Plug Power ($PLUG)

Mietityttää näin sijoittamisaloittelijana viime aikojen huomattava sisäpiirin osakkeiden myyntilaita esim. Kuva.

Lähde: https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/plug/insider-activity

Voiko tästä tehdä mitään johtopäätöksiä esim.,että johto ei usko osakkeen arvon nousevan lähitulevaisuudessa tms? Tämä voisi tarkoittaa, ettei heillä ole hihassa tiedossa mitään superdiilijulkistuksia? Jos kokeneemmilla ketuilla on ajatuksia tästä, niin olisin hyvin kiinnostunut.

2 tykkäystä

Etukäteen suunniteltuja myyntejä, en huolestuisi. optiot vaan rahastettu. Katso linkistä kuva jossa näkyy “planned trades” sinisellä. Onneksi ei näy punaisia tolppia jotka olisi “unplanned sales”

https://fintel.io/n/us/plug

14 tykkäystä

Kävisikö joku jolla linkedin tunnukset vilkaisemassa Lightning Systemsin sivua? Kaipaisin vahvistusta lukeeko siellä jossain näin:

Public hydrogen infrastucture’s weak, so we’re currently targeting large corporations with a network of warehouses that already use hydrogen for forklifts. Our class 6 truck is a great inter-warehouse logistics platform.

Oletan että teksti löytyy. Mielenkiinnolla odotellaan josko Symposiumissa kuultaisiin mikä firma jolla vetytrukit jo käytössä ostaa ekana. Toivotaan että alkaisi A kirjaimella :grin:

6 tykkäystä

Lukeehan siellä:

14 tykkäystä

Melkoisen kriittinen artikkeli raadollisilla näkemyksillä, mutta löytyy sieltä paljon hyviä pointteja, jotka on hyvä jakaa kaiken posiposin keskellä. Ei tällä kuitenkaan ole vaikutusta omaan omistajuuteeni, Plugit pysyy salkussa hamaan tulevaan.

1 tykkäys

Eiköhän tämä @terva_xyz postaus ole syytä laittaa tänne kun ovat Plugin iso asiakas.

7 tykkäystä

@jaska1 juu ei ton pitäisi ainakaan haitata Plugin bisneksiä :grin:

5 tykkäystä

En nyt tiedä onko tää välttämättä mikään uutinen tai mielenkiintoista suomalaiselle sijoittajalle, mutta CNBC’n rääväsuu Cramer mainitsi sunnuntaina ohjelmassaan pitävänsä oikein paljon Plugista niiden ostojen takia. I would have not liked the company if it wasn’t for the acquisitions but now I like it. Lähinnä höristin korvia kun tuli tuttu firma vastaan ja jos nyt miettii jenkkien piensijoittajia niin tollanen telkkarissa mainittu kehu nyt ei varmaan ainakaan vähennä kiinnostusta osaketta kohtaan. En jaksanut linkkailla kun videossa ei sen kummemmin aiheesta mitään puhuttu, tosin Yahoo finance valitsi myös otsikkoonsa “tätä mieltä Cramer on Plugista”, vaikka videolla käytiin useampi muukin firma parilla lauseella läpi.

5 tykkäystä

Duunia tuntuu pukkaavan:

https://plugpower.wd5.myworkdayjobs.com/Plug_Power_Inc

1 tykkäys

https://www.ir.plugpower.com/Press-Releases/Press-Release-Details/2020/Plug-Power-Partners-with-Universal-Hydrogen-on-Hydrogen-Fuel-Cell-Propulsion-System-for-Regional-Turboprop-Aircraft/default.aspx

Tää on kova homma. Ja kunnianhimoiset tavoitteet näytti olevan, joten ei ihan pystymetsästä lähdetä liikkeelle ?

“the teams will retrofit the powertrain into the aircraft with flight test completion and regulatory approval under a supplemental type certificate (STC) expected by 2024.”

Tämä myös

“As part of this effort, Plug Power is expanding its ProGen platform for additional aerospace applications, including UAVs and aircraft with different weight restrictions and other unique requirements.”

20 tykkäystä

Mielenkiintoinen :+1: Hauska sinäänsä että Mr Musk puhui eilen vain akkukäyttöisistä lentokoneista ja siitä, miten pitkälle mahdollisesti sellaisella voisi lentää. Tämä “foolcell” juttuhan ei sinäänsä ole häneltä uutta, mutta olisi mukava nähdä, kun hän joutuisi jossain vaiheessa perumaan puheensa. OK, menee vähän ohi tästä Plugin jutusta, mutta liippaa kuitenkin :slight_smile:

2 tykkäystä

Pikkasen olen huolestunut Plugin kassavirrasta. Tämäkin tarkoittaa tässä vaiheessa lisämenoja kehityskuluina yms. Olisi ehdottoman tärkeää saada rahaa liikkumaan myös sisäänpäin, velankasvattaminen ei ole enää optio. Mieltä?

6 tykkäystä

Tämä oli kyllä @jaska1 kova uutinen Plugille :+1:. Seurannut jo pidemmän aikaa tämän Eremenkon touhuja.

Tuossa vähän ideaa tankkaukseen ja muutakin liityen aiheeseen…

5 tykkäystä

Jep. Saman hepun työhistoria on mielenkiintoinen. Varsinkin kun siihen ynnää Airbusin tämän viikkoisen ulostuon.

@DayTraderXL ihan aiheellinen minustakin. Montaa kehityshommaa on. Toisalta varmasti on edullista lainarahaa saatavilla, mutta velkamäärä on jo valmiiksi suuri. Seuraavaa antia odotellessa ?

Edit: Tähän vähän lisäjuttuja Universal Hydrogenistä


https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-08-26/eighty-years-after-hindenburg-startup-pitches-hydrogen-flight

5 tykkäystä

https://www.ir.plugpower.com/Press-Releases/Press-Release-Details/2020/Plug-Power-to-Source-100-Renewable-Energy-From-Brookfield-Renewable-to-Fully-Power-One-of-North-Americas-First-Green-Hydrogen-Production-Facilities/default.aspx

9 tykkäystä

Mielenkiintoista kun taannoin Andy ja kumppanit ilmaisivat että alkavat tiedottaa vain “merkittävistä” saavutuksista. Nyt viime aikoina heillä on tuntunut tulevan ilmoitusta vähän joka asiasta. Ettei vain tämä “aktivoituminen tiedottamisessa” enteilisi jostain. Toisaalta juurihan sitä oli osakeantia niin ei kai sitä nyt ihan vielä ole kassa ainakaan tyhjänä :thinking:

https://www.ir.plugpower.com/Press-Releases/Press-Release-Details/2020/Plug-Power-and-Apex-Clean-Energy-to-Develop-Green-Hydrogen-Network-Using-Wind-Power/default.aspx

8 tykkäystä
5 tykkäystä

Johan pukkaa tiedotetta :smiley:

https://www.ir.plugpower.com/Press-Releases/Press-Release-Details/2020/Plug-Power-Announces-Corine-Dubruel-as-Vice-President-and-Managing-Director-Europe/default.aspx

5 tykkäystä