Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Ihan sattumoisin päädyin ostamaan Duellia uutena salkkuun minäkin.

20 tykkäystä

Viimepäivinä tullut vähän siivoiltua salkkua ja myytyä osakkeita, jotka eivät tue sijoitustrategiaa. Ensimmäisenä tuli myytyä Withsecuret ~@1,60€. Oon sijottanut F-secureen jo 3:n vuoden ajan ja nyt jakatumisen myötä nämä withsecuret tulivat vähän kuin ylimääräisenä, enkä enään ole F-securessa muutakuin vakaan kassavirran ja osinkotuoton perässä.
Seuraavaksi vähentelin itselle ylisuurta MetsoOutotec possaa ja nyt alettiin olemaan minusta hinnoissa, jossa oli perusteltua kotiuttaa voittoja. Eli 20% MO:n kevennystä @9,05€.
Kaipasin kuitenkin teknologia painotteiseen salkkuun hajautusta ja jotain kasvavaa yhtiötä, joten eiköhän Duell:ia tullut riipastua alotuspossa Mallisalkun peesissä @2,03€. Näen yhtiössä houkuttelevan mahdollisuuden n 3-vuoden aikajänteellä, mutten ajatellut omistaa sen pidempään välttämättä.

9 tykkäystä

Savosolar osto @0,0889.

5 tykkäystä

TECO 2030 Myyty :slightly_smiling_face:
HydrogenPro lisäyksiä.
OX2 lisäyksiä.

10 tykkäystä

SFC Energy Myyty hyvät kyydit tuostakin :slightly_smiling_face:

8 tykkäystä

Reka Industrial lisäys 5,60€

Fundamentti ei ole muuttunut mihinkään reilun viikon sisään. Yrityskaupan jälkeen merkittävä aliarvostus nähtävissä.

Hallituksen jäsen ostanut isosti lisää ja mm. Sinkko pysymässä mukana myös kaupan jälkeen (KL maksumuuri).

12 tykkäystä

”Pelinappulaksi” Duell @2,070€ Salkusta jokin 2,5% ja en tiedä lisäänkö ilman isompaa tiputusta. Eli paino tulee varmaan tässä muita lappuja ostellessa tippumaan huomattavasti pienemmäksi.

Voin pidellä kyllä useammankin vuoden, mutta ei tästä ehkä mitään 20v salkun pilaria tule. Tai no kuka tietää jos tuotteet maistuu. Mallisalkku kyllä hieman laittoi kiinnostusta (:shushing_face:), vaikka olen sen jälkeen tutustunut. Lainojen kanssa vähän mielenkiintoista juttua ja riskiä löytyy, mutta ihan kivasti potenttiaaliakin.

Hyvä että brändejä on otettu laajasti Duelille ja näyttää olevan ihan alan luotettavasta päästä. Tykkään varsinkin Pohjoismaiden/yleisesti Euroopan moottorivehkeiden kulttuurista, koska se on vahvaa ja ”ainutlaatuista”. Pyöriä on ollut ajossa ja tiedän kuinka tuota rompetta tulee niihin kyllä mentyä. Varusteet on jo tietenkin turvallisuusnäkökulmasta isossa osassa, mutta myös tyylillä/mukavuudella on väliä. Osalla ihmisistä on sade, helle, pakkas ja metsäajoon eri kamppeet. Pyöriä tuunataan ja huolto-osia menee varsinkin jossain kisajutuissa vähän väliä.

Talvi on ehkä vähän sellainen mistä en tykkää tämmöisen alan bisneksessä, mutta on siinnäkin myyntiä talviajoon, kun on eri kisoja ja harrastelua esim. jääradoilla, kelkoilla jne. Porukan olisi nyt kanssa parempi polkea niitä fillareita…

16 tykkäystä

Ostettu lisää nokian renkaita

8 tykkäystä

Savosolar position myynti kahden tunnin pidolla 4,5% tuotolla. Edit. @0,0929€.

9 tykkäystä

Ostettu tänään Duellia @ 2,05€.
Olin jo aikaisemmin tässä mukana, mutta silloin erehdyin maksamaan aivan liikaa. Menin vapaa pudotuksessa mukana ja möin lopulta hintaa 2,80€.
Miksi nyt palasin omistajaksi?
Mielestäni Duellilla oli jo listatessa mielenkiintoisia etuja (en tiedä voiko sanoa ihan kilpailuetu), jotka tekevät siitä jännän sijoituskohteen. Yhtiöllä on esim. vahva brändiportfolio ja on alan suurimpia toimijoita, mikä laittaa yhtiön hyvään asemaan. Odotukset oli listautuessa liian optimistiset, nyt tässä markkinatilanteessa hinta on painettu omien laskelmieni mukaan todella matalaksi ja kyllähän tässä haisee joko mahdollinen arvo sijoitus tai sitten ikävä arvoansa :sweat_smile:. Katson tämän kortin.

15 tykkäystä

Myyty eilen Heerokset pois 4,50 kipale. Odottamalla olisi voinut näköjään saada 5 euroa (prkl), mutta aina ei mene ponnistus nappiin. Viime viikkojen nousu ei tunnu kestävältä ilman ostotarjousta tms. merkittävää eventtiä.

2 tykkäystä

Tänään tankattu valmettia lisää @ 25,5 hintaan. Sekä hypätty duellin kyytiin 1000kpl @2,08 hinnalla :grin:

21 tykkäystä

Ostettu Roviota. Täytyi joku pelikehittäjä saada poimittua ja Rovio valikoitui. Itse en juurikaan pelaa mutta jälkikasvu tykkää Rovion peleistä. Arvostus maltillinen. Myös Inderesin analyysit ja suositus vaikutti paljon.

9 tykkäystä

Itselle tehty lupaus siitä, että tankkilaivoja en enää lisää hanki petetty heti aamutuimaan. Hafnia Ltd purjehti salkkuun hintaan 53,20 NOK.

6 tykkäystä

Intrumia vähän lisäilty dipistä.

4 tykkäystä

Lisätty long öljy sertifikaatti eilen illalla, nyt osuus salkussa 6,4%.

2 tykkäystä

Nämä myyty @45.745sek.

14 tykkäystä

Revenio-veivit myyntiin: 110 kpl @ 41,90 €.

Olivat tälläkertaa vain käymässä :). ~1 kk +13%. Holdipossa sen sijaan on ja pysyy.

3 tykkäystä

Finanssifirmojen päittäin vaihto:

  • Myyty Sammot @48,21€ Minimaalisella vaivalla +9,2% parin kk:n sisään.

  • Kyseisellä pääomalla ostettu Capmania @2,58€ Firma tuntuu tekevän hyvää tulosta, mutta lappu ei seuraa perässä. Ilo ostaa!

9 tykkäystä

Kevennetty 20% Sammoista @48,26. Vuonna 2018 hankittu salkkuun nämä ja matkan varrella osteltu aina lisää sopivaan hintaan. Nyt oli ensimmäinen myynti.

7 tykkäystä