Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Global X blockchain ETF osto. Tuskin hyvä idea.

1 tykkäys

Valnevaa lisää @7.818. Borrelioosirokotetta odotellessa… :microbe::spider:

3 tykkäystä

Lisäsin taas Optomed 3.21e.

6 tykkäystä

Sieviä paluumuuttajana salkkuun @1,088 odottelemaan strategiapäivitystä.

9 tykkäystä

Pieni avaus Harviaa. Jengi tuntuu kattovan tätä nyt lukulaseilla ja kiikarit jätetty narikkaan.

37 tykkäystä

Osto: Smart Wires 5000kpl @5.44sek

Muistaako kukaan tätä enää? Tilasin seurantaposition. Jos tämä olisi yksi näistä tulevaisuuden voittajista :man_shrugging:t2:

9 tykkäystä

Tuulipuku kahisten Fortum ostoksilla hintaan @9.20€

12 tykkäystä

Ja näköjään minusta tuli myös Harvian omistaja hintaan 14.98€ vaatimattomalla 100kpl omistuksella. Tähän laskettu 2 ostoerää lisää, tuonne 10e asti.

31 tykkäystä

Ostettu SMMT 1000.1.04$ AVCT 1000.0.23$

1 tykkäys

Fortum lisäys @ 9,25e.

11 tykkäystä

Lisätty tänään Pihlajalinnaa, Stokkaa ja Starbreezeä. Muut ostotoimarit ei mennyt läpi, mutta ei hätää, olen melko varma, että kesän pohjia koetellaan vielä ja ostopaikkoja tulee lisää.

5 tykkäystä

Lisää Harviaa hintaan 15,00. Joko pikkuhiljaa alkaisi lasku loppumaan…

18 tykkäystä

Stockkan myyntitoimari mennyt läpi kevensin 20% @2.20 Kh oli kivunnut 2,40 eli :fish: tuli. Päädyin viikonlopun aikana spekuloimaan katseltuani alokkaan meemejä ja tulevan viikon tapahtumia. Kuitenkin meidät taas torstaina yllätetään housut kintuissa koronnostoilla mitä ei oltu vielä hinnoiteltu. Tarkoitus siis saada samat laput takaisin halvemmalla. Saa taas jotain jännitettävää :slight_smile: Juuri kun alkaa selvitä Q2 masennuksesta ennen Q3 masennuksia voi toteuttaa taktiikkaa Myy pohjalta, osta huipulta! :partying_face:

7 tykkäystä

Myyty koko Kone-omistus @39,09€. Tappiota 11,3 %. Oli 3,7 % salkusta. Myynnin syynä Kiinan epävakaa tilanne.

26 ostokerran jälkeen myyty 40 % Harviasta @15,11€. Tappiota 25,6 %. Myynnin osuus salkusta 11,2 %. Tämänkin jälkeen salkun suurin 20,3 % osuudella. Ja se jäänyt osuus on huikeat 63,9 % tappiolla.

En usko Harvian enää kovin paljon laskevan, mutta tasapainotan nyt omistuksiani ja myös kierrätän loppuvuoden aikana tappioita ulos salkusta, sillä juuri varmistui suurehkon metsähakkuun alkaminen lähiaikoina. Eipä jää niistä puun myyntituoista valtiolle paljon verotettavaa, siitä pitää YTD -46,6 % huolen.

Ehkä joskus käyn Harvia + terveysalan kasvuyhtiöt caseani toisessa ketjussa läpi. Oppia on tullut reilusti, mutta kaikesta huolimatta sijoitusten tilanne on toistaiseksi hallinnassa. Jotain hyvääkin on tullut tehtyä, kun odotut reilut mätkytkin tipahtivat hiljattain postiluukusta… :joy:

On tuo Harvia veikeä osake. Sitä kun ostaa ylipainoon, niin korjaa itse itsensä salkussa kohtuullisemmalle tasolle.

60 tykkäystä

Lisätty Marimekkoa kun alle kympillä vielä sai. Syyn löytää Yhtiöketjusta ja osakkeen tunnusluvuista. Vaikka toki kohta valutaan taas edellisten pohjien alle kun treidaajat käärineet kahvirahansa :slightly_smiling_face:

20 tykkäystä

Lisätty hieman capmania kun RSI on alimmillaan tänä vuonna ja osinkojakin kohta tulossa.

7 tykkäystä

Huussiqvarnaa lisää salkkuun :slight_smile:

2 tykkäystä

Siivu lisää Tecnopuuta @ 0,578. K2:n lisäykset vakuuttaneet, että tämä lappu voipi olla tulevaisuudessa ihan eri hinnoissa.

11 tykkäystä

Harviat tuplattu 15kpl->30kpl hintaan 14,9e. Pilkki napsahti. Ajattelin jo että se karkasi kun oli plussalla. Näköjään pohjalta haettiin, mutta voi olla että uusi pohja vielä tulee. Toivottavasti tästä on vaan suunta kohti tähtiin ja kaikki uusii kiukaan joka vuosi kotiin ja kesämökille.

17 tykkäystä

Sehän on taas aika ostella kun päivä on vihreä, buy high, sell low vai miten se meni…

Noin 4% lisää käteistä osakkeisiin. Nyt osakkeet 45% ja käteinen 55%.
Vanha rivi uudestaan Capman osinkoja keräilemään. Edelliset myin muistaakseni 2,80€ kohdalla. Jos nyt osaisi vaan holdata näitä osinkolapuiksi ostettuja.

Lisäykset:

  • Marimekko

  • Duell

  • NoHo

  • Sievi

  • TecnoTree

12 tykkäystä