Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Onhan tämä aikamoista touhua, kun tällä viikolla Intrum @69 SEK lisäys osuu täydellisesti viikon pohjiin, jopa niin pohjiin ettei edes Nordnetti näytä tuon olevan viikon pohja.

Sama stoori toisaalla mainitsemaani Nokian 3,67€ (johon en tosin lisäystä tehnyt).

Vaimo on jo tovin toistellut, että vaikuttaa siltä että mun olisi paras luottaa vaan noihin omiin arvolaskelmiin. Siltä se tosiaan vaikuttaa.
Nöyränä tietenkin, että mitä vaan voi tietty käydä Intrum / Nokia vielä. Intrumi voi hyvinkin olla vaan pomppu noin teknisen analyysinkin kannalta tarkasteltuna, mutta ollaan nyt hetki ihan iloisia kuitenkin :100:

7 tykkäystä

Ostin juuri vielä lisää 10.000 kpl
Nokian Warranttia

kuva

[nyt potti 70.000 kpl]

14 tykkäystä

Aktiaa lisätty @9,69€, koska: Aktia -konserni - #567 käyttäjältä Osinkoseilaaja. :money_with_wings:

9 tykkäystä

Viime päivien aikana nordeaa pari annosta sisään ost:lle. Keskihintaa alemmaksi ja osinkoja tulevaisuudessakin keräämässä

10 tykkäystä

Julkaise ihmeessä laskentakaavasi, niin voidaan verrata arvonmäärityksen painotuksia. Kiitos.

Ai niin, tuli lisättyä Ålandsbankenin A:ta @33,00€ alta viikko sitten. Sori @Pyoratar (?), taisi Juurikki vahingossa ostaa sinun osakkeet pilkkahintaan.

5 tykkäystä

YIT:t pois salkusta. Eihän tämä hyvin mennyt. Käsi ylös virheen merkiksi. Katsellaan menoa sivusta. Espoon sillan romahtaminen oli impulssi kun olin jo muutenkin siinä ajatuksissa josko möisi tämän pois. En tiedä kuka on vastuussa tuosta tilapäisestä kyhäilmästä, mutta kuvissa näkyi YIT:n merkki niin en jää katsomaan mitä tästä seuraa YIT:lle vai seuraako mitään.
Edit: Tai jään seurailemaan, mutta en omistajana. Alempaa salkkuun myöhemmin? Maybe…

Edit: Silta on Renta Oy:n vastuualuetta uutisen mukaan.

7 tykkäystä

Marimekot pois ja tilalle Nordeaa. Jotenkin tuntuisi vakaammalta näin.

14 tykkäystä

Gofore-avaus tarkkailun jälkeen.

14 tykkäystä

Duell lisäys 1100 kpl

6 tykkäystä

Palasin Tecnotreen matkaan mukaan koska mielestäni osakkeen hinnassa alkaa olemaan jo tarpeeksi hinnoiteltuna riskiä. Ostin 30 000 kpl 0.435€/kpl hinnalla. Aion myös lisätä omistustani jos kurssi vielä jatkaa laskuaan/jotain uutta tietoa tulee yhtiön tilanteesta.

20 tykkäystä

Konecranesit myyty 39 hintaan, kun suunniteltu tavoitehinta tuli vastaan. Keskihinta oli karvan päälle 20,xx joten ihan mukava tuotto ja parin vuoden osingot. Hyvä firma ja otan takaisin joskus, nähtäväksi jää onko ylempää vai alempaa.

14 tykkäystä

Embracerit myyty noin 10 % tuotolla @ 55 SEK. Näiden piti olla vain nopea swingi pikavoiton toivossa, mutta melkein puoli vuotta tuli roikoteltua näitä. Ensi viikolla näistä saa sitten pulittaa yli 60 kruunua.

9 tykkäystä

Goforea hieman ostin.

14 tykkäystä

Fortum lisäys 13,5, ei se osari nyt näin huono ollut.

16 tykkäystä

Ei pitänyt mutta lisäsin kumminkin kun putosi sopivasti, nestettä 39,52 ja fortumia 13,495.

14 tykkäystä

Oon jo jonkin aikaa miettinyt Fortum -position ostamista. Teknisestä näkökulmasta olen pitänyt kuitenkin mahdollisena että testataan vielä jopa 10,50-11,0 €:n taso. :face_with_hand_over_mouth: Ja edelleen pidän sitä mahdollisena.

Kuitenkin intouduin @Pappa_Tunturi innoittamana - ja tiedän että täysin omalla vastuullani - ostamaan position huomista ajatellen. So far so good! :raised_hands: Jonkin verran olen päivän mittaan analyytikoita kuunnellut, ja ne kyllä tukevat tätä ostoteesiä.

Mutta avauspositio siis ostettu @ 13,53 €, ja lisäilen portaittain mikäli laskua tulee vielä lisää. Toivon että alta 13 €:n pääsisin päivän päätteeksi sipaisemaan yhden ison erän. :crazy_face: Voi olla ettei positioni ole kovin pitkäikäinen.

22 tykkäystä

Gofore avaus 24,90 eurolla.

10 tykkäystä

Myin Tokmannit ja ostin niillä rahoilla tilalle Puuiloa. Olen alkanut sieltä ostamaan koiralle luita ja herkkuja niin huomannut miten paljon toimivampi ja miellyttävämpi asiointikokemus on verrattuna Tokmanniin. Ihan tämä asiointikokemuksien ero sai itseni vaihtamaan hevosta.

Lisätty myös minierä lisää Goforea🤙

Ps. Nimesin meidän 3kk vanhan pennun myös Arvoksi, kuten jokainen sijoittamiseen hurattunut nuori tekisi😂

37 tykkäystä

APP @ 21.73, 5000kpl. Perustelut hehkutteluketjussa.

E: 22.20 stoppasi. Prkl liian tiukka stoppi, nyt olis 22.90…

Ensi kerralla en muuta parametrejani.

3 tykkäystä

Nyt kun Fortum on selkeästi siirtynyt uuteen aikaan kun Saksan ja Venäjän reissut ovat taustapeilissä, niin uskaltauduin ostamaan yhtiötä. Jos jotain voi toivoa, niin toivoisin että Fortum on tulevaisuudessa tylsä, mutta toimiva firma, joka tekee hyvää kassavirtaa välttämättömyyshyödykkeen myynnillä, jonka kysyntä vain kasvaa.

Pieni avauspositio, katsotaan nyt ainakin hetki miten homma lähtee kulkemaan ja sitten lisätään jos vielä hyvältä tuntuu.

11 tykkäystä