Plug Power ($PLUG)

Tää oli sitten isompi diili kun SK Group sanoi Andy :thinking:

Edit: Mitenkäs Amazonin Last Mile vehkeet? Nyt ne sais näppärästi Rellu+Plugi :slight_smile:

10 tykkäystä

https://www.ir.plugpower.com/Press-Releases/Press-Release-Details/2017/Plug-Power-Announces-New-European-Deal-with-Asko-and-Toyota-Material-Handling/default.aspx

Askon kanssa onkin jo ollut hommia vuonna 2017

8 tykkäystä

Joo. Niillä on edelleen, tosin trukkeja vain käytössä jonkun verran, mutta ymmärtääkseni ei vielä isommassa mittakaavassa ole käytössä. En siis ole satavarma

3 tykkäystä
18 tykkäystä

Noh, on yliostettu tai ei, niin tukitasot nousevat väistämättä. Tällä menolla $50 voi vielä pian olla vahva taso, joka kestää jo kohtalaista indeksin laskettelua. :slightly_smiling_face:

3 tykkäystä

Piti tänne laittaa.

Ei kai nämä uutiset ja sopimukset tältä vuodelta tähän lopu. Kai sieltä nyt jotain vielä tulee. Matkaa Plugin ATH hintaan vuodelta 2000 vielä hieman (1457,50 usd) jäljellä, mutta vauhti ihan tyydyttävää :crazy_face:

5 tykkäystä

Miten nuo aftermarket hinnat muodostuu? Voiko joku oikeasti käydä kauppaa, vai mistä se tulee?

Samalla tavalla pystyy käymään siellä kauppaa, kuin premarketissa. Hyvin näyttää Plugi siellä edelleen painavan.

@viljo pressä ja afterissa voi käydä kauppaa vain tietyillä välittäjillä Best Brokers For Pre Market, After Hours Trading (2022) IBllä ainakin pääsee sinne kiinni. Mikään kotimainen välittäjä ei sitä tarjoa🥲

3 tykkäystä

voinko minä jotankin käydä kauppaa after marketissa ja miten pre marketissa käydään kauppaa? reipas 70 dollaria afterissa Plug

1 tykkäys

Aikas monet annit on tuon huipun jälkeen ollu. No kun seuraa tätä nousua ni tuntuu et millään ei oo mitään väliä. Yks saa hyviä soppareita niin siivellä nousee muut.

1 tykkäys

Pari kertaa olen lukenut täältä että Mandatumilla on onnistunut pre- tai aftermarket kaupankäynti. Itsellä ei ole kokemusta, mutta välittäjäketjusta voinee saada vastauksen jos siellä kysyy.

Tuossa availee vähän tunnelmia haastattelussa. Kovaa hommaa on.

22 tykkäystä

Kova kisa tuntuu olevan kuka laittaa isoimman targetin…

19 tykkäystä

Tunnetteko muuten nuo analyysitalot, jotka näissä on? Lähinnä mietin, että analyysitalolla on kuitenkin iso vaikutus kurssiinkin, eli jos joku hihhulianalysoija heittää TP 1000, on se hieman eri kuin sen tekisi vaikkapa Inderes :slight_smile:
Mietin, että olisiko hyvä heittää aina pieni arvio, onko löytämällään TP asettajalla hyvää mainetta vaiko huonoa? Ihan vain tuli mieleen.

9 tykkäystä

Taitavat investointipankkeja olla suurin osa jenkkien analyysien tekijöistä, luulisi ainakin ettei esimerkiksi Morgan Stanleylle tai Barclaysille ihan kuka vaan pääse analyysiä vääntämään.

Tästä kyseisestä analyytikosta tai talosta ei ole havaintoa, Plugin tapauksessahan nämä ovat osuneet kohdalleen hyvin viime vuoden ajalta kun on vain päivitellyt hintaa ylöspäin sopivasti kurssin noustessa.

3 tykkäystä

Lähtökohtasesti oma luotto on melko pieni ulkomaiden finanssivalvontaan. Mitään inderes analyysia turha toivoa. Enemmän veikkaisin omaa lehmää ojassa ja tp:t sen mukaan. Samaa mieltä kyllä siitä että lafkoissa ja motiiveissa on sen verran eroja että sillä on suurta väliä kuka sen antaa, joskin nyt markkinat on sen verran kuumat että tavoitehinnan antajaksi riittää tuntematon nimimerkki stocktwitsissä.

3 tykkäystä

Tällä tahdilla kun tämän tason uutisia tulee, joutuvat analyytikot jatkuvasti tarkastelemaan tilannetta uudelleen ja samalla TP:t saattavat jäädä laahaamaan kuten nyt Plugin tilanteessa mediaani TP on jossain tuolla $40-$50 välillä vaikka kurssi huitelee kohta $70. Sitä en sano, että onko tämä 1 vkon +100% kurssinousu aivan oikeutettua vaiko hieman robbareiden yms. toimesta puhallettua.

Mutta jatkuvasti ovat TP:t liikkuneet uutisten mukana ja uusia taloja on aloittanut seurannan, joka on hyvä uutinen tämän casen kannalta

Esimerkkinä Truist, joka aloitti seurannan eilen TP:llä $60

Njoo. Vähänhän noi TP:t on sellasta “jahas, kiva” hommaa, kun helppohan se on hilata hyviin uutisiin ja jos kurssi nousee isommalle tasolle. Toisaalta, jos ajatellaan että TP on kuitenkin tulevaisuuden target, ehkä 12kk, niin silloin jos on nyt TP50, niin sehän voi olla ihan relevantti nykymarkkinassa, vaikka kurssi raketoisi 100 hetkeksi. Nimenomaan olisi hyvä että TP:ssä on aina validit pointit mistä ja miksi tuollainen TP annetaan ja mikä nostaisi TP:n esim tasolta 40 → 70. Mutta toki jonkinlaisia pieniä tukitasoja ainakin saattavat olla ja yhdessä antien kanssa niitä voi käyttää hyväksi tässä Plugissa.

3 tykkäystä

Toki, TP:t ovat niitä niin sanottuja mukavavia lisiä ja kannattaa ajatella vain suuntaa antavana suuremmin miettimättä.

Mitä enemmän näitä isompia taloja liittyy seurantaan mukaan niin se saa nämä analyysit luotettavimmiksi, jolloin asiaa tarkastellaan monin silmin, eikä tällä niin kutsutulla “oma lehmä ojassa”- ilmiöllä ole niin suurta vaikutusta