Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

image

30 tykkäystä

Okeanis (OET) takas salkkuun eilen 300 NOK pintaan

5 tykkäystä

Iposta hankitut Modulightit tajusin viimein heittää pois salkusta. Täysin hupitouhua. Summa oli niin pieni ettei mitään kannata hankkia tilalle, mutta kismitti jo niin rajusti nähdä rivi aina kun salkkuun katsoi. Muutaman satasen maksoi tämä oppikurssi.

20 tykkäystä

Eipä sitä nyt sentään valehteluksi voi tulkita. Itse oletan, että saivat lisätietoa luottoluokittajan näkemyksestä Kista-ostoon ja toimivat tilanteen mukaisesti.

Ja kyllä: Cityconia ostettu perjantaina.

4 tykkäystä

Silloin kun veri virtaa kadulla ostettu hajautetusti cityconia itselle 4,06 vaimolle 4,05 ja lapselle 4,03 hintaan yhteensä 1750 kpl
Sekä lisätty fortumia 400 kpl ja teliaa 1000 kpl ihan vaan osinkojen takia.

19 tykkäystä

Viikko alkaa vähän normaalia isommalla transaktiolla, tällä kertaa kyseessä henkilökohtasen puolen transaktio. Ostin siskolta 2 kappaletta Medifilmin osakkeita kokonaishintaan 15 900 €. Tämän johdosta omistamieni osakkeiden määrä kasvoi 19:sta 21:een, joten koska osakkeita on ulkona 34 kokonaisuudessaan, niin omistusosuuteni muutos on siis 55,88 % → 61,76 % :blush:

71 tykkäystä

Kaneja sataa taivaalta edelleen.

Osto Citycon 2000kpl @ 4,03.

Koko läjä nyt 20000kpl, kh. 4,8.

15 tykkäystä

Lokakuussa ostetut kh17, 80€ Reveniot kipattu laitaan.

Harviaa höylätty 25% positiosta.

Nyt olisi taas ihan reilusti pelimerkkejä. Jos hetken seurailisi markkinaliikkeitä.

4 tykkäystä

Osto Viafin Service 50% lisäys 13,55€:sta. Nyt on 1,5% salkusta.

5 tykkäystä

Nestettä lisää, nyt nopeasti kevät käyntiin ja suomalaisten polttomoottoriautot moottoriteille. Keskihinnan laskua kun osasin tammikuussa eka “tankkaus” osui osakkeen korkeasuhdanteeseen. Vroom Vroom!

12 tykkäystä

Salkusta siivosin pois Capman, Wulff ja Honkarakenne. Tilalle tulee jotain maailmalta. Manulife voisi olla ihan ok, Kanadan pörssistä löytyy.

3 tykkäystä

Lisää Omdaa. Viime osari antoi vihiä kannatusparannuksesta, osarin jälkeisestä noususta laskettu nyt melkein 50% ilman uutisia.

Tänään näkyi liputuksissa, että pari fundia myynyt pää märkänä, pienellä vaihdolla on ollut todella jyrkkä alamäki. Upotetaan nyt tähän erikoistilanteeseen ja toivotaan toivotaan perjantain rapsan olevan positiivinen.

Edit lisäys:

Ceo aloitti viime tulospuhelun sanoilla: boom shakalaka

9 tykkäystä

Lapsille Withsecure avaus!
Molemmille 30kpl sinne kuuluisan pitkään salkkuun!
Nyt kasassa 12 osaketta Helsingistä ja OP-maailma indeksi

6 tykkäystä

Kone auki:

Osto: Neste Turbo F60 @4.87 250kpl
Syy: Tämä on maksanut 7.2 10€ eli nousupotentiaalia 100%

Kone kiinni.

E: @JMP joo katsoin väärin eli F80 myös.

25 tykkäystä

Perjantaina ostettu erät korkean β:n hopeamainareita eli Endeavour Silver (EXK), Gatos Silver (GATO) ja Hecla Mining (HL). Excel sanoo, että jos Ag nousee niin vivutettuina nämä printtaavat rahaa, toivottavasti vähän kuin konttilaivat pari vuotta sitten. HL ja GATO nettovelattomia, mutta EXK erittäin spekulatiivinen korkeiden kulujen takia (AISC). Vähennetty First Majestic (Ag) ja sillä lisätty Pan American Silver (PAAS), ja otettu positiot kullankaivajista (ja kupari) Harmony gold mining (HMY) ja McEwen Mining (MUX). Ja tietty lisätty kultaa Voima Goldiin. Jos pitkä odotus kohta palkittaisi!

6 tykkäystä

Nämä pihalle heti aamusta paitsi s&p shorttiin jätin runnerin. Mukavasti lämmitti mieltä reilun parin tonnin voitto sen ohikiitävän hetken ennenkun hesuli aukesi :unamused:

14 tykkäystä

Otin tänään pienen position Allianz @247. Pienentämään riskiä mikäli korot pysyisi ylhäällä pidempään, niin tämä tulee takomaan tulosta. Myös maltillisempaan korkoympäristöön kohtuullisesti hinnoiteltu. P/E 11, P/B 1.67, ROE 16%, combined ratio ~90. Jos taas korot lähtee laskuun, niin kasvulaput kiittää.

4 tykkäystä

Joku osti multa just 200 lappua Netumia aikamoisella ylihinnalla mielestäni. Luulin, että meni stoppariin mutta joku ostikin pois tuon jämäposition joka oli jäänyt edellisistä myynneistä. :smiley:

4 tykkäystä

Tuttua putoavaa puukkoa lisäys eli Neste 45 kpl@26,06

24 tykkäystä

Neste pilkki nappasi myös @26. Aika mones lisäys tätäkin, mutta tähän puukkoon tekee jotenkin mieli tarttua.

22 tykkäystä