Plug Power ($PLUG)

Onko multa mennyt ohi jotain huonoja uutisia, kun Plugi on tullut melko paljon alas kahdessa päivässä?

Siellä tulee nyt kaikki alas aika lujaa (paitsi Ehang)…

Jotten saisi tästä vastauksesta bannia, niin lisään tähän asiaa, että tuolla oli jossain ketjussa maininta, että SK Innovations saisi kymmenen vuoden bannin Amerikan markkinoille (jos nyt hakemalla jotain negaa haluaisi Plugin näkymistä hakea…)

5 tykkäystä

Ei ole mennyt. Katsot muutamia viime kk nousuja, niin ymmärrät syyn. Reilut nousut johtaa aina välillä laskuihin ilman mitään järkisyytä.

8 tykkäystä

Tämän sektorin arvostuksesta, pientä tasaantumispainetta voisi näkyä. :thinking: Teslan kurssia olen seuraillut yleisenä mittarina pörssitrendin osalta ja siellä näkyy eka yli viikon mittainen laskutrendi Bidenin valinnan jälkeen. Plugi seurannut samaa kaavaa.

5 tykkäystä

Buy the dip? :thinking:
https://www.ir.plugpower.com/Press-Releases/Press-Release-Details/2021/Plug-Power-to-Announce-2020-Fourth-Quarter-and-Year-End-Results/default.aspx

12 tykkäystä

Olikos tästä jo puhetta? Plug ja Amazon…

Amazon and Project Fireball to make hydrogen fuel cells in Spokane Valley

None of the companies involved have discussed the permits or the nature of the agreements or filings with Project Fireball as it is Amazon’s policy not to publicly discuss its future strategies.

13 tykkäystä

Päivägraafilla otti hienosti pompun ema50 kuten näyttäis tehneen aiemminkin. Katotaan jatkaako ylös. En ole mikään teknisen analyysin taitaja mutta hyvin noi liukuvat on toiminu.

17 tykkäystä

Miksi firma ilmoittaa tuloksesta suunniteltua aiemmin? Hmm. :slight_smile:

3 tykkäystä

Eikös se niin mene et hyviä uutisia kiirehditään kertomaan ja huonoja taas pidätellään?

7 tykkäystä

Osaisiko joku tulkita tätä (tai jotain muuta vastaavaa) sivustoa? PLUG Institutional Ownership and Shareholders - Plug Power Inc (NASDAQ) Stock

Mitä olisi hyvä huomioida? Instikat eivät ilmeisesti ole ainakaan mitenkään merkittävästi olleet myyntilaidalla viime päivinä?

Olenko täysin väärässä, jos mietin sitä edellistä antia sieltä 65$ pinnasta. Siitä on x-aikaa (en nyt muista oliko tammikuun alussa, puhelimella nyt ja “liikenteessä” niin em ala kaiveleen) ja instikat ostelleet sen / tietyt suursijoittajat. Sen jälkeen kurssi käynyt 75 ja oliko ylikin. Mikä estää, että kyseiset laput olisi jo nyt myyty ulos? Lähinnä kun moni ajattelee, että instikat tankkailleet tietyltä tasolta että se tuo turvaa.

Toki monet instikat eivät treidaa niin ahkerasti / lyhyellä aikavälillä, mutta onko muuta syytä?

1 tykkäys

Volyymit eivät puolla mielestäni tätä teoriaa. Capital raise announcement oli 1/27.

3 tykkäystä

Tuolla on kyllä niin ruman näköinen cappi alempana että huh🤢 Saa nähdä käydäänkö tämäkin vielä täytyämässä jossakin kohtaa vai pysytäänkö tuon ema50 yläpuolella.

3 tykkäystä

Johtuukohan lasku ihan vain aiemmin yli hintaisista osakkeista vaiko kilpailun kasvusta? Mitä luin niin keskimääräinen analyytikkojen hinta on vähän alle 49$ mutta onko noihin kuinka luottamista(?) Vaikka joo onhan tässä pörssit ollu laajasti nyt melko punaisella.

Viimeisimmät analyytikoiden PT:t ovat 70-80$ noin.

2 tykkäystä

Niissä lapuissa oli muistaakseni 60 päivän lockup.

2 tykkäystä

Yahoo kertoo PT-averageksi vajaat $63.

7 tykkäystä

Oslon pörssi laski tänään paljon. Vihreän energian osakkeet vaikuttavat tekevän korjausliikettä, myös Plugi. Tukitasoja ei ole testattu niin se testi saattaa lähestyä. Tunnuslukujen puolelta vahvaa tukea ei löydy, joten isot liikkeet on mahdollisia.

2 tykkäystä

Umpiheuristinen analyysini sen pohjalta, mitä näitä NELlejä, Plugeja ym olen omistanut n 3 vuotta, on sellainen, että näille tulee säännöllisen epäsäännöllisesti tällaisia 1/3 skalppeja - joskus jopa enemmänkin. Ite aina ollut silloin ostoksilla, kuten nytkin. Jossain kohtaa tämä patterni toki rikkoontuu mutta juuri nyt en ole erityisemmin huolissani, koska vetytalous on vasta lähtökuopissaan. Vihreää vetyä (elektrolyysiä) tarvitaan luultavasti monituhatkertainen määrä parissa vuosikymmenessä.

21 tykkäystä

Oletan, että kaikki ymmärtää, että target price on 12kk forward siitä hetkestä, kun analyysi on tehty. Joskus se voi olla jopa 24kk.

Ja se edellyttää, että sen 12kk aikana on sille ladatut odotukset toteutuneet. Välillä tuntuu, että verrataan TP:tä ja ajantasaista kurssihintaa toisiinsa. Jos avg on 63, niin kurssin pitäisi olla tällä hetkellä lähempänä 40 tasoa kuin 50.

  • toinen asia tietysti on, että paljon hintaa tärkeämpää olisi päästä lukemaan ne perustelut, joihin targetit perustuu
14 tykkäystä