Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Mekkoa ostettu tänään vähän lisää @12,18. Katsellaan josko saisi myöhemmin vielä vähän lisäiltyä. Juna näyttää puksuttavan vahvasti eteenpäin.

2 tykkäystä

Vähä unohtunut päivittää eli Hyzon meni ennen kvartaalin droppia lihoiksi hintaan 3.8USD ja tilalle tuli lisää Hexagon purus @28,50NOK ja Zaptec @37,5USD.
Katotaan miten jatkossa menee. Nyt omistukset aikalailla kaikkia saman verran 33% Zaptec/Nel/Hexagon purus

Ostetaan hyzonni joskus takasii.

4 tykkäystä

Tilipäivän kunniaksi täydennyksiä punaiseen salkkuun:
Lisäys iShares Global Clean Energy ETF IQQH 50 —> 100 kpl @ 9,385€ (Hajautusta vihreään siirtymään)
Lisäys Zaptec 700 —> 800 kpl @ 36.75 NOK (kohdennettua latausinfraa, firma toimittaa kaiken mitä saa valmistettua ja kesän aikana otetaan komponenttitilaus backlogia kiinni. Kertoimet sulaa vauhdilla)
Lisäys Remedy 125 —> 150 kpl @ 29.15€ (Vaikka @Pohjolan_Eka vertaakin jo OL3:een, on tämä Helsingin pörssin yksi parhaiten lupauksensa pitäneistä yhtiöistä todella paljon omaan makuuni. Tekee kaiken minkä on sanonut IPO:sta lähtien ja rakentaa tarinaa pala palalta. On ollut ilo olla mukana nämä vuodet, vaikka nyt onkin kurssi tullut alas)
Lisäys Kamux 400 —> 450 kpl @ 8.9€ (Autoja myydään ja Kamux niitä osaa myydä. Yhä enemmän myös ulkomailla mistä tässä vaiheessa ei paljoa joudu maksamaan)

7 tykkäystä

Siivu Porch Group myyntiin. Iso vielä tappiolla oleva positio edelleen jemmassa. Nyt ei tällä touhusalkun siivulla voinut vastustaa 21% päivänousun realisointia. Myynnistä tuloutetuilla pääomilla lisää salkun ainoaa punaista tänään eli Mindia.

4 tykkäystä

Lisätty jälleen kuuttia salkkuun.

4 tykkäystä

Taboola katsottu nyt liian pitkään, myynti pahasti tappiolla, koko positio laitaan.

Aiemmin näytti vielä kasvu vahvalta ja kannattavuuden kannalta hyvään suuntaan etenevältä. Nyt kuitenkin ennusteita laskettu, mikä tähän markkinaan ei kelpaa. Siitä huolimatta, että kasvu jatkuu.

Jätetään seurantaan, mahdollisesti myöhemmin takaisin, jos vahva kasvu ja kannattavuus palaa raiteille.

2 tykkäystä

Evolutionia tuli ostettua @ 875 SEK. Pohjoismaiden TOP 3 bisnes kelpasi viime vuonna, kelpaa nyt ja kelpaa luultavasti jatkossakin P/E 20-25 haarukassa. Toivottavasti yhtiö jatkaa buybackeja näillä valuaatioilla.

Pohjoismaiden kärjestä puheen ollen, hyvin pieni avaus Konetta tarttui taannoin salkkuun @ 45,1 €. FCF yieldiksi tuli tuolla hinnalla noin 6,5 %, mikä voisi toki olla korkeampikin, mutta oli kuitenkin pääkilpailijoitaan korkeampi. Suunnitelmana on ostella tätä positiota pikkuhiljaa isommaksi, ja tähdätä jatkossa hieman korkeampaan yieldiin.

7 tykkäystä

Myyty SoFit @ 6,75 ja loputkin Hyzonit @ 3,68 ja 20000 lappua Voxturia @ 1,03. Salkku tänään +5,4% ja mukava kassa odottamassa seuraavaa isompaa droppia. Ja Suomikin johtaa Norjaa 3-0 :slight_smile: Voxturin myynnistä päivän pidolla noin +10%, Hyzonit ja SoFit myyty isohkolla tappiolla.

8 tykkäystä

Ivanhoe minesiä ostettu, koska firmalla hauskahko nimi.

12 tykkäystä

Loputkin ennen osaria ostetut Paysafen swingit ulos @2.40. Nämä menivät pienellä tappiolla ulos, mutta nyt on sellainen nousu jenkki-indekseissä ja varsinkin Payshitissä, jossa noustaan ihan normaalilla päivävaihdolla, että voisin melkein vannoa isojen poikien valmistautuvan vetämään maton maanantaina alta samaan tyyliin, kun viime viikon rallin jälkeen tehtiin :slight_smile:

10 tykkäystä

Hyzonia kevennetty pikku tappiolla, hurjia on liikkeet kun 6% liikkuu salkku päivässä ja jo nyt harmittaa että en ostanut pari päivää sitten rohkeammin kun käteistä on edelleen 35%. No jospa tässä vielä uusia pohjia lähdettäisiin ensiviikolla kokeilemaan.

4 tykkäystä

Harvia pois nollilla ja Hyzonin kevyellä turskalla. Lisää käteistä salkkuun ja se on tarkoitus sijoittaa sellaisiin yhtiöihin joiden toiminta/kurssi nousee viimeistään joskus, jos ei huomenna tai tänä vuotena. Pörssissä alkaa olla mukavasti osakkeita joissa on 5%/v osinko-odotus ja 30% kasvu-odotus samassa. Ne eivät mielestäni ole huonoja valintoja yöunien kannalta.

14 tykkäystä

Ostoja 9.5 ja 10.5 inmode vähän, eilen aquity ads ja perion network, uwm holdings,

11.5 playboy ministi.

Pikku eriä…

2 tykkäystä

Uusi yhtiö salkkuun: Apple.

Vahva kuluttajatuoteyhtiö täydentämään salkun kuluttajapuolta.

20 tykkäystä

Täysin samat liikkeet (eilen), sama käteisosuus, sama salkun kehitys (+5%) eilen ja ytd:kin 30% pakkasella. Meillä taitaa olla aika identtiset salkut :thinking: :sweat_smile:

Eli uutena ilmoituksena omat Hyzon-myynnit 2 x 500kpl @ 3,7$. Kaikkiaan nyt lähti n. 20% omista, ja 50% puolison hyzoneista. Ensimmäinen oli swing-treidi n. 20%:n tappiolla, ja jälkimmäinen lähti nollatuotolla. Käsi ylös virheen merkiksi, mutta onneksi Evo-swingit enemmän kuin paikkaavat tämän :raised_hand_with_fingers_splayed::blush:

Seuraavat Hyzon-myynnit sitten loppukesästä, jos ei liikevaihto ja toimitukset vaikuta lähtevän kunnolla käyntiin.

11 tykkäystä

Lasten salkkuihin avauspositio Konetta @43,72€, salkusta 11,6 %, mikä riittää. Eiköhän tämä ollut pitkässä juoksussa ihan hyvä ostos.

10 tykkäystä

Lisätty: Tecnotreetä 0,805 kurssiin. Jos tämä on kelvannut hintaan 1,18 niin kelpaa nytkin.

Ostot:
Handelsbanken USA indeksi
DNB Fund Renewable Energy retail A
Nordnet indeksfond Norge
Nordnet Indeksi Eurooppa ESG
Nordnet Indeksirahasto Suomi

14 tykkäystä

Heti aamusta pieni erä Marimekkoa seurantaan @12,40.

5 tykkäystä

Perjantaina möin konecranesit x 300 kpl noin 2% voitolla ja ostin tilalle Marimekkoa x 600 kpl @ 12,17

1 tykkäys

Tänään tuli ostettua pieni aloituspositio (100kpl) Titaniumia hintaan 12,5. Suurimpana syynä suht matala arvostustaso, korkea osinkotuotto ja kasvupotentiaali + riskitason mahdollinen aleneminen Baltia-rahaston menestyksen myötä. Baltia rahasto lähtenyt hyvälle kasvu-uralle ja alkuvuoden tuottotaso ollut hyvä. Mikäli sama meno jatkuu niin osakkeen tuotto saattaa lähivuosina olla varsin hyvä. Ostellaan lisää jos myönteinen kehitys jatkuu!

13 tykkäystä