Potentiaaliset listautujat Helsinkiin

Tämä on aihe, jota olen uusille listautujille lobannut: tulkaa suunnitelmien kanssa ajoissa ulos ja käykää dialogia sijoittajien kanssa. Uskon markkinakäytäntöjen muuttuvan tämänkin osalta, vaikka neuvonantajat usein toisin neuvovat.

61 tykkäystä

Sementitöntä betonia kehittävä Betolar suunnittelee listautumista Helsingin pörssiin. :point_down:

Hallituksen puheenjohtaja Tero Ojanperä kertoo, kuinka Betolarin tavoitteena on luoda liiketoimintamallinsa ympärille geopolymeeriteknologiasta kerrytettävään dataan perustuva liiketoimintaekosysteemi.

Tässä kaikessa Betolarin tekoälyalustan rooli olisi keskeinen.

Uusille sijoittajille myydään parhaillaan ajatusta siitä, kuinka Betolarin kehittämällä Geoprime-teknologialla korvataan sementin käyttöä betoninvalmistuksessa.

Ojanperä puhuu teknologia- ja palveluratkaisusta, joka vastaa betonirakentamisen tärkeimpiin kestävyyskysymyksiin.

”Itse innostuin Betolarista siksi, että sen innovaatiolla voidaan auttaa maailman pelastustyössä. On hienoa, että Suomessakin syntyy globaaleja alustatalousyrityksiä.”

23 tykkäystä

Betolar - No jopas on pikaisen tutkimuksen jälkeen niin paljon hyvää, että voiko ollakaan - paitsi liikevaihto puuttuu kokonaan?
Miten tällainen nollasta lähtevä, mutta kasvua tavoitteleva, yhtiö hinnoitellaan?

8 tykkäystä

Revian taitaa olla samassa tilanteessa autoteollisuuden puolella ja arvo jotain 100mrd. Koska tämä on Helsingin pörssi niin kertoimet vähän pienempiä. Konservatiivinen arvio 10mrd yhtiön käyväksi arvoksi.

31 tykkäystä

Tulevana maanantaina 22.11. julkaistaan uuden listautumista suunnittelevan yhtiön nimi. :point_down:

Näyttökuva 2021-11-19 kello 8.31.42

32 tykkäystä

Olisiko Administer? :thinking:

Onkohan sukua Talenomin CFO Antti Aholle vielä kun bisneskin on hyvin samanlainen? :smiley:

Administer

Talenom

12 tykkäystä

Administer on näköjään tänä vuonna vahvistanut hallituksen kokoonpanoa ja yhtiön viestintäresursseja.

Virre-tietopalvelun (https://virre.prh.fi/) ilmoitusten mukaan Administer Oy:n yritysmuoto on muuttunut 5.11.2021 julkiseksi osakeyhtiöksi ja osakkeet liitetään arvo-osuusjärjestelmään. Osakepääomaa on korotettu. SaaS nähdä listautuuko vai jatkaako julkisena osakeyhtiönä listautumatta pörssiin.

14 tykkäystä

Springvest avannut sijoittaja sivut.
https://www.springvest.fi/springvestin-sijoittajille

Osake on näköjään splitattu 1=500.
Osakkeita oli ennen splittiä 10998 eli splitin jälkeen 5499000 osaketta
Jakavat noin 33 € osingon osakkeelle ennen splittiä.
Mielenkiinnolla odotan listautumis hintaa?
Listautuminen on tekninen.

Tiedotus tilaisuus:


Mainos kauppalehdenstä.

17 tykkäystä

Nyt pörssiin tuloa kaavailee sukuyhtiöstä versova aito kasvuyritys – Autojen sähköistymisestä pontta saavan Kempowerin liikevaihto on ällistyttävässä kasvussa Nyt pörssiin tuloa kaavailee sukuyhtiöstä versova aito kasvuyritys – Autojen sähköistymisestä pontta saavan Kempowerin liikevaihto on ällistyttävässä kasvussa | Kauppalehti

33 tykkäystä

Eli Suomen Zaptec tulee sittenkin pörssiin? Luonnollisesta varmaan vähintään yhtä kovalla arvostuksella :smiley:

26 tykkäystä

Mielenkiintoista saada esiin lukuja. Skaalautuvuus lienee ilmeinen vs. vaikka Lamor. Mutta ala on kilpailtu ja ABB voi olla kova vastus, lisäksi on lukuisia muita. Sirpaleista. Tekniikka kuulostaa kilpailukykyiseltä. Rajussa kasvussakin on ongelmansa.

1 tykkäys

Jotain sentään jää ensivuodellekkin.

Korona toi kasvuloikan Orionista irrotetulle Aidianille – Nyt diagnostiikkayhtiö tähyää pörssiin Nyt pörssiin tähyää Orionista irrotettu diagnostiikkayhtiö, joka sai koronasta hurjan kasvuloikan | Kauppalehti
Maksumuurin takana.

-liikevaihto kasvaa tänävuonna 50 milj.€ 90 milj.€ ja käyttökate yli 20 milj.€.
-Lippulaivatuote on pieni automaatiolaite, joka kertoo sormenpäät verinäytteestä tulehdusarvon
-listautuminen ajoittuisi H1/2022

25 tykkäystä

Epäilen arvostuksen nousevan ilmoihin yli lukujen. Mielenkiintoinen yritys, Suomi tarvitsee lisää näitä.

Pika-CRP eli sormenpäästä otettavasta verinäytteestä mitattava pikatulehdusarvo on ilmeisesti tuo lippulaivatuote.

Tuote on tullut Suomessa jo yli 20v sitten markkinoille, mitenhän siinä on patenttisuojaa jäljellä?

Ja kansainvälistyminen on tuossa tuotteessa ollut aiemmin takkuista. Ei ole lyönyt ainakaan USA:ssa läpi samaan tapaan kuin Suomessa. Mutta onkohan koronakriisi muuttanut tilannetta?

Mielenkiinnolla odotan listautumisesitettä ja tietoa nykytilasta!

5 tykkäystä

Valo Therapeuticsin uusimmasta rahoituskierroksesta tuli viime viikolla vastaan uutinen. Uutisessa mukana maininta “The proceeds will also be used to support the preparation of Valo’s IPO in 2022”. En tosin tiedä onko Helsingin pörssi kohteena, mutta 2022 näyttäisi olevan tavoitteena.

https://www.valotx.com/article/valo-therapeutics-announces-eu11m-fundraise-advance-pepticrad-immunotherapy-platform-clinic

Valo Therapeutics siis kehittää immuno-onkologiaa ja onkolyyttisiä viruksia yhdistelevää teknologiaa syövän hoitoon. Teknologia on menossa ensimmäisen faasin kokeisiin Saksassa.

6 tykkäystä

Solita harkitsee myös tulevaisuudessa listautumista. Juttu muurin takana.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/tamakin-it-yhtio-alkaa-olla-porssikunnossa-se-on-ihan-selva-juttu-vihjaa-kovaa-kasvavan-solitan-johto/8a352cbc-914d-4342-8665-b7e9334e04af

Tänä vuonna Solita Groupin liikevaihto kasvaa arviolta 20 prosenttia noin 155 miljoonaan euroon. Yhtiötä vuoden johtanut Ossi Lindroos vahvistaa, että näillä eväillä it-palveluyhtiön listaaminen on ykkösvaihtoehto.

”Pidämme katseen pallossa ja kehitämme yhtiötä, jotta listavalmiudet vahvistuvat. On ihan selvä juttu, että se on hyvin mahdollinen seuraava askel”, Lindroos arvioi.

”Ennen sitä haluamme olla vielä ripauksen kansainvälisempi. Uskomme, että ensi vuonnakin kasvamme nopeimmin Suomen ulkopuolella.”

21 tykkäystä

Tätä täytyykin alkaa pohjustamaan hankkimalla ostopuolelle ekuja. Näillä tiedoin mielenkiintoinen, toivottavasti etenee. Kasvuyritys, jolla on myyntiäkin. Onko sama kuin lääkepuolella, tuotteiden kaupallistaminen vaatii pääomaa. Patentit ja niiden voimassaolo?

Screenshot 2021-11-26 13.53.55
Maanantaina mennään näköjään taas.

27 tykkäystä

Minkä ihmeen takia yrityksen nimeä ei voi heti tiedottaa vaan tiedotetaan, että tiedotetaan maanantaina? Tosi ärsyttävää. Ketjun tietojen pohjalta veikkaan Administeriä.

11 tykkäystä
19 tykkäystä