Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Rovio lisäys 6,19 e. Pilkki myös alempana odottelemassa, jos jatkaa luisua.

9 tykkäystä

Kolmisen tuhatta lappua Roviota tankattu täsä aamupäivän aikana. Halvalla kun saa hyvää, niin kauhotaan sit kaksin käsin! :parrot: :bird:

10 tykkäystä

Vielä lisää Roviota kun halvalla saa, @6.20

OP:kin asetti juuri tavoitteeksi 8.50 ja osta, joten maistuu maistuu :sweat_smile:

11 tykkäystä

Rovio swingiä taas sisään @6.19€. Eilen koitin samaa mut tappiolla pamahtivat stop lossiin

8 tykkäystä

Harviaa taas pieni satsi kasan päälle @19,00, seuraava pilkki jo asetettu @18,00

13 tykkäystä

Luotto meni. Kamuxit ja Harviat yhteensä 1000 €:n turskalla mäkeen. Minä idiootti en myynyt eilen aamusta Harvioita, kun kävi lähellä 21 €:a. Kattelin vaan, että hyvinhän tämä lähti kuitenkin kehittymään, löin läppärin kiinni ja läksin asioille. No, takaisin tullessa oltiinkin jo menossa reippaasti alle 20 €:n, katsoin että ohohh!. Mutta eihän sitä voinut olettaa että lähtee ottamaan vauhtia vielä alempaa :thinking: Tänään sitten totesin, että löytynee tuottavampiakin kohteita kuin Harvia, joka saattaa hyvinkin hakea vielä paljon alempaa pohjia, nielin tuskan, myin ja otin opikseni (toivottavasti) :face_with_spiral_eyes:

No, tämä Kamux-juttu meni prosentuaalisesti enemmänkin mettään, mutta onneksi summakin oli puolta pienempi ja myynnissä sain kerättyä siitäkin samat euroturskat kuin Harviasta.

Käsitykseni tällä hetkellä on, että nämä kumpikin enintään möyrii näillä tasoilla kuukausikaupalla, pitäen sisällään myös ison lisädippiriskin; joten ei riittänyt kiinnostus alkaa istumaan niitten päälllä pitempään.

On tässä nyt kuitenkin se hyvä puoli, että nyt kun sain omat laitettua laitaan, teillä jotka jäättee istumaan näiden päälle on nyt parempi mahdollisuus kurssikorjaukseen. Eli, omalla tuurillani, eiköhän nämä laput nyt lähde laukalle, kun sain omat heitettyä pois :kissing:

Koko lyhytaikainen salkkuni kuitenkin edelleen niukasti plussalla, joten siinä mielessä kuitenkin ok tilanne…

5 tykkäystä

Tämä räpellys antoi 3,14% bruttotuoton. Eli verojen ja kulujen jälkeen käteen jäi varmaan muumitikkari.

Tulipahan kokeiltua, momentum oli eilen avauksessa hyvä ja 20,88 asti käytiin. Sitten alkoi sulamaan käsiin ja myin äkkiä pois. Tulipa koettua Harvia omistajana ylä ja alamäkiä.

13 tykkäystä

Niin tuli mullakin kokeiltua, vaan jähmetyin toimintakyvyttömäksi liian pitkäksi aikaa, niin plussa kääntyi 500 euron turskaksi :triumph:

2 tykkäystä

Witted-positio tuplattu

Lisätty Remedyä ja Spinnovaa

:money_with_wings: :money_with_wings: :money_with_wings:

8 tykkäystä

Lisäys: Rovio 500kpl @6.18€

Ei malttanut odottaa 6 tasarahaa.

12 tykkäystä

Fortumia lisää nousevaan kurssiin…

5 tykkäystä

Viesti yhdistettiin ketjuun: Finanssisektori -ketju

Harviat on jo -38,23% ja -3592€ miinuksella jos möisin. No en myy!

Ostin parilla tonnilla roviota äsken @6.18

17 tykkäystä

Ensimmäinen tapahtuma kuukausiin tehty ja tapahtuma on Kamux-osto 6.50€ osakekurssiin. Kamux hinnoitellaan nyt sellaiselle tasolle (alle 7€), jolla olin sitä luvannut ostaa viestissä jonka kirjoitin kurssin ollessa 14-16€? välillä muistaakseni. Kamuxin 22e P/E on luokkaa 10 ja firma kykenee hyvin tuottamaan omalle sekä sijoitetulle pääomalleen >20% tuottoa, joka takaisin liiketoimintaan samalla pääoman tuotolla investoituna tekee pidemmällä aikavälillä aivan uskomattomia asioita. Kamuxin track record kannattavasta kasvusta on aivan ilmiömäinen, vaikka nyt onkin reilusti vastatuulta ja kannattavuuskin paineessa. Omassa sijoitusstrategiassani yritän keskittyä pitkään peliin ja ostamaan ainoastaan korkeaa pääoman tuottoa tekeviä yhtiöitä, joilla on mahdollisuus “compoundata” ja sitä kautta kasvattaa osakekohtaista osinkoaan pitkällä aikavälillä.

28 tykkäystä

Komppaan edellistä ja ostohaalareiden ulkoilutusta täälläkin.

Kamux 6,525 ja mukava keskihinnan tiputus.

Parikymppiselle sijoittajalle klassinen pitkän pelin lisäys. Kovin pieleen ei voi pitkässä juoksussa mennä…

15 tykkäystä

Sama täällä, Harviaa 50kpl @ 18,99e.

17 tykkäystä

OST:n keskikokoisesta kurssilaskun myötä pienehköksi kutistunut Innofactor-siivu kokonaan pois 0,96 euroa kappale, tästä joku 40% turskaa. Alkoi pienen osarinousun jälkeen tavoitehintakin olla kasassa, ja pörssissä alkaa olla sen verran houkuttelevampiakin kohteita, että en oikein osannut perustella miksi tämän siivun päällä istuisin enää pidempään.

2/3 Innofactorista vapautuneesta summasta sijoitettu Rovioon 6,15€/kappale aiemman 6,4 euron satsin ohella. Jotenkin mulla on Roviosta ihan hyvä fiilis tässä markkinassa, ja osari ei ollut edes huono ottaen huomioon miten markkinalla menee noin muuten. Arvostus on verrokkeja alhaisempi ja TJ:llä tuntuu olevan hyvä pöhinä päällä. Lisäystenkin jälkeen Rovio-siivu on edelleen kohtuullisen pieni (alle 5% salkusta) ja jätetään varaa ottaa alempaa kiinni, seuravan pienen erän voisi ottaa vaikka 5,75:n gapista jos sinne mennään.

2 tykkäystä

Kamuxsia kyytiin ja keskihintaa alas, ainakin analyytikot uskovat tähän tällä hetkellä vahvasti.

9 tykkäystä

Heräteostoksena avattu Kamuxia pikkuerät 6.46e ja 6.40e.

8 tykkäystä

En tiedä oliko joku aivopieru vai mikä, mutta tuli näköjään lisättyä Kamuxia vajaalla tonnilla (6.5€/kpl) :no_mouth:
Näitä nyt yht 350kpl, eli perus kotteron arvon verran. :kamuxkajaani:

13 tykkäystä