Parhaiten tuottava säästötili

@Ibidem Niin ajattelinkin, entäs Nordean Joustotalletuksessa kun @Vodel1 sanoi että koron nousua kannattaisi odotella ennen varojen tallettamista🤔

Voisitko ystävällisesti laittaa linkin tähän sijoitustuotteeseen. Eräs Juurikin ystävä kertoo, että Dansken pankkitäti tarjoaa vain 0%-tiliä. Ehkä ongelma on, että jos isot rahat on jo nollakorolla, ei pankille vahingollisia vaihtoehtoja tarjota. Tai Juurikin tieto on vanhentunutta. Juurikki ei tuollaista tiliä Dansken netistä löytänyt. Pitääkö siis avata AOT?

Pitää olla Kaupankäynti Online sopimus jossa tulee myös tuo Kaupankäynti-tili josta kyse. Hyvä korko mutta kuukauden alimmalle saldolle. Netissä ei mitään tietoa tuosta tilistä tai koronmääräytymisperusteesta mutta korko muuttuu koko ajan.

1 tykkäys

Juuri näin. En minäkään tiennyt koko asiasta ennenkuin huomasin, että vuodenvaihteessa on maksettu korkoa. Tiliotteesta sitten selvisi, että korko on 1,662%.

Danske ei ole tietääkseni kertonut tästä edes omille asiakkailleen :sweat_smile:

2 tykkäystä

Kiitos vastauksestasi. Pitääpä tarjoutua mukaan Danskeen avustajaksi neuvottelemaan ehdoista. Taitaa pieni ongelma olla, että ko. henkilö ei halua laittaa rahojaan edes pienessä määrin osakkeisiin tai rahastoihin, kun hänen raha-asioistaan mitään tietämättömien vanhempiensa säästöt puolitettiin eli marmeiditöintiin. Epäluottamus periytyy suvussa. Kiitos silti tiedosta.

1 tykkäys

Yllätys oli joo;) Verkkopankista tilin tiedoista näkee aina senhetkisen koron mutta muuta tietoa ei löydy

Sori turha viesti. Koron määräytymisperuste olikin jo kerrottu. POISTAKAA tämä viesti.

OP kasvutuotosta on ollut paljon puhetta yllä, niin olisin varmistellut, että ovatko muut ymmärtäneet koronmääräytymisen samalla tavalla tiliehtojen perusteella:
Korko sidottu 3kk euriboriin. Koron määrä lasketaan päiväsaldon mukaan, mutta korko-% määräytyy koronmääräytymisjakson mukaan. Siis kuten asuntolainassa, saamasi korko-% päivittyy tässä tapauksessa 3kk välein.

3 tykkäystä

Onko porukka tutkinut määräaikaistalletuksissa miten korot maksetaan? Svean määräaikaistalletuksia rupesin tutkimaan, kun huomasin että 36kk määräaikaistalletukselle olisi saatavilla jo 2.7% korko, mutta miinuksena korko maksetaan vasta talletusajan päätteeksi, eikä vuosittain. Onko muissakin pankeissa sama taktiikka näiden kanssa?

Bigbankilla voi valita. Kerran vuodessa maksettava korko on aavistuksen pienempi kuin kerralla maksettava. Muista en tiedä, mutta itselleni monivuotiset määräaikaistalletukset eivät ole nykykoroilla houkuttelevia.

Joo niin se onkin, Kasvutuoton korko päivittyy 3kk välein, just tarkistin tilisopparista

Eli siis kun tilin avaa niin siitäkö hetkestä korko tarkistetaan 3kk väleinkö? Siis tuo OP kasvutuotto.

Juuri niin. Euribor pompsahti just perjantaina, nyt siis avatessa tilikorko >50k on 1.754% ja bonukset päälle ni yli 2%

Voikohan OP:iin avata pelkän kasvutuottotilin? Yritin pankin sivuita etsiä infoa sitä löytämättä…

Oho. Täälläkin yksi joka ihmetteli miksi oli maksettu korkoa aika mitätön summa, kun ei käteistä käytännössä tule tuolla tilillä makuutettua. Käytännössä osingot maanneet jonkin aikaa, kunnes sijoitettu eteenpäin.

Tuollahan voisi enemmänkin käteistä sitten makuuttaa :smile:

Netissä ei voi mutta luulisin että konttorissa voi. Jäsenmaksu Uudenmaan OPssä vain 100€ minkä saa takaisin halutessaan, eli bonukset kannattaa ottaa.

1 tykkäys

Avasin nyt säästötilin Sveaan, mutta huh kun on vanhanaikainen ja epäillyttävä käyttöliittymä :laughing: sivulla vain jokutilinumero, johon pyydetään talletukset tekemään…

Eroaako tuo jotenkin esim. Banknorwegianista? Tosin heillä mobiiliappi…

Joustotalletuksessa on kiinteä korko, eli se määräytyy sitten aloitushetken mukaan.

1 tykkäys

Kyllä Norwegianilla on nykyään kättevämpää kuin Svealla.