Caverionia ja Kamuxia ennen osareita kunhan keventelen SSAB:n ylipainoa.

3 tykkäystä